Ejder asası olan önceden girmiştir diyorsun tebrikler Sığınak ve Migrat Terk arkadaşaNaRcHy yazdı:İşi bilen adam bi kaç parça da itemi olsun her türlü migratda yapar sığınakta. Zırh düşürdüğümde elimde Bilge Kağan tek efsun güneş asa vardı. Üstelik 949 buzum vardı benim Motorin çeviriyordum. Bu işler biraz da güvene dayalı. Örneğin kendim için söyluyorum. Adama bakarım bi ejderi var değil mi. Tamam derim bu adam mutlaka daha önce girmiştir bu işi biliyordur. Elinde güneş asa olan biri deseki geleyim tanıdık olmadıgı sürece gruba almam. Neden ? Çünki seni tanımıyorum. Sana nasıl güvenebilirim ki 2 saatte iteleye iteleye Kenana geldik diyelim. Ya kesemessek onca emek çöpe. Benım açımdan Ejder Asa = Güven + Tecrübe + Daha çok kudret + Daha çok hasar. İşte bu yüzden; ''Migrata 3 Ejderli büyü var mı ?''![]()
Güneş asa'm vardı . 400 madalyam vardı. Çok Ejderliyi 70 can la yere serdim . Çok kenan kestim bilmem anlıyormusun o yüzden .. Ejderin Tek yararı var Oda kudret gerisi boş onada çözüm Ejderha İksir .