ŞAHESERLER OYUN DÜZENİ DENEN BİRŞEY BIRAKMADI
ŞAHESERLER OYUN DÜZENİ DENEN BİRŞEY BIRAKMADI
Şaheserler Oyun Düzenini çok kötü etkiledi önceden üretime en fazla 5m öderdik şimdi 5me bir tane madenini alamıyoruz. Şaheserlerle ilgili bazı düzenlemelere gidilsin. Şahesersiz olan adam sayılmıyor.
*.. eLimde bi JiLet . ~ önümde bi biLek ! akLımda bi soru '* öLürsem kim üzüLücek . ♥ .. !
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: ŞAHESERLER OYUN DÜZENİ DENEN BİRŞEY BIRAKMADI
Şaheser Diyorsunuz Adı Üzerinde ; Herkes de olması zaten saçma olurdu
' Bu kadar kullanıcıda olması bile saçma
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Şahesersiz olan adam sayılmıyor.
İşte buna katılıyorum şahasermiz yok diye;
*Sığnaklar
*Migrata Alınmaz Olduk bu ne iştir...! Biz adam değilmiyiz bizde kafamızı dağıtmak için gidiyorum oyuna ama sinirimiz daha da tavan yapıyor lütfen bir çözüm bulun buna !

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Üret 50 tane ejderha kudretlendiren yanına al güneş asalı 4 büyü bir tane de şahesersiz şifa al 3 saatte bir sığınak yaparsınız her gün 25m bayılırsınız Nasıl fikir ?Hayal yazdı:Şahesersiz olan adam sayılmıyor.
*Sığnaklar
*Migrata Alınmaz Olduk bu ne iştir...! Biz adam değilmiyiz bizde kafamızı dağıtmak için gidiyorum oyuna ama sinirimiz daha da tavan yapıyor lütfen bir çözüm bulun buna !
Unutma sadece büyü hasarı fazla olduğu için Ejderli büyücüler alınmıyor grup bölgelerinde Kudret Rejenere problemi olduğu için genelde ejderli büyüler tercih edilir ..
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Sana katılıyorum kardeşim ama adı üstünde Şaheser bu herkes de olamaz = ) Ama yine de oyundayken bu gün bir şey yazıyorlardı sürekli bölgeden migrata ejderli büyücü diye ne bu yani ejderi olmayan büyücü olmuyor mu? daha seviyem düşük ancak oyunda çok eski bir tarihim var her neyse konu bu değil bence şaheserlerin üretim materyalleri arttırılmalı ama oyuncular şu öngörüyü aşmaları gerek ejdersiz büyücü tam büyücü değildir gibi bir öngörü var şuan oyunda bence Şahesere vereceğiniz parayla eşya dizin daha iyi olacaktır emin olun = )
G0kTurk yazdı:Üret 50 tane ejderha kudretlendiren yanına al güneş asalı 4 büyü bir tane de şahesersiz şifa al 3 saatte bir sığınak yaparsınız her gün 25m bayılırsınız Nasıl fikir ?Hayal yazdı:Şahesersiz olan adam sayılmıyor.
*Sığnaklar
Unutma sadece büyü hasarı fazla olduğu için Ejderli büyücüler alınmıyor grup bölgelerinde Kudret Rejenere problemi olduğu için genelde ejderli büyüler tercih edilir ..
GÖRGÜSÜZÜN ŞAHESERİ OLUNCA ÖYLE OLYOR
Daha ne düzenleme olsun. Yeraltı maden sayıları 8 kat artırıldı. Üretmek isteyen kişi gider madenini çeker istediği şaheseri üretir.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
XxXszrXxX yazdı:Şaheser Diyorsunuz Adı Üzerinde ; Herkes de olması zaten saçma olurdu' Bu kadar kullanıcıda olması bile saçma
![]()
aynen katılıyorum...
şaheseri üretmek bence en başta saçmalık.. turnuva yapılıp kazanana vermeleri daha adil ve iyi olurdu..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
8 kat arttı amam aç gözlü adamdan çok bişi yok meranda çekior adam madeni aynı piyasa değerinden satıyor adamda full alternatör zırh + ejder var hala topazın menekienin başına çökmüş hızlı çekemeyende avucunu yalıor her zaman ayrıca her 3 ayda bir para verip plus paket alıyoruz sığınakta madalyadan bAşka hiçbirşeye sahip olamıyoruz
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
İşi bilen adam bi kaç parça da itemi olsun her türlü migratda yapar sığınakta. Zırh düşürdüğümde elimde Bilge Kağan tek efsun güneş asa vardı. Üstelik 949 buzum vardı benim Motorin çeviriyordum. Bu işler biraz da güvene dayalı. Örneğin kendim için söyluyorum. Adama bakarım bi ejderi var değil mi. Tamam derim bu adam mutlaka daha önce girmiştir bu işi biliyordur. Elinde güneş asa olan biri deseki geleyim tanıdık olmadıgı sürece gruba almam. Neden ? Çünki seni tanımıyorum. Sana nasıl güvenebilirim ki 2 saatte iteleye iteleye Kenana geldik diyelim. Ya kesemessek onca emek çöpe. Benım açımdan Ejder Asa = Güven + Tecrübe + Daha çok kudret + Daha çok hasar. İşte bu yüzden; ''Migrata 3 Ejderli büyü var mı ?''