IKV DEKİ GMLERİN İSMİ NİYE YABANCI İSİM ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: IKV DEKİ GMLERİN İSMİ NİYE YABANCI İSİM ??

Mesaj gönderen exxon »

Rescuer yazdı:
JuSTLoV yazdı:ben açıklıyayım erdi;
Gm lerde unutmayınki eskiden onlarda normal bir üye idi Karakterlerinin ingilizce olması bir sorun teşkil etmez.Birde Reha Yabancı değildir.Gerçek ismidir.;)
Yabancı isme bir örnek Nocomment'tir. Ancak ne isim, ne tip önemli değil, kişinin kendi önemlidir bunu biliyoruz. İngilizce de nick oluşturulabilir, Almanca da...
Ve eleştirmek istediğim bir mesele var, yöneticilerin sadece GameMaster olanları değil TT'lerin dahi bir çoğunun İngilizce'si vardır... Buna kanıt yönetici alımlarının C.V.leridir. C.V.yi inceleyen varsa yabancı dil isteniyor, 1, 2, 3 şeklinde uzuyor, gidiyor kaç tane varsa artık... :) Ayrıca bu tarz programlamalar gerçekten ileri derecede İngilizce ister, ufak bir oyun yapma programı indirip bakmanızı tavsiye ederim, İngiliz yoksa bırakın İKV'yi orda dahi bir oyun yapamazsınız (GM'ler oyunu yapan kişiler değildir tabiiki ancak yönetim için de İngilizce gereklidir, bu meseleye Host'u yabancı kaynaktan alınmış sitelerin yönetici paneli de örnek gösterilebilir...).
arkadasımız konuya acıklık getirmis zaten 8-)
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

ceho55 yazdı:
Silahci yazdı:
ceho55 yazdı:Bende şunu sorayım madem türk oyunu neden formda veya başka bi durumda TÜRKÇE harfler kullanamıyoruz,
Mesela formda örenk : ömrüm diye bir hesap açamıyoruz , türk oyunuysa harflerimizi kullanmamızın serbest olması gerekmez mi ?
1. Forum motoru içerisinde Türkçe dil eklentisi yok. Forum morotunu yapan da yönetim değil. Motorlar hazırdır. Bilmeden yargılama.
2.Form değil, Forum.. Önce sizler öğrenin.
Cahillik başa bela naparsın sizin gibi akıl küplere varya saolsun öğreniyoruz işte :) Önce sen yazdığımı tam anla,Yönetim değildir elbet ama bunu düzeltebilecek olanda bizler değiliz , ben kendi dilimde kendi ismimde üyelik almak istiyorum ingiliz vatandaşımı olmak lazım illa burda kendi ismimizle üye olabilmek için.
Ö,Ü,I,Ğ,Ç buyur zeka küpü aç bakalım bu harflerin olduğu bir üyelik ismi ...
Saf kardeşim. Ö harfini kullanabilmen için uygun dil eklentisi olmalıydı. Burada ne yönetimin ne de bizim birşey yapabileceği yok. Neresi yanlış söyediğimin? Aynı şeyden bahsediyorsuz arkandan anlıyorsun. Ben sanki kullanabileceğini iddia ediyorum. Zeka küpüymüş..
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ceho55 »

Silahci yazdı:
ceho55 yazdı:
Silahci yazdı:
ceho55 yazdı:Bende şunu sorayım madem türk oyunu neden formda veya başka bi durumda TÜRKÇE harfler kullanamıyoruz,
Mesela formda örenk : ömrüm diye bir hesap açamıyoruz , türk oyunuysa harflerimizi kullanmamızın serbest olması gerekmez mi ?
1. Forum motoru içerisinde Türkçe dil eklentisi yok. Forum morotunu yapan da yönetim değil. Motorlar hazırdır. Bilmeden yargılama.
2.Form değil, Forum.. Önce sizler öğrenin.
Cahillik başa bela naparsın sizin gibi akıl küplere varya saolsun öğreniyoruz işte :) Önce sen yazdığımı tam anla,Yönetim değildir elbet ama bunu düzeltebilecek olanda bizler değiliz , ben kendi dilimde kendi ismimde üyelik almak istiyorum ingiliz vatandaşımı olmak lazım illa burda kendi ismimizle üye olabilmek için.
Ö,Ü,I,Ğ,Ç buyur zeka küpü aç bakalım bu harflerin olduğu bir üyelik ismi ...
Saf kardeşim. Ö harfini kullanabilmen için uygun dil eklentisi olmalıydı. Burada ne yönetimin ne de bizim birşey yapabileceği yok. Neresi yanlış söyediğimin? Aynı şeyden bahsediyorsuz arkandan anlıyorsun. Ben sanki kullanabileceğini iddia ediyorum. Zeka küpüymüş..
Bende kullanabilmesi gerektiğini söylüyorum , yapılamaz diye bir şey yok eğer bu kanıdaysan git karahana bak nasıl oluyormuş gör . Bizde türk oyunu diye övündüğümüz ikv'de TÜRKÇE harfleri neden kullanamayalım ?
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Aslında bazı DEV ve GM lerin kullandıkları isimler sadece karmaşadan oluşur yani hiç bir anlam ifade etmez mesela Zwartan veya Lethander aklıma gelen bunlar ama bunların dışında fazla dozunu kaçırmamak süretiyle ingilizce kullanabilirler ama kullanıcı isimlerini türkçe olursa gayette güzel olur kimse aksini idda etmesin ama ben böyle istiyorum böyle olacak diyen varsada eyvallah saygımız sonsuz bu arada konuyu açan arkadaş düzgün bir şekilde türkçe kullanırsa sevinirim. 8-)
Kullanıcı avatarı
nur1723
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen nur1723 »

İyice taktınız yönetime... Onlarda insan size uzaylı gibi falan mı geliyor ? Size ne karakterlerinin isimlerinden ? Siz hiç mi yabancı kelime kullanmadınız şu yaşınıza kadar ? Çocuklaştınız iyice...
Chexmacabre
Wiccann
xNURx

-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen asim3428 »

eerrddii24 yazdı:TÜRK OYUNUN GMLERİNİN İSMİ NEDEN YABANCI ÇOK MANTIKSIZ BULUYORUM...!
eerrddii24 yazdı: TŞK EDERİM SERHAT ..! AMA DEĞİŞTİREBİLİRLER
Şimdi Gm diyorsunda Game Master açılımı yani en başta yabancı açılıma takmadında isimlerinemi taktın ? :)

Türkçe de
eerrddii gibi bir isim yazılış şeklide yoktur ;)

Birde madem Türkçe ye sahip çıkmaya çalışıyorsun TŞK diye birşey Türkçe de yoktur ...
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DarkShare »

Neden sürekli kusur bulmaya çalışıyorsunuz hiç anlıyamıyorum...
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sypratan »

adamlar Türkçe isimleri bize bırakmışlar :lol: :lol:
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
mComak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mComak »

Şuraya; Neden ingilizce nickiniz diye çıkışanlar yürüyün gidin başka işiniz gücünüz mü yok?
belki adam İngiliz??Türk oyunu diye kimse Türkçe isim dışında isim kullanamaz mı?
Saçmalık ötesi bir konu.
Resim
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

Rescuer yazdı:
JuSTLoV yazdı:ben açıklıyayım erdi;
Gm lerde unutmayınki eskiden onlarda normal bir üye idi Karakterlerinin ingilizce olması bir sorun teşkil etmez.Birde Reha Yabancı değildir.Gerçek ismidir.;)
Yabancı isme bir örnek Nocomment'tir. Ancak ne isim, ne tip önemli değil, kişinin kendi önemlidir bunu biliyoruz. İngilizce de nick oluşturulabilir, Almanca da...
Ve eleştirmek istediğim bir mesele var, yöneticilerin sadece GameMaster olanları değil TT'lerin dahi bir çoğunun İngilizce'si vardır... Buna kanıt yönetici alımlarının C.V.leridir. C.V.yi inceleyen varsa yabancı dil isteniyor, 1, 2, 3 şeklinde uzuyor, gidiyor kaç tane varsa artık... :) Ayrıca bu tarz programlamalar gerçekten ileri derecede İngilizce ister, ufak bir oyun yapma programı indirip bakmanızı tavsiye ederim, İngiliz yoksa bırakın İKV'yi orda dahi bir oyun yapamazsınız (GM'ler oyunu yapan kişiler değildir tabiiki ancak yönetim için de İngilizce gereklidir, bu meseleye Host'u yabancı kaynaktan alınmış sitelerin yönetici paneli de örnek gösterilebilir...).
Nacomment en iyi yöneticilerdendi ne oldu bilen varmı hiç görmedim

ve Gm ve ttler oyun yazmadığı için programla alakası yok ama isteniyo

evet C++ programıyla yazıldı muhtemelen fazla ingilizceye gerek yok fakat ingilizceniz 0 sa o kodlar belanız olur
Manyakk [49]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön