IKV DEKİ GMLERİN İSMİ NİYE YABANCI İSİM ??
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
IKV DEKİ GMLERİN İSMİ NİYE YABANCI İSİM ??
TÜRK OYUNUN GMLERİNİN İSMİ NEDEN YABANCI ÇOK MANTIKSIZ BULUYORUM...!

- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Re: IKV DEKİ GMLERİN İSMİ NİYE YABANCI İSİM ??
sorsak şimdi kaç yabancı dil biliyorsun diye birak kaçı ingilizce biliyormusun diye sorsak çoğu hayır cevabını vereceğinden eminim birde yabancı kelimeler kullanıyorlar
şahsen benim ismimde yabancı ama ben mutluyum çünkü biliyorum
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Wan Te D
ben açıklıyayım erdi;
Gm lerde unutmayınki eskiden onlarda normal bir üye idi Karakterlerinin ingilizce olması bir sorun teşkil etmez.Birde Reha Yabancı değildir.Gerçek ismidir.
Gm lerde unutmayınki eskiden onlarda normal bir üye idi Karakterlerinin ingilizce olması bir sorun teşkil etmez.Birde Reha Yabancı değildir.Gerçek ismidir.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Yabancı isme bir örnek Nocomment'tir. Ancak ne isim, ne tip önemli değil, kişinin kendi önemlidir bunu biliyoruz. İngilizce de nick oluşturulabilir, Almanca da...JuSTLoV yazdı:ben açıklıyayım erdi;
Ve eleştirmek istediğim bir mesele var, yöneticilerin sadece GameMaster olanları değil TT'lerin dahi bir çoğunun İngilizce'si vardır... Buna kanıt yönetici alımlarının C.V.leridir. C.V.yi inceleyen varsa yabancı dil isteniyor, 1, 2, 3 şeklinde uzuyor, gidiyor kaç tane varsa artık...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Zaten millet olarak batıya bir özenti içerisindeyiz , ben isterdim ki elbette Türk isimleri koyalım ancak düşünüyorumda Türk ismi bulmak epey zor böyle iyi diye düşünüyorum...Bir sakınca yok yani.
ReGaLuaS
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
JuSTLoV yazdı:ben açıklıyayım erdi;
TŞK EDERİM SERHAT ..! AMA DEĞİŞTİREBİLİRLER

- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
Bunun cevabı seni ne derece mutlu edecek merak ediyorum. Biz nerede bilelim, çok merak ettiysen kendilerinin birebir cevap verdiği Hızlı Destek bölümüne sor.
Bende şunu sorayım madem türk oyunu neden formda veya başka bi durumda TÜRKÇE harfler kullanamıyoruz,
Mesela formda örenk : ömrüm diye bir hesap açamıyoruz , türk oyunuysa harflerimizi kullanmamızın serbest olması gerekmez mi ?
Mesela formda örenk : ömrüm diye bir hesap açamıyoruz , türk oyunuysa harflerimizi kullanmamızın serbest olması gerekmez mi ?
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
1. Forum motoru içerisinde Türkçe dil eklentisi yok. Forum morotunu yapan da yönetim değil. Motorlar hazırdır. Bilmeden yargılama.ceho55 yazdı:Bende şunu sorayım madem türk oyunu neden formda veya başka bi durumda TÜRKÇE harfler kullanamıyoruz,
2.Form değil, Forum.. Önce sizler öğrenin.
Cahillik başa bela naparsın sizin gibi akıl küplere varya saolsun öğreniyoruz işteSilahci yazdı:1. Forum motoru içerisinde Türkçe dil eklentisi yok. Forum morotunu yapan da yönetim değil. Motorlar hazırdır. Bilmeden yargılama.ceho55 yazdı:Bende şunu sorayım madem türk oyunu neden formda veya başka bi durumda TÜRKÇE harfler kullanamıyoruz,
2.Form değil, Forum.. Önce sizler öğrenin.
Ö,Ü,I,Ğ,Ç buyur zeka küpü aç bakalım bu harflerin olduğu bir üyelik ismi ...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho