IKV DEKİ GMLERİN İSMİ NİYE YABANCI İSİM ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

IKV DEKİ GMLERİN İSMİ NİYE YABANCI İSİM ??

Mesaj gönderen eerrddii24 »

TÜRK OYUNUN GMLERİNİN İSMİ NEDEN YABANCI ÇOK MANTIKSIZ BULUYORUM...!
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: IKV DEKİ GMLERİN İSMİ NİYE YABANCI İSİM ??

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

sorsak şimdi kaç yabancı dil biliyorsun diye birak kaçı ingilizce biliyormusun diye sorsak çoğu hayır cevabını vereceğinden eminim birde yabancı kelimeler kullanıyorlar :D şahsen benim ismimde yabancı ama ben mutluyum çünkü biliyorum ;)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

ben açıklıyayım erdi;
Gm lerde unutmayınki eskiden onlarda normal bir üye idi Karakterlerinin ingilizce olması bir sorun teşkil etmez.Birde Reha Yabancı değildir.Gerçek ismidir.;)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

JuSTLoV yazdı:ben açıklıyayım erdi;
Gm lerde unutmayınki eskiden onlarda normal bir üye idi Karakterlerinin ingilizce olması bir sorun teşkil etmez.Birde Reha Yabancı değildir.Gerçek ismidir.;)
Yabancı isme bir örnek Nocomment'tir. Ancak ne isim, ne tip önemli değil, kişinin kendi önemlidir bunu biliyoruz. İngilizce de nick oluşturulabilir, Almanca da...
Ve eleştirmek istediğim bir mesele var, yöneticilerin sadece GameMaster olanları değil TT'lerin dahi bir çoğunun İngilizce'si vardır... Buna kanıt yönetici alımlarının C.V.leridir. C.V.yi inceleyen varsa yabancı dil isteniyor, 1, 2, 3 şeklinde uzuyor, gidiyor kaç tane varsa artık... :) Ayrıca bu tarz programlamalar gerçekten ileri derecede İngilizce ister, ufak bir oyun yapma programı indirip bakmanızı tavsiye ederim, İngiliz yoksa bırakın İKV'yi orda dahi bir oyun yapamazsınız (GM'ler oyunu yapan kişiler değildir tabiiki ancak yönetim için de İngilizce gereklidir, bu meseleye Host'u yabancı kaynaktan alınmış sitelerin yönetici paneli de örnek gösterilebilir...).
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Zaten millet olarak batıya bir özenti içerisindeyiz , ben isterdim ki elbette Türk isimleri koyalım ancak düşünüyorumda Türk ismi bulmak epey zor böyle iyi diye düşünüyorum...Bir sakınca yok yani.
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

JuSTLoV yazdı:ben açıklıyayım erdi;

TŞK EDERİM SERHAT ..! AMA DEĞİŞTİREBİLİRLER
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

Bunun cevabı seni ne derece mutlu edecek merak ediyorum. Biz nerede bilelim, çok merak ettiysen kendilerinin birebir cevap verdiği Hızlı Destek bölümüne sor.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ceho55 »

Bende şunu sorayım madem türk oyunu neden formda veya başka bi durumda TÜRKÇE harfler kullanamıyoruz,
Mesela formda örenk : ömrüm diye bir hesap açamıyoruz , türk oyunuysa harflerimizi kullanmamızın serbest olması gerekmez mi ?
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

ceho55 yazdı:Bende şunu sorayım madem türk oyunu neden formda veya başka bi durumda TÜRKÇE harfler kullanamıyoruz,
Mesela formda örenk : ömrüm diye bir hesap açamıyoruz , türk oyunuysa harflerimizi kullanmamızın serbest olması gerekmez mi ?
1. Forum motoru içerisinde Türkçe dil eklentisi yok. Forum morotunu yapan da yönetim değil. Motorlar hazırdır. Bilmeden yargılama.
2.Form değil, Forum.. Önce sizler öğrenin.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ceho55 »

Silahci yazdı:
ceho55 yazdı:Bende şunu sorayım madem türk oyunu neden formda veya başka bi durumda TÜRKÇE harfler kullanamıyoruz,
1. Forum motoru içerisinde Türkçe dil eklentisi yok. Forum morotunu yapan da yönetim değil. Motorlar hazırdır. Bilmeden yargılama.
2.Form değil, Forum.. Önce sizler öğrenin.
Cahillik başa bela naparsın sizin gibi akıl küplere varya saolsun öğreniyoruz işte :) Önce sen yazdığımı tam anla,Yönetim değildir elbet ama bunu düzeltebilecek olanda bizler değiliz , ben kendi dilimde kendi ismimde üyelik almak istiyorum ingiliz vatandaşımı olmak lazım illa burda kendi ismimizle üye olabilmek için.
Ö,Ü,I,Ğ,Ç buyur zeka küpü aç bakalım bu harflerin olduğu bir üyelik ismi ...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho

“Genel Etkileşim” sayfasına dön