******Evde muhittin kapıyı aç dediklerinde açabiliyormusun yoksa diyen senden umudu kesip kapıyı kendimi açıyor.Bu oyun oynayana stres yaratıyorsa dikkat arkadaşlar.Bomba oyunda patlayabilir.******
:arrow: Güncel tutulması gereken bir düzyazı.Ama bu yönetim verdiği hediyelerle,ödüllerle çoğu oyuncunun beynini yıkamış vaziyettemidir ki acaba? Aaa , pardon vermedikleri ödüllerle mi demem lazımdı acaba?
''Ki Allah, hak olmak üzere Kitabı ve mizanı indirdi. Ne bilirsin; belki kıyamet-saati pek yakındır. (42/17)''
MUHİTTİN KAPIYI AÇ!
- EGEMENxSalvador
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MUHİTTİN KAPIYI AÇ!
arkadaş sen haklısın yazdıklarında ama birde şu yönden bakman lazım sen bi sıgınaga girdiginde aklından ne geçiyor şahsen ben normal hayattan biraz olsun uzaklaşıyorum. Tek derdimiz sanki kenan kesmek gibi geliyor ve buda tanıdıklarınla girdiğinde ve skype den konuşarak oynadığında eglenceye dönüyor. Bu yüzdendir ki oyun oynanıyor ama tabi yönetimin yaptığı haksızlıklar ve bazı kişilerin piyasa yüksetmesi sonucu oyun çozu zaman çekilmez bir hal alıyor. Piyasa konusunda yönetimi suçlamamak lazım 50 bine menekşe satıldığı dönemlerde de yönetim vardı şimdide var değişen bişey yok menekşe aynı menekşe ama satanlarda suç yada menekşeye 55m diyen adamdan gidip alanda ve klana 50m den menekşe alınır diye afedersiniz anıranda suçç