MUHİTTİN KAPIYI AÇ!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

MUHİTTİN KAPIYI AÇ!

Mesaj gönderen Ocipres »

Hayatımızın her dönemi stresli geçmekte artık.Belki farkında değiliz ama bu stres olayının kaynağı zamanla seçme olasılığının artarak bize sunulmasıdır.Çok eskiden tek kanallı televizyon dönemlerinde herkes o akşama ne seyredeceğini bilir ona göre tv nin başına geçerdi.Bugün tv nin başında hangi program daha iyi, iyi olanı kaçırmayayım stresini yaşıyoruz.Birşey alırken,birşey yerken,birşey seyrederken,bir yere gidecekken,hatta bir taşıta binerken bile bunları seçerken bir stres altına girme durumumuz var.İş hayatında kimse alternatifsiz değil, sizin yerinizede seçebilecekleri kimse çok olduğundan daima yoğun bir stres altında kalınıyor.Tabiki bu strese maruz kalma durumu zamanlada vücutta bir çok tahribatlara sebeb olabiliyor.Özelliklede ruhsal sağlımıza.Peki bundan nasıl korunabiliriz.Güvenli huzurlu alanlar yaratarak.Bu aşırı gerilim yüklü bünyemizin rahat edebileceği tekrar kendine gelebileceği güvenli alanlar yada uğraşlar,hobiler edinerek.Benim güvenli alanım evim.Ve tabiki zamanımın çoğunu geçirdiğim ikv.Burda stres yaşamak istemem.Zaten reelde yeteri kadar koşuşturma ve seçmek zorunda olduğum seçenekler beni geriyor.Bu oyun sizi nerde huzurlu kılıyorsa oyunu orda oynayın.Cin mağarada çok cin kasmışımdır kafamı dinlendirerek.Oyunun neresinde neler yapılıyor bana ne.Bana huzur lazım.Şu maden şukadarmış bana ne.Evde muhittin kapıyı aç dediklerinde açabiliyormusun yoksa diyen senden umudu kesip kapıyı kendimi açıyor.Bu oyun oynayana stres yaratıyorsa dikkat arkadaşlar.Bomba oyunda patlayabilir.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
memtis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: MUHİTTİN KAPIYI AÇ!

Mesaj gönderen memtis »

senin bir ruh hastalıklarına gitmen lasım,
forumda değişik konular açarak yönetimi suçluyarak nereye varmayı planlıyorsun amacın ne senin ?
akıl sağlığın yerindemi diye merak eder oldum 8-)
Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim,
onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

Adolf Hitler.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

memtis yazdı:senin bir ruh hastalıklarına gitmen lasım,
forumda değişik konular açarak yönetimi suçluyarak nereye varmayı planlıyorsun amacın ne senin ?
koptum :lol:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti memtis 26 Oca 2011 01:48
senin bir ruh hastalıklarına gitmen lasım,

Alıştığın yazıları oku.Kafayı vur yat sabah bişeyin kalmaz.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vanpir »

kapitalist ahlakın yücelttiği "hırs" duygusuna kapılmış bu arkadaş. psikolog şart. oyuna aşırı bağlılık, oyunu gerçekten ayıramama veya isteyerek ayırmama durumu daha önce de görülmüştür. ancak düzenlenen fuarlara katılıp oyuncuları görünce düzeldiği tarafımca kanıtlanmıştır. oyun bu hacılar OYUN.

oyunu sonlandırın ki hayatınız oyun olmasın.
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Yazılara ahkam kesmeyi bırakında bir iki başı sonu belli düzgün bir yazı yazın ondan sonra bırakacam yazı yazmayı söz,yönetimi eleştirmede olmasın benden kıyak size :).İki cümlelik adamlar sizi!

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Muhittin ordamısın ?

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Ordaysan kapıyı aç :)

Ocipres
Kullanıcı avatarı
IIOoxRoCCoxoOII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIOoxRoCCoxoOII »

wonka yazdı:
koptum :lol:
LONCA

~ * ` ''KeyF - i ALem'' ´ * ~

Resim

~ * ılılıRoCCoılılı * ~ [ Anqaraxhell ] :!:
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Safını anladım kardeş,başka varmı ? :)

Bekliyeyim kopya kağıdı kulllanacam.

Ocipres

“Genel Sohbet” sayfasına dön