WAFFENX' LER SONUNDA KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPTI..
Re: WAFFENX' LER SONUNDA KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPTI..
BÜYÜK BİR ADİLİK YAPMIŞLAR , YAKIŞTIRDIM BEN AÇIKÇASI REZİL HERİFLER...
ReGaLuaS
OguzBsdmr yazdı:İlk olarak Dk konusunda yanlısın var benim bildiğim oktay her zaman dk yerine grub bolgelerine Konsantrasyon yeteneğiyle girer.Diğer bir konu ise Waffen loncası hata yapınca aşırı derecede sinirlenebilen bir lonca:)Hatayı pek kabul etmezler;Ama grubtan atabilecek kadar ileri gideceklerini sanmam eğer öyle bir şey olduysa bile grubtan atmaya teşvik edebilecek davranışlarda bulunmuş olabilecegini dusunuyorum.Vigy ye soylediğin şey ise adam belki konuyu bılmıyordur,anlamamıştır bilmeden bu şekilde onun hakkında böyle demen çok kötüİçünkü uguru yakından tanıyorum böyle bir şey yapacak veya yapılmasına izin verebilecek bir insan degil o!Elindeki fotograflar ise kanıt fotografları olabilecek kadar yeterli değil kenanı kestikten sonrada çıkmış olabilirsin;ama eğer gerçekten böyle bir olay yaşandıysa çok ayıp ettiklerini söyleyebilirim!
Foto' ya İyi bakarsan Anlıcaksın Kenan' da Atıldığımı, Bak Orda Keyhüsrev ne diyo ? Koş Dedimi yapsanaa Hadi Vs Vs.. Bunların Kenan Kesımı ile Ne ilgisi var Açıklarmısın ? Neyse inanıp inanmamk Senın Elinde, Bunun Yanında dediğim Gibi Şahitlerimde Var, Bağımsızxgemici Ve Funditorex Bunlarda Orda idi, Eğer Onlarla Arkdaş değil iseler, Sorarsanız Doğru Olanı anlatırlar... Olaya Tarafısız Bakmaya çalış biraz Adamı çok iyi Tanıdığı Söyluyorsun Yapmazlar Diyosun, Ama bu konuyu Açtıktan Sonra, kaç kişi özelime Geldi Helal Kardeş iyi yaptın Dedi Biliyormusun ? Ve Yorumlarda Ortada.
" Grptan atmaya Teşvik Ede Bilicek Demişsin " Ben E.ö' den geldim Bu Sunucuya, meran Sunucusu Yokken Oynuyodum Oyunu, Kenan' da Şartel Olaylarını ilk Keşfedenlerdnim. Grpta kımseyi Tanımadğım için sesiz kalmayı Tercih ettim..
Tecrübem Gözler önünde Daha önce Benımle Sığınağa giripte Kenan' ı kesemedn Çıkan varmı ? Yada Kaç dEfa Hata Yaptığımı görmüşler, Aha Burdayım Varsa Söylesinler.. onuda' Geç Sadece şartelın başında Durdum kaçırmam imkansız Biraz Mantık Yürütün Lütfen... Desinlerki Gülümse Şartelden ayrıldı.. Sağa Sola Bile Kıpırdamadım, Hadi Onuda Geç şarteli Diyelim ben kaçırdım 5 Saniye Fazla Bekle Ne Olucak ? küfür Mü Ettim ? Kötü söz mü Söyledim ?
Vigy' e Gelince; Fotolara iyi bakmadın Galiba ARkdaşım Sen ? Adama üstte Ne Diyorum kenan' da Benı Grptan Attılar, ADam ne Diyor bana Evet onlara Bişey Düştümü (= Yazı Orada ya, Yapıcak Yapmıcak İzin Vericek Biri Olmamasının Benım için önemi Yok, Bu Senın düşüncen.. Fotoyada inanmıyosan sana Dicek sözüm yok, doğru Yoldasın dEvam et Arkdaşım.
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
WaFFeNxkeyhüsrev(Oktay) Eğer tanıdıgım kişi o haraketi yapmışsa Oktay'ı tanıyamamışm.. Fakat onun karakterine baska biri giripte böyle bir terbiyesizligi yapmışsa gerekenin Tayfun tarafından yapılmasını rica edicem..
Ki, böyle birşeyin gerçekleştigi aşikar ve Gökhan(GüLüMSe)'ı iyi tanırım ve asla böyle bir iftiraya kalkışmaz ona yakışmaz bu tür olaylar.. açıkcası Waffenxkeyhüsrev'i kınadım ve böyle bir tutumun WaFFeNx'ler yakışmadıgını tekrar yinelemek isterim !
Ki, böyle birşeyin gerçekleştigi aşikar ve Gökhan(GüLüMSe)'ı iyi tanırım ve asla böyle bir iftiraya kalkışmaz ona yakışmaz bu tür olaylar.. açıkcası Waffenxkeyhüsrev'i kınadım ve böyle bir tutumun WaFFeNx'ler yakışmadıgını tekrar yinelemek isterim !
SeRRuh yazdı:WaFFeNxkeyhüsrev(Oktay) Eğer tanıdıgım kişi o haraketi yapmışsa Oktay'ı tanıyamamışm.. Fakat onun karakterine baska biri giripte böyle bir terbiyesizligi yapmışsa gerekenin Tayfun tarafından yapılmasını rica edicem..
ben hiç şaşırmadım bal gibide yakıştı tam oturdu üstlerine bu hareket
vay be böyle satışlığı ve iftirayı ben bile yapmam.. :mrgreen:
satışlık yaparımda
iftira bana ters..
satışlık yaparımda
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Helal Kardeş iyi yaptın Dedi Biliyormusun ?
Bunu Diyenler Sizin İtleriniz Çakallarınızdır Koçum. Çok İyi Bilirim Bu Dalgaları Sizi Meranda Sevmiyorlar Haksızmıyım ? Bu Açılan Konuda Biraz Dostum Olsun Olayına Açılmıştır.
Bide Yazmıssın Utanıyor O Yüzden Yorum Yapamıyor. Sizden Utanacak Adam Olsaydım Buraya Şuan Bu Yorumu Yazmazdım.
İçerde Etrafa Emir Savuran Bendim Dimi ?
Şalter Kaçıranda Bendim Eyvallah. 2 Kere Direnc Bitti Kesemedik Şalter Yüzünden Kenanı Haksızmıyım ? Sen O Kadar İçerlemişsinki Bu Olayı Feryadını Foruma Kadar Duyurmuşsun
Emin Degilim Ama Sen Gruptan Çıktınmı Artık Ne Yaptıysan Benım Bile 5 dk Sonra Haberım Oldu.(Çıktıgın ıcın ıcımden sana sovmedım de değil
)
Adama Yazmıssın Tek Taraflı Bakma Sen Çoktan Cezayı Kesip İnfazı Vermişsin Bide Yazıyorsun Tek Taraflı Bakma Hatalarını Göz önünde Bulundurmadan Açmıssın Konuyu.
Bi Kendini Tart Ölç Biç Ona Göre Konuş.
Senin veya Bir Başkasının Hakkımda Yaptıgı Yorum Umrumda Degil.
Çünkü Sizin Gibiler Kafaya Takılacak Adam Degil.
Bunu Diyenler Sizin İtleriniz Çakallarınızdır Koçum. Çok İyi Bilirim Bu Dalgaları Sizi Meranda Sevmiyorlar Haksızmıyım ? Bu Açılan Konuda Biraz Dostum Olsun Olayına Açılmıştır.
Bide Yazmıssın Utanıyor O Yüzden Yorum Yapamıyor. Sizden Utanacak Adam Olsaydım Buraya Şuan Bu Yorumu Yazmazdım.
İçerde Etrafa Emir Savuran Bendim Dimi ?
Şalter Kaçıranda Bendim Eyvallah. 2 Kere Direnc Bitti Kesemedik Şalter Yüzünden Kenanı Haksızmıyım ? Sen O Kadar İçerlemişsinki Bu Olayı Feryadını Foruma Kadar Duyurmuşsun
Emin Degilim Ama Sen Gruptan Çıktınmı Artık Ne Yaptıysan Benım Bile 5 dk Sonra Haberım Oldu.(Çıktıgın ıcın ıcımden sana sovmedım de değil
Adama Yazmıssın Tek Taraflı Bakma Sen Çoktan Cezayı Kesip İnfazı Vermişsin Bide Yazıyorsun Tek Taraflı Bakma Hatalarını Göz önünde Bulundurmadan Açmıssın Konuyu.
Bi Kendini Tart Ölç Biç Ona Göre Konuş.
Senin veya Bir Başkasının Hakkımda Yaptıgı Yorum Umrumda Degil.
Çünkü Sizin Gibiler Kafaya Takılacak Adam Degil.

WaffenxKeyhüsrev
Meranda İlk Kenan'ı Kesen Büyücü
Meranda İlk Kadimi Kesen Büyücü
Meranda İlk İflis Kesen Büyücü
Meranda 3. 49 Olan Büyücü
Meranda 4. Ejder Üreten Büyücü
Oyunda Tank Büyüyü Getiren Büyücü
SeRRuh yazdı:WaFFeNxkeyhüsrev(Oktay) Eğer tanıdıgım kişi o haraketi yapmışsa Oktay'ı tanıyamamışm.. Fakat onun karakterine baska biri giripte böyle bir terbiyesizligi yapmışsa gerekenin Tayfun tarafından yapılmasını rica edicem..
Abdullahı Loncadan Attıgımızda O kadar Yorum Atmıştın Şimdi Onla Birsin
Su Meranda Senı Gercekten Arkadas Bılecek Kısı Sayısını Toplasan Elımın Parmaklarını Gecmez
Sana Surada Geregınden Fazla Değer Verildi Diye Kendını Bı Halt Sanıp Çıktıgın Gruptan Bızı Sorumlu Tutuyosn.
Sen Bızımle o Sıgınaga Gırebildigine Şükredıceksın Arkanda Durabilecek 2-3 Kısı Vardı Onlarda Artık Yok
Şimdi Diceksin Beni Gruptan Atmadınki Sizi Gözümde O Kadar Düşük ve Küçük Görüyorumki Sen veya O veya Digeri Hepiniz Aynısınız Hepinizde Üstünüze Alının Size Attım Kemigi Bi Atasözü Var Hani Yukarı Tükürsem Bıyık Aşağı Tükürsem Sakal..!!

WaffenxKeyhüsrev
ha ha ha
komik şeyler bunlar. Yorum yazan kişilere bakanlar görücektir yarısı bizi görünce deparı koydugu kısa yol tuşunu kıran ezik tabiri edilen LODOS KLANININ YÜZ KARALARI , yarısı loncaya gırıp itemini dizip kolayca cekıp gıdebılecegını sanan maydonozlar hele hele de bazı ları var DAHA oyunda mısır çarşısının yolunu daha bılmeyen kişiler
aMa bildikleri cok büyük birşey var oda meranda waffen diye bir lonca olduğu bu loncanın BİR ÇOK ilk lere imza attığı , üyelerinin az ama çok güclü olduğu... ve bu bildikleri bilgiler onların huzurunu kaçırıyor olmalı ki böle çoçukca şeylerler ile zaman geçiriyorlar
meranın saygı değer oyuncuları ve bizi yakından tanıyan insanlar , kimin NE MAL OLDUĞUNU zaten biliyor onun için ŞURAYA YORUM YAZAN ÜÇ BEŞ ÇAPULCU YA da KENDİMİZİ KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ
ŞUnuda ÇOOK iyi biliyoruz ki KİMSELER DAHA KENANI BIRAKIN DÜŞÜNENİN ORAYI GEÇEMEZKEN BİZ 1SAAT 40 DK DA BUTUN boss lar olmak üzere arkamızda bir tane canavar bırakmadan sıgınak bıtırıyorduk
onun için birilerine sataşmadan önce iyi düşünün hele hele de waffen e sataşmadna once 2 KERE DÜŞÜNÜN
aMa bildikleri cok büyük birşey var oda meranda waffen diye bir lonca olduğu bu loncanın BİR ÇOK ilk lere imza attığı , üyelerinin az ama çok güclü olduğu... ve bu bildikleri bilgiler onların huzurunu kaçırıyor olmalı ki böle çoçukca şeylerler ile zaman geçiriyorlar
meranın saygı değer oyuncuları ve bizi yakından tanıyan insanlar , kimin NE MAL OLDUĞUNU zaten biliyor onun için ŞURAYA YORUM YAZAN ÜÇ BEŞ ÇAPULCU YA da KENDİMİZİ KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ
ŞUnuda ÇOOK iyi biliyoruz ki KİMSELER DAHA KENANI BIRAKIN DÜŞÜNENİN ORAYI GEÇEMEZKEN BİZ 1SAAT 40 DK DA BUTUN boss lar olmak üzere arkamızda bir tane canavar bırakmadan sıgınak bıtırıyorduk
onun için birilerine sataşmadan önce iyi düşünün hele hele de waffen e sataşmadna once 2 KERE DÜŞÜNÜN

<< ^^ WaffenxHimotep >>
Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm
Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Wandetta yazdı:SeRRuh yazdı:WaFFeNxkeyhüsrev(Oktay) Eğer tanıdıgım kişi o haraketi yapmışsa Oktay'ı tanıyamamışm.. Fakat onun karakterine baska biri giripte böyle bir terbiyesizligi yapmışsa gerekenin Tayfun tarafından yapılmasını rica edicem..
Abdullahı Loncadan Attıgımızda O kadar Yorum Atmıştın Şimdi Onla Birsin
Su Meranda Senı Gercekten Arkadas Bılecek Kısı Sayısını Toplasan Elımın Parmaklarını Gecmez
Sana Surada Geregınden Fazla Değer Verildi Diye Kendını Bı Halt Sanıp Çıktıgın Gruptan Bızı Sorumlu Tutuyosn.
Sen Bızımle o Sıgınaga Gırebildigine Şükredıceksın Arkanda Durabilecek 2-3 Kısı Vardı Onlarda Artık Yok
Şimdi Diceksin Beni Gruptan Atmadınki Sizi Gözümde O Kadar Düşük ve Küçük Görüyorumki Sen veya O veya Digeri Hepiniz Aynısınız Hepinizde Üstünüze Alının Size Attım Kemigi Bi Atasözü Var Hani Yukarı Tükürsem Bıyık Aşağı Tükürsem Sakal..!!
Onla birsin derken neyi göz önünde bulundurarak bunu söyledin anlamış degilim.Ayrıca benim arkadaşlarımı saymaya senin parmakların yetmez Oktay efendi. Ortada bir terbiyesizlik var ve konu çarpıtılıyor size yakışanı yapın ve konuşup halledin.. Konuda burada kapansın. !Abdullahı Loncadan Attıgımızda O kadar Yorum Atmıştın Şimdi Onla Birsin
Loncadan Ayrılıyorum Diye Konu Açtıgında Yorum Yazan Klavyeye Basan Parmaklar Benim Degildi HerhaldeAbdullahı Loncadan Attıgımızda O kadar Yorum Atmıştın Şimdi Onla Birsin
Onla birsin derken neyi göz önünde bulundurarak bunu söyledin anlamış degilim.Ayrıca benim arkadaşlarımı saymaya senin parmakların yetmez Oktay efendi. Ortada bir terbiyesizlik var ve konu çarpıtılıyor size yakışanı yapın ve konuşup halledin.. Konuda burada kapansın. !
Konu Çarpıtan Yok Sen Yanlış Anlıyorsun Kelime Dagarcıgın O Kadar Az Ki Yazdıklarımızı Bile Anlamıyorsun
Sizin Gibilerle Konuşmakmı ? Peh
Senin Arkadaşların Kim Söyle Bakalım ? Şu Sizin 4 5 Kişilik Çakal Takımı Bir Kaç Kişi Daha

WaffenxKeyhüsrev