Öncelikle Şunu Belirtmeliyim, amacım kimseyi Karalamak yada iftira atmak değil. Aynı olay sizlerin başına gelse belki siz daha fazlasını yapardınız.
Sabah Saatlerinde oyunda idim, mısıra Geçtim ve Waffenxkeyhüsrev taraafından gruba davet edildim, kabul ettim ve diğer adamlarıda aldıktan sonra sığına girdik " ondan önce ismini vermek istemediğim bir arkdaşım Bana ' onlarla Girme sürekli hata yapıp üstüne atarlar dedi ' keyhüsrev le Daha önce Sığınağa Falan girdiğim için Fazla ilgi Göstermedim söylenene " keşke gösterseydim.. " Adam Dibindeki yaratığa DK' Atmıyor ve Bizleri siz direnç kırmıyosunuz diyerek suçluyordu" pek fazla Ses Etmedim, adam Düşüneni keserken benden 2 kere kutup açmamı beklıye bilicek kadar zekasız, onada eyw dedim...
sonunda öyle böyle kenan' a Vardık..
Kesim başlıyordu "soldan 2. Şartelde Ben vardım, Ve Yaptığım Tek şey şartele bakmaktı.. yerimden ayrılmadığım halde,şarteli kaçırmakla Suçladılar".. Cvp vermedim..
30 Canı kalmıştı Sonrasını Fotolar Anlatsın Arkdaşlar..
Resimleri bilgisayarınıza Alırsanız Daha Rahat okuya Bilirsiniz.
Mevzu Beni Grptan Atmaları değil, kardeş yapamıyosun Deseler Adam Gibi Çıkar Giderdim. Yada Çık Bize item Düşsün, Yine çıkar Giderdim.. onca Saat, Belki kımsenın Uğramadığı Kadar Uğraştım Kenan' a kadar Geldim, Ve En Önemlisi 2 Tane Çapulcunun laflarına Sabrettim...
ben varkende diyorlardı adamı tam kenanda atalım filan diye ama ben izin vermiyordum ben o loncadayken ve benle girdiğinizde (WaFFeNxeLLecTRo) böyle bişeyle karşılaştığını kimse söyleyemez... ben onlara beğenmiyorsanız çıkalım... yeniden kuralım... yada 5 kişi gideriz diyorsanız girelim girer girmez atın diyordum... çünkü kul hakkıdır adamın zamanından emeğinden yemiş oluruz diyodum aslına dönmüşler sonunda valla ben hiç şaşırmadım bu adamlarda güç para item birinci önceliktir hak hukuk dostluk arkadaşlık ikinci plandadır gerisi gırgırdır herneyse şimdi neden çıktığımı anlamışsınızdır umarım buda iyi bi örnek oldu...
Arkadaşlar bunu yapan bi başkası olsa hiç umrumda olmaz adamın ihtiyacı vardı yaptı derim, loncası olan, üzerinde zırhı takısı düşmüş çarla gezen insanlar bunu yapınca benım gücüme gidiyor doğrusu..
Bundan Sonra şunu Yapacağım toplicam Bizim Çocukları Araya Bi Waffen Alacağım vurucam kafasına Kenan' a Kadar (=
SHooT yazdı:ben varkende diyorlardı adamı tam kenanda atalım filan diye ama ben izin vermiyordum ben o loncadayken ve benle girdiğinizde (WaFFeNxeLLecTRo) böyle bişeyle karşılaştığını kimse söyleyemez... ben onlara beğenmiyorsanız çıkalım... yeniden kuralım... yada 5 kişi gideriz diyorsanız girelim girer girmez atın diyordum... çünkü kul hakkıdır adamın zamanından emeğinden yemiş oluruz diyodum aslına dönmüşler sonunda valla ben hiç şaşırmadım bu adamlarda güç para item birinci önceliktir hak hukuk dostluk arkadaşlık ikinci plandadır gerisi gırgırdır herneyse şimdi neden çıktığımı anlamışsınızdır umarım buda iyi bi örnek oldu...
Yani Her Ne Kadar Oyun, Sanal Alemde Olsa, Burada Bir Zaman Emek söz konusu, Kişilerin Haklarını İhlal Etmek " Kul hakkıdır Ki, Günahların En Büyüğüdür Bu...
İlk olarak Dk konusunda yanlısın var benim bildiğim oktay her zaman dk yerine grub bolgelerine Konsantrasyon yeteneğiyle girer.Diğer bir konu ise Waffen loncası hata yapınca aşırı derecede sinirlenebilen bir lonca:)Hatayı pek kabul etmezler;Ama grubtan atabilecek kadar ileri gideceklerini sanmam eğer öyle bir şey olduysa bile grubtan atmaya teşvik edebilecek davranışlarda bulunmuş olabilecegini dusunuyorum.Vigy ye soylediğin şey ise adam belki konuyu bılmıyordur,anlamamıştır bilmeden bu şekilde onun hakkında böyle demen çok kötüİçünkü uguru yakından tanıyorum böyle bir şey yapacak veya yapılmasına izin verebilecek bir insan degil o!Elindeki fotograflar ise kanıt fotografları olabilecek kadar yeterli değil kenanı kestikten sonrada çıkmış olabilirsin;ama eğer gerçekten böyle bir olay yaşandıysa çok ayıp ettiklerini söyleyebilirim!