WAFFENX' LER SONUNDA KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPTI..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

WAFFENX' LER SONUNDA KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPTI..

Mesaj gönderen Gulumse »

Slm Arkadaşlar;

Öncelikle Şunu Belirtmeliyim, amacım kimseyi Karalamak yada iftira atmak değil. Aynı olay sizlerin başına gelse belki siz daha fazlasını yapardınız.
Sabah Saatlerinde oyunda idim, mısıra Geçtim ve Waffenxkeyhüsrev taraafından gruba davet edildim, kabul ettim ve diğer adamlarıda aldıktan sonra sığına girdik " ondan önce ismini vermek istemediğim bir arkdaşım Bana ' onlarla Girme sürekli hata yapıp üstüne atarlar dedi ' keyhüsrev le Daha önce Sığınağa Falan girdiğim için Fazla ilgi Göstermedim söylenene " keşke gösterseydim.. " Adam Dibindeki yaratığa DK' Atmıyor ve Bizleri siz direnç kırmıyosunuz diyerek suçluyordu" pek fazla Ses Etmedim, adam Düşüneni keserken benden 2 kere kutup açmamı beklıye bilicek kadar zekasız, onada eyw dedim...
sonunda öyle böyle kenan' a Vardık..
Kesim başlıyordu "soldan 2. Şartelde Ben vardım, Ve Yaptığım Tek şey şartele bakmaktı.. yerimden ayrılmadığım halde,şarteli kaçırmakla Suçladılar".. Cvp vermedim..
30 Canı kalmıştı Sonrasını Fotolar Anlatsın Arkdaşlar..

Resim

Resim

Resim

Resimleri bilgisayarınıza Alırsanız Daha Rahat okuya Bilirsiniz.

Mevzu Beni Grptan Atmaları değil, kardeş yapamıyosun Deseler Adam Gibi Çıkar Giderdim. Yada Çık Bize item Düşsün, Yine çıkar Giderdim.. onca Saat, Belki kımsenın Uğramadığı Kadar Uğraştım Kenan' a kadar Geldim, Ve En Önemlisi 2 Tane Çapulcunun laflarına Sabrettim...
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Kullanıcı avatarı
KaRASiS
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: WAFFENX' LER SONUNDA KENDİLERİNE YAKIŞANI YAPTI..

Mesaj gönderen KaRASiS »

naparsın kardeşim meranda artistten bol ne var :)
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

KaRASiS yazdı:naparsın kardeşim meranda artistten bol ne var :)

Aynen Öyle, Bakalım Daha Neler Neler Görücez.
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

WaFFenxler i şiddetle kınıyorum.. yaptıkları bu davranış şekli çok üzücü . olayı tayfun ile görüşücez bakalım ne cevap vericekler.
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Ne olduklarını anlamana sevindim :) Ben loncadan boşuna çıkmadım ya ;)
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

ben varkende diyorlardı adamı tam kenanda atalım filan diye ama ben izin vermiyordum ben o loncadayken ve benle girdiğinizde (WaFFeNxeLLecTRo) böyle bişeyle karşılaştığını kimse söyleyemez... ben onlara beğenmiyorsanız çıkalım... yeniden kuralım... yada 5 kişi gideriz diyorsanız girelim girer girmez atın diyordum... çünkü kul hakkıdır adamın zamanından emeğinden yemiş oluruz diyodum aslına dönmüşler sonunda valla ben hiç şaşırmadım bu adamlarda güç para item birinci önceliktir hak hukuk dostluk arkadaşlık ikinci plandadır gerisi gırgırdır herneyse şimdi neden çıktığımı anlamışsınızdır umarım buda iyi bi örnek oldu...
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

Arkadaşlar bunu yapan bi başkası olsa hiç umrumda olmaz adamın ihtiyacı vardı yaptı derim, loncası olan, üzerinde zırhı takısı düşmüş çarla gezen insanlar bunu yapınca benım gücüme gidiyor doğrusu..

Bundan Sonra şunu Yapacağım toplicam Bizim Çocukları Araya Bi Waffen Alacağım vurucam kafasına Kenan' a Kadar (=
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

SHooT yazdı:ben varkende diyorlardı adamı tam kenanda atalım filan diye ama ben izin vermiyordum ben o loncadayken ve benle girdiğinizde (WaFFeNxeLLecTRo) böyle bişeyle karşılaştığını kimse söyleyemez... ben onlara beğenmiyorsanız çıkalım... yeniden kuralım... yada 5 kişi gideriz diyorsanız girelim girer girmez atın diyordum... çünkü kul hakkıdır adamın zamanından emeğinden yemiş oluruz diyodum aslına dönmüşler sonunda valla ben hiç şaşırmadım bu adamlarda güç para item birinci önceliktir hak hukuk dostluk arkadaşlık ikinci plandadır gerisi gırgırdır herneyse şimdi neden çıktığımı anlamışsınızdır umarım buda iyi bi örnek oldu...

Yani Her Ne Kadar Oyun, Sanal Alemde Olsa, Burada Bir Zaman Emek söz konusu, Kişilerin Haklarını İhlal Etmek " Kul hakkıdır Ki, Günahların En Büyüğüdür Bu...

Allah Islah Etsin Ne Diyeyim.
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

BiLGeKaGaN yazdı:WaFFenxler i şiddetle kınıyorum.. yaptıkları bu davranış şekli çok üzücü . olayı tayfun ile görüşücez bakalım ne cevap vericekler.

Tayfun Ne Der Bilmem Ama Bu Tür Olayların Tekrarı Söz konusu olursa işin Rengi Değişir..

Sanırım ADmalarında pek Fazla Umrularında değil Yada Haksız olduklarını bildikleri için Sesiz kalmayı Tercih Ediyorlar...
Kullanıcı avatarı
OguzBsdmr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OguzBsdmr »

İlk olarak Dk konusunda yanlısın var benim bildiğim oktay her zaman dk yerine grub bolgelerine Konsantrasyon yeteneğiyle girer.Diğer bir konu ise Waffen loncası hata yapınca aşırı derecede sinirlenebilen bir lonca:)Hatayı pek kabul etmezler;Ama grubtan atabilecek kadar ileri gideceklerini sanmam eğer öyle bir şey olduysa bile grubtan atmaya teşvik edebilecek davranışlarda bulunmuş olabilecegini dusunuyorum.Vigy ye soylediğin şey ise adam belki konuyu bılmıyordur,anlamamıştır bilmeden bu şekilde onun hakkında böyle demen çok kötüİçünkü uguru yakından tanıyorum böyle bir şey yapacak veya yapılmasına izin verebilecek bir insan degil o!Elindeki fotograflar ise kanıt fotografları olabilecek kadar yeterli değil kenanı kestikten sonrada çıkmış olabilirsin;ama eğer gerçekten böyle bir olay yaşandıysa çok ayıp ettiklerini söyleyebilirim!
DeaTHxFeVeR

“Genel Sohbet” sayfasına dön