TsKxKxTuRanBey CaLındı BeyLer

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: TsKxKxTuRanBey CaLındı BeyLer

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

Turanım geçmiş olsun yaptığın büyük bir hata sobee üyeliğini ilk caldıran ınsan sensin galiba yazılar hıcmı dıkkatini cekmedi kandemir yani ömer oyundayken bundan yararlanıp ömerin üstüne kalmasını sağlamış sende bi güzel yemişin be turanım charını geri alabılırız galiba müsteri hizmetlerini bi ara

BUNDAN SONRA kımse uyelık bılgılerını kımseyle paylaşmıcak ve oyunu bırakma lafını görmedim turan ona göre...
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Öncelikle geçmiş olsun umarım emeğini kurtarabilirsin
Bir hatırlatma yapmak isterim TskxTuRaNBeY adlı karekterin Ramazan Kaya'ya ait değildir.
Kullanıcı avatarı
Ifyoulike10
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ifyoulike10 »

Tskxgenelkrmay yazdı:Turanım geçmiş olsun yaptığın büyük bir hata sobee üyeliğini ilk caldıran ınsan sensin galiba yazılar hıcmı dıkkatini cekmedi kandemir yani ömer oyundayken bundan yararlanıp ömerin üstüne kalmasını sağlamış sende bi güzel yemişin be turanım charını geri alabılırız galiba müsteri hizmetlerini bi ara

BUNDAN SONRA kımse uyelık bılgılerını kımseyle paylaşmıcak ve oyunu bırakma lafını görmedim turan ona göre...
Mehmet burda herhangi bir şifre verme mevzusu yaşanmamış önce bunu anlamak gerek...Turan'a karakter akatarılma yalanı uydurulmuş yani şifreyi bilmeye gerek yok karakter alıyorum zanneden Turan aslında kendi karakterini kaptırmış..Turan'a yüklenmeyin çalanın hiç mi suçu yok ? Turan sadece iyi niyetinin kurbanı olmuş...
Kullanıcı avatarı
LauReAtE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: T R Akıncılar

Mesaj gönderen LauReAtE »

eray yazdı:cafede ancak bu kadar oluyor
http://img833.imageshack.us/i/ekran021311133225.jpg

O yazan söz Darbelimatkap'ın sözüdür. Ama çarı çalan birisi asla kendisine ait bir sözü yazmaz. Darbelimatkap'ın düşmanlarından birisi olduğunu düşünüyüroz.

SELam ALeyküm Öncelikle Forumdakı Arkadaslara İyi forumlar dılıyorum :) konu bizim Üstümüze Oynanan Bir Olay oldugunu Anlayamıyorsanız Ben Size daha baska Bir Sey demıyorum O cArı calınnan Arkadas Geldı konustum allaha kuran a kıtap a Yemın Ettım Bızım Le hıc bır Alakası olmadıgını Söyledım dile Getirdim Anlama KapasıTeSi Belkı Ya düşük Yada Gercekten Zoruna Gittigi İcin sanıyorKı Bız Onun carını Caldıgımızı Şunu Söyle Bir Düşün Bende Yanı MatKap Ve LaureATe KArdeslerım hepımızde Saheser var 3 m küsürat Klan paramız vAr Ki senın carın ı Allah Kuran'ı Kerim Carpsın Görmüş bile Deilim görsemde Takılacak bir İnsan olmadıgını Çözdüm diyeceksın kı Nıye SEnın Allah a Kuran a Kıtap A Inancın olmadıgı İcin Sana Ben Bir Dünya dil Döksem Ne Ye YaRar SEn ne Kadar BilirSen Bıl Demıs ATalarımız Karsındakı nın Kapasıtesı Senı Anladıgı Kadardır Ben Sana Sky verdım tel numaramı verdım O kadar yemınler Ettım Kı Inanmadın Dıyeceksın kı forum a neden geldın Senın foruma Konu Acman Acmaman MAtkap ın S... bıle olmaz Ben Özcan Yaşım 26 Sen isTedigin KAdar İftira Atmakta Özgürsün Devam Et EgeR Ben Senın bır lıranı tenezul Edıpte Aldıysam Yanı halk Dılı ıle Caldıysam yada Yer deıstırme derler Askerı kanunlarda Yaptıysam haram ET Hakkını Helal ETme Eger Ben Onu Calmadıysam Almadıysam YerDeıstırmedıysem Sana Hakkımı Helal Etmıyorum BEn diyeCeGimi Dedim Sunucuda 6 7 kısının Sıfresı Bende var ve buna Rahmen ADamlar sıfrelerını Bana Verıp GuvenıyorlarSa Bunda Bir Sorun vAR demektır SEnın cArının Sfıresını Bılmedıgım hAlde Caldıgımı Kul Hakkı Yaptıgımı Iddda Edıyorsun Ama 6 7 kısı var VE Benı sky olsun tel den olsun Fuardan olsun Görustuk Tanıstık Tanıdık Buyrun Bizi İyi ArAstırın Yada ARastırmaYın Matkap Deler Ama Kul Hakkı Yemez bunu Da aklınıza Sokun calan ADam ben caldım dermı bu kadar basıt Dusunuyorsunuz İşte Onu Calan Benı Hıc SEvmeyen Bir Kişi Beni Bitirmek isteyen Yani öyle yapacagını zanneden 12 14 yasındakı vEletler O kadAR Yazdım Benım Notumu Verım Bakalım Ben Sıze Ne anlattım Sız Benden Ne anladınız

İyi Forumlar
[XLauReaTeX,NoWomanNoCry,IDaRBeLiMaTKaPI
`GEPETTO´ Değilim ki Her Odunu Adam Edeyim..!

IDaRBeLiMaTKaPI

XLauReaTeX

NoWomanNoCry
Kullanıcı avatarı
TsKxKxTuRaNBey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TsKxKxTuRaNBey »

Kardeşim Benı Carımı CaLan 4 kişidir Dorma Resımelrını Kouydum Ozkan özcan volkan ömer
Memo sımdı Sen Bana Dıyosun kı ömerın cakması car olum hatta arkadaşlar başımda izliyordu adam 49 leveldi zırhlıydı Tskxdxkandemir di Hatta etkınlık bıle yaptık benım carımı calan lar bunlar ben size dedım dıyecemı o car gelcek aranzıda o parayı yoplayın 256 ml satmıslar Ben AdamLa konuştum adam Bana Diyorki Kardeş bana 200ml ver vallha verım bana su su itler sattı benıde Kandırdılar BaNa Car Temız dediLer dedi bende aldım dedi ben nerden bıleyım car calıntıymıs (YANİ 200 ML TOPLAYIN ) VERIN YADA CARIMI GETİRİN CARI NASIL SATTISAN ÖMER DARBELİ LAURETE ARANZIDA YOPLAYIN VERIN PARAYI YOKSA KIYAMET KOPAR
27 PlakaMz Bz AdaMa Yan BaqaRız Tsk ları Baş Tacı Yapar İsMetin kafasına SıKaRız..TsKxKxTuRaNBey.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

turan elinden geleni ardına koyma... ben oyunda çok defa çakmam war dedim eğer benim sana öle yaptığımı düşünüyor ve idda ediyorsaf forma koy (benim karakterin ismi olsun)yakında slayt yapıp ANIL ŞANLININ bütün kirli çamaşırını ortaya dökecez... :D
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
TsKxKxTuRaNBey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TsKxKxTuRaNBey »

[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders
27 PlakaMz Bz AdaMa Yan BaqaRız Tsk ları Baş Tacı Yapar İsMetin kafasına SıKaRız..TsKxKxTuRaNBey.
pysck1907
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen pysck1907 »

Gecmıs olsun turan keske daha dkkatli olsaydın
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Konu amacından uzaklaşıp tartışma ortamına dönüştüğünden dolayı kapatılmıştır.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön