Turanım geçmiş olsun yaptığın büyük bir hata sobee üyeliğini ilk caldıran ınsan sensin galiba yazılar hıcmı dıkkatini cekmedi kandemir yani ömer oyundayken bundan yararlanıp ömerin üstüne kalmasını sağlamış sende bi güzel yemişin be turanım charını geri alabılırız galiba müsteri hizmetlerini bi ara
BUNDAN SONRA kımse uyelık bılgılerını kımseyle paylaşmıcak ve oyunu bırakma lafını görmedim turan ona göre...
TsKxKxTuRanBey CaLındı BeyLer
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TsKxKxTuRanBey CaLındı BeyLer

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle geçmiş olsun umarım emeğini kurtarabilirsin
Bir hatırlatma yapmak isterim TskxTuRaNBeY adlı karekterin Ramazan Kaya'ya ait değildir.
Bir hatırlatma yapmak isterim TskxTuRaNBeY adlı karekterin Ramazan Kaya'ya ait değildir.
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Mehmet burda herhangi bir şifre verme mevzusu yaşanmamış önce bunu anlamak gerek...Turan'a karakter akatarılma yalanı uydurulmuş yani şifreyi bilmeye gerek yok karakter alıyorum zanneden Turan aslında kendi karakterini kaptırmış..Turan'a yüklenmeyin çalanın hiç mi suçu yok ? Turan sadece iyi niyetinin kurbanı olmuş...Tskxgenelkrmay yazdı:Turanım geçmiş olsun yaptığın büyük bir hata sobee üyeliğini ilk caldıran ınsan sensin galiba yazılar hıcmı dıkkatini cekmedi kandemir yani ömer oyundayken bundan yararlanıp ömerin üstüne kalmasını sağlamış sende bi güzel yemişin be turanım charını geri alabılırız galiba müsteri hizmetlerini bi ara
BUNDAN SONRA kımse uyelık bılgılerını kımseyle paylaşmıcak ve oyunu bırakma lafını görmedim turan ona göre...
- LauReAtE
- İri Fare Avcısı
- Lonca: T R Akıncılar
eray yazdı:cafede ancak bu kadar oluyor
http://img833.imageshack.us/i/ekran021311133225.jpg
O yazan söz Darbelimatkap'ın sözüdür. Ama çarı çalan birisi asla kendisine ait bir sözü yazmaz. Darbelimatkap'ın düşmanlarından birisi olduğunu düşünüyüroz.
SELam ALeyküm Öncelikle Forumdakı Arkadaslara İyi forumlar dılıyorum
İyi Forumlar
[XLauReaTeX,NoWomanNoCry,IDaRBeLiMaTKaPI
`GEPETTO´ Değilim ki Her Odunu Adam Edeyim..!
IDaRBeLiMaTKaPI
XLauReaTeX
NoWomanNoCry
IDaRBeLiMaTKaPI
XLauReaTeX
NoWomanNoCry
- TsKxKxTuRaNBey
- Salgın Koruyucusu
Kardeşim Benı Carımı CaLan 4 kişidir Dorma Resımelrını Kouydum Ozkan özcan volkan ömer
Memo sımdı Sen Bana Dıyosun kı ömerın cakması car olum hatta arkadaşlar başımda izliyordu adam 49 leveldi zırhlıydı Tskxdxkandemir di Hatta etkınlık bıle yaptık benım carımı calan lar bunlar ben size dedım dıyecemı o car gelcek aranzıda o parayı yoplayın 256 ml satmıslar Ben AdamLa konuştum adam Bana Diyorki Kardeş bana 200ml ver vallha verım bana su su itler sattı benıde Kandırdılar BaNa Car Temız dediLer dedi bende aldım dedi ben nerden bıleyım car calıntıymıs (YANİ 200 ML TOPLAYIN ) VERIN YADA CARIMI GETİRİN CARI NASIL SATTISAN ÖMER DARBELİ LAURETE ARANZIDA YOPLAYIN VERIN PARAYI YOKSA KIYAMET KOPAR
Memo sımdı Sen Bana Dıyosun kı ömerın cakması car olum hatta arkadaşlar başımda izliyordu adam 49 leveldi zırhlıydı Tskxdxkandemir di Hatta etkınlık bıle yaptık benım carımı calan lar bunlar ben size dedım dıyecemı o car gelcek aranzıda o parayı yoplayın 256 ml satmıslar Ben AdamLa konuştum adam Bana Diyorki Kardeş bana 200ml ver vallha verım bana su su itler sattı benıde Kandırdılar BaNa Car Temız dediLer dedi bende aldım dedi ben nerden bıleyım car calıntıymıs (YANİ 200 ML TOPLAYIN ) VERIN YADA CARIMI GETİRİN CARI NASIL SATTISAN ÖMER DARBELİ LAURETE ARANZIDA YOPLAYIN VERIN PARAYI YOKSA KIYAMET KOPAR
27 PlakaMz Bz AdaMa Yan BaqaRız Tsk ları Baş Tacı Yapar İsMetin kafasına SıKaRız..TsKxKxTuRaNBey.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
turan elinden geleni ardına koyma... ben oyunda çok defa çakmam war dedim eğer benim sana öle yaptığımı düşünüyor ve idda ediyorsaf forma koy (benim karakterin ismi olsun)yakında slayt yapıp ANIL ŞANLININ bütün kirli çamaşırını ortaya dökecez...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- TsKxKxTuRaNBey
- Salgın Koruyucusu
[İçerik Silinmiştir.]
Hellriders
Hellriders
27 PlakaMz Bz AdaMa Yan BaqaRız Tsk ları Baş Tacı Yapar İsMetin kafasına SıKaRız..TsKxKxTuRaNBey.
-
- Acemi Savaşçı
Gecmıs olsun turan keske daha dkkatli olsaydın
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Konu amacından uzaklaşıp tartışma ortamına dönüştüğünden dolayı kapatılmıştır.
Koray YAR