TsKxKxTuRanBey CaLındı BeyLer
- TsKxKxTuRaNBey
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
TsKxKxTuRanBey CaLındı BeyLer
TsKxKxTuRanBey Tskxdxkandemir Tarafından calınmiş tır Dun bana carında yer varmı dedı evet dedım bı car gönderecem dedi tamam dedim gönderdi ony kodunu söyledım bugunde baktım valınmiş beyler Ne Yapmalıyım Bı AKıl vERIN
27 PlakaMz Bz AdaMa Yan BaqaRız Tsk ları Baş Tacı Yapar İsMetin kafasına SıKaRız..TsKxKxTuRaNBey.
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Re: TsKxKxTuRanBey CaLındı BeyLer
Turan Ömer'in çakması vardı o kadar da uyardım klandan... :?
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun..

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- TsKxKxTuRaNBey
- Salgın Koruyucusu
Ben nerden bıleyım berk hele klna yaz calındı dıye dıkkat etsın ler görenler nerde oldunu tanıyanalr söylesın ler yav
27 PlakaMz Bz AdaMa Yan BaqaRız Tsk ları Baş Tacı Yapar İsMetin kafasına SıKaRız..TsKxKxTuRaNBey.
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Öncelikle Geçmiş Olsun Turan Kardeşim...Keşke emin olmak için sana bunu yazan kişiyi arkadaşlara ekleyip 1 lvl olup olmadığına dikkat etseydin...Adam sana eski bir MSN taktiği kullanmış yani şöyle ; üyelik adını öğrendikten sonra sana karakter aktarımı yapmamış senin karakterini aktarmak için onay kodu gelmiş aslında onayladığın senin karakterindi keşke bunada dikkat etseydin aktarım için tıklaman gereken linkte şöyle yazar ; Beyaz Köşk sunucusunda bulunan XXXXXX karakterinin aktarılmasını istiyorsanız onaylayın diye ah Turanım ah keşke biraz dikakt etseydin.

cafede ancak bu kadar oluyor
http://img833.imageshack.us/i/ekran021311133225.jpg
O yazan söz Darbelimatkap'ın sözüdür. Ama çarı çalan birisi asla kendisine ait bir sözü yazmaz. Darbelimatkap'ın düşmanlarından birisi olduğunu düşünüyüroz.
http://img833.imageshack.us/i/ekran021311133225.jpg
O yazan söz Darbelimatkap'ın sözüdür. Ama çarı çalan birisi asla kendisine ait bir sözü yazmaz. Darbelimatkap'ın düşmanlarından birisi olduğunu düşünüyüroz.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Lan Turan Ben Çalmadım ne yapıcam senin charına dün benim 4tane sahtem wardır sayammı Hepsi böle Tskxdxkandemır i yerine ı Qubinxyunanlı Qubinin isni ı oalrak Xxkandemirxx kandemır Die yapmışlar Tskxhxkandemir die sahte charla herkesi kandırmaya çalışıyorlardı ben we mesut berk hepimiz durmadan klana yazdım ama dinleyen yoktu we bugün senin charında biri benim hesaba charı aktaralım die bir şeyler yazıyordu ben hemen mehmete ilettim mehmet tmm dedi adam bana diyordu.2 yıldız pembe charı senin hesaba aktaralım felan ben lafı söledim onu yasakladım eğer sen benden böle bişi bekliyorsan ben oyunu bırakırım..
:?
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- TsKxKxTuRaNBey
- Salgın Koruyucusu
Ne DıYeyım Kardeşim Giden Gitti Oyun Bıraktım artık Ben Tek Suna Acıyorum Onca Emek verdim hepsi Bosuna Gitti Ben ömer Belledım Ondan Tamam Dedım OLan Oldu Saten Can sağlıgı Ne DıYeLım
Turan cok geçmiş olsun kardeşim ama salaklık sende baban olsa şifreni vermicen neden verion adama şifre kimse durduk yere senden şifre istemez.. carın mynet ise kurtarabiliriz onu soleyim...
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Turan Ben berk mesut okadar klandan ve bölgeden okadar uyardık artık herkez duydu sen nasıl olurda hemen şifreni werirsin...ben kimseden şifre istemem...arkadaşlar benim hesapların sahtesi war...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Bu arada tekrardan kesin dille ifade edeyim Ömer hırsızlık yapacak biri değil...kandemir yazdı:Turan Ben berk mesut okadar klandan ve bölgeden okadar uyardık artık herkez duydu sen nasıl olurda hemen şifreni werirsin...ben kimseden şifre istemem...arkadaşlar benim hesapların sahtesi war...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa