Sancak Merhaba!!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Re: Sancak Merhaba!!!

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

:D
Legendxşifacı diye bir charım yok.O karakterin adı Lengendxşifacı.
Lengendxşifacı 'nın ismi değişeli 2 ay falan oldu nasıl pm atıyorsun sen o karakterime.Hem Lengendxşifacı'ya değil Legendxşifacıya' imiş :D :D :D .
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

pm attım demiyorum bu son cevabım cevap verecek kadar adam olduğunu düşünmüyorum bölgeden legendxdalgac pm dedim senin şifa bölgeye efedim dedi dedim foruma bak dedim sen kimsin dedin bende bilinmezim dedim inkar et adam değilsin ! Şimdi kaç dedim var say :D
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Bizi Kerim >>Doğukan kuzenleri bilmeyne yoktur.Ben dalgacta adada bronz kesiyordum inkar diye bir söz konusu olamaz.şifacıdada doğukan olduğunu çok istersende kanıtlayabilirim ;)
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Directx yazdı:Sayın ikv sancak sunucusu oyuncuları sancak sunucunda oyuna başlamış bulunmaktayım 3 senedir oynuyorum fakat özel sebeblerden dolayı oyunu bırakmıştım yeniden başlıcam.Gerek arkadaşlık gerekse düşmanlık hazırım hepsine.Sizin gibi hak yemiyen,sıkı bir dost olabileceğim bir sunucuda oyuna başladığım için çok mutluyum.Şuan çarlarımı kasmaya başladım.İnşallah Sancak Sunucusunda iyi bir aile edinebilirim.Her türlü yoruma açığım.

Hoşgeldin ..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Directx »

Hoşbulduk dediğim gibi inşallah hoşça vakit geçiririm.Oyunda duyduğuma göre sancak sunucusu hırsız kaynıyomuş vay halimize yandık :D Ayrıca dalgaç ve bilinmez aranızdaki sorunları oyunda çözseniz rica etsem.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Directx yazdı:Sayın ikv sancak sunucusu oyuncuları sancak sunucunda oyuna başlamış bulunmaktayım 3 senedir oynuyorum fakat özel sebeblerden dolayı oyunu bırakmıştım yeniden başlıcam.Gerek arkadaşlık gerekse düşmanlık hazırım hepsine.Sizin gibi hak yemiyen,sıkı bir dost olabileceğim bir sunucuda oyuna başladığım için çok mutluyum.Şuan çarlarımı kasmaya başladım.İnşallah Sancak Sunucusunda iyi bir aile edinebilirim.Her türlü yoruma açığım.
H.g hadi hayırlısı diyelim :)
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
cyberious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cyberious »

hoşgeldin kardeşim... sunucumuz bir oyuncu daha kazandı :) ... sen sadece vakit geçirmene bak... kendi gözünün önüne bak... herkesle dost geçin... hatta sana kazık atanlarla bile... çünkü bigün gelip ayağına kapanırlar...
Kartallar Yalnız Uçar Yıldızlar da Öyle...

“Genel Sohbet” sayfasına dön