BU GÜN YİNE JUNON KESECEM BU SEFERDE ÇIKMAZSA...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sifacioguz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: BU GÜN YİNE JUNON KESECEM BU SEFERDE ÇIKMAZSA...

Mesaj gönderen sifacioguz »

onuda yanlış yazmıştır kaçınn
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen x5ve »

ya mantıklı olun biraz ben demiyom ilk 3 madalyada şahaser düşsün ama 100 madalya olana kadar eğer şahaser düşmemişse otomotikmen bir şahaser verseydiler üzülmezdim AMA 159 MADALYA OLDU 1 TANE EFSUNLU İBNİ CEVA ELDİVEN VAR İŞİME YARAYAN ÖBÜRLERİ BOŞ ZATEN MARATON AYAK DAHA VERMEDİLERYA HAKSIZLIK DEĞİLSE NE BU :?
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

banada 152. madalyamda zırh düştü anlıyorum gerçekten o siniri... Bir ara patlıyordum. Zırh düştü ama saçma bir zırh düştü işte. Kolyem yüzüğüm nucleus ama düşen zırh alternatör... Alternatör takı seti olan insanlara nucleus; nucleus takı seti olan insanlara alternatör zırh düşüyor bunu araştırdım ve gördüm böyle saçmalık istemiyoruz.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Liwer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Liwer »

528 madalyam var :D
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

Liwer yazdı:528 madalyam var :D

benim sadeceşifacımda 160 tane madalya var benim daha hiç bir karakterime şahaser düşmedi ben ona yanıyom :S
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

164 madalya oldu hala şahaser yok şahaser çıkana kadar konu güncel tutacam :)
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

:mrgreen: dün akşam SAAT 12:00 DAN SAAT 06:00 KADAR JUNON KESMEK İÇİN BANA YARDIM EDEN DOSTLARIMLA JUNONU KESTİK ARKİLERİMİN ZIRHI VARDI ONLARA YİNE DÜŞTÜ SADECE BANA DÜŞMEDİ :mrgreen: 169 MADALYAM OLDU HA 5 KEZ KESTİK 6 KİŞİDİK 8 TANE ZIRH DÜŞTÜ BANA DÜŞMEDİ AYHAN ZIRHLARINI İYİ KULAN :D + 5 KESİŞİMİZDE 6 KİŞİDİK CANI 1 KALA ARKİLERİMLE ANLAŞTIK HEPSİ OYUNDAN ÇIKTI BENLE AYHAN KALDIK SADECE KESTİK 2 ZIRH VERDİ 2SİDE AYHANA DÜŞTÜ :D :D İKSİRLER VE NADİDELER BANA DÜŞTÜ SADECE ONLARDA ZATEN HEPSİNİN AYNISI VAR 169 MADALYAM OLDU HALA ZIRH YOK (ŞAHASER YOK) :twisted: :evil: LÜTFEN 1 HAFTALIK ŞAHASER DÜŞME ORANINI % 100 ÇIKARINYA ÇIKMASA ARTIK ÇATLAYACAM YANİ :D
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

Resim

170 MADALYA OLDU HALA ŞAHASER YOK :D %100 LÜK BİR ŞAHASER DÜŞME ORANI YAPSANIZ SÜPER OLACAK AMA OF OF :evil:
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

halilumit yazdı:[DEV] leri bizimle sohbet ederken görmek ne güzel :) başka hiç bir online oyunda olmayan oyunumuzun bu yönünü çok seviyorum :)
Başka hiç bir oyundada oyuncuları kandıran yöneticiler yok ikvye özgü birşey buda güzel değilmi.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

172 madalya oldu çok sevinçliyim :) ya benim istediğim sadece 1 şahaser ama nda durmuyor bütün arkadaşlar zırh düşürdü takı item filan düşürdü bütün chaplarına ama bende tık yok lütfen gerekli işlemi yapım ya artık sıkıldım arz ediyom... (size güveniyom)
Resim
*RoAşK*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön