BU GÜN YİNE JUNON KESECEM BU SEFERDE ÇIKMAZSA...
- sifacioguz
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: BU GÜN YİNE JUNON KESECEM BU SEFERDE ÇIKMAZSA...
onuda yanlış yazmıştır kaçınn
ya mantıklı olun biraz ben demiyom ilk 3 madalyada şahaser düşsün ama 100 madalya olana kadar eğer şahaser düşmemişse otomotikmen bir şahaser verseydiler üzülmezdim AMA 159 MADALYA OLDU 1 TANE EFSUNLU İBNİ CEVA ELDİVEN VAR İŞİME YARAYAN ÖBÜRLERİ BOŞ ZATEN MARATON AYAK DAHA VERMEDİLERYA HAKSIZLIK DEĞİLSE NE BU :?

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
banada 152. madalyamda zırh düştü anlıyorum gerçekten o siniri... Bir ara patlıyordum. Zırh düştü ama saçma bir zırh düştü işte. Kolyem yüzüğüm nucleus ama düşen zırh alternatör... Alternatör takı seti olan insanlara nucleus; nucleus takı seti olan insanlara alternatör zırh düşüyor bunu araştırdım ve gördüm böyle saçmalık istemiyoruz.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Liwer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
528 madalyam var 
Liwer yazdı:528 madalyam var
benim sadeceşifacımda 160 tane madalya var benim daha hiç bir karakterime şahaser düşmedi ben ona yanıyom :S

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
164 madalya oldu hala şahaser yok şahaser çıkana kadar konu güncel tutacam 

*RoAşK*
:mrgreen: dün akşam SAAT 12:00 DAN SAAT 06:00 KADAR JUNON KESMEK İÇİN BANA YARDIM EDEN DOSTLARIMLA JUNONU KESTİK ARKİLERİMİN ZIRHI VARDI ONLARA YİNE DÜŞTÜ SADECE BANA DÜŞMEDİ :mrgreen: 169 MADALYAM OLDU HA 5 KEZ KESTİK 6 KİŞİDİK 8 TANE ZIRH DÜŞTÜ BANA DÜŞMEDİ AYHAN ZIRHLARINI İYİ KULAN
+ 5 KESİŞİMİZDE 6 KİŞİDİK CANI 1 KALA ARKİLERİMLE ANLAŞTIK HEPSİ OYUNDAN ÇIKTI BENLE AYHAN KALDIK SADECE KESTİK 2 ZIRH VERDİ 2SİDE AYHANA DÜŞTÜ
İKSİRLER VE NADİDELER BANA DÜŞTÜ SADECE ONLARDA ZATEN HEPSİNİN AYNISI VAR 169 MADALYAM OLDU HALA ZIRH YOK (ŞAHASER YOK) :twisted: :evil: LÜTFEN 1 HAFTALIK ŞAHASER DÜŞME ORANINI % 100 ÇIKARINYA ÇIKMASA ARTIK ÇATLAYACAM YANİ 

*RoAşK*

170 MADALYA OLDU HALA ŞAHASER YOK

*RoAşK*
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Başka hiç bir oyundada oyuncuları kandıran yöneticiler yok ikvye özgü birşey buda güzel değilmi.halilumit yazdı:[DEV] leri bizimle sohbet ederken görmek ne güzelbaşka hiç bir online oyunda olmayan oyunumuzun bu yönünü çok seviyorum
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
172 madalya oldu çok sevinçliyim
ya benim istediğim sadece 1 şahaser ama nda durmuyor bütün arkadaşlar zırh düşürdü takı item filan düşürdü bütün chaplarına ama bende tık yok lütfen gerekli işlemi yapım ya artık sıkıldım arz ediyom... (size güveniyom)

*RoAşK*