Kritik! [7426]

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kritik! [7426]

Mesaj gönderen mitmet »

bilinmez yazdı:
mitmet yazdı:
bilinmez yazdı:kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok :)
tamam o oyuncunun nickini söyler misin ?
unuttum valla bi ara girim dedim kabaoldum 4 kere filan vurdu hepsi 7200 filandı elinde kafa vardı yanlış hatırlamıyorsam.
bu cevabı bekliyordum zaten. prim yapmak için her konuya girip uydurma sözler yazma
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

mitmet yazdı:
bilinmez yazdı:
mitmet yazdı:
unuttum valla bi ara girim dedim kabaoldum 4 kere filan vurdu hepsi 7200 filandı elinde kafa vardı yanlış hatırlamıyorsam.
bu cevabı bekliyordum zaten. prim yapmak için her konuya girip uydurma sözler yazma
Kardeşim beni tanıyanlar tanı ben her bana vuranın ismini notmu alıcam köşkü savaşçıyı özlemiştim kabaya girdim bana ağır attığında 7300 ü gördü asıl böyle HAFTANIN ÜYESİ rollerine kendisi kaptırmayın konunun sahibide beni çok yakından tanır. Hangi konuda boş yazdığımı gördün gerektiği yerde eleştirimi yaparım gerektiğinde savunurum senin gibi yağcı değilim. Mesajla paramı kasılıyormuş. Bine kadar mesajım silinde ama 1 tek kötülüyücü bir söz yazmadım. Bana uyarı verdiler bei tehdit ettiler onun fotusunu koydum küfür resim diye uyarı verdi adam. Sanki ben kendime 7300 vuruyorum dedim orda adamın isminemi dikkat edicem 40 yılda bir giriyoruz bi özlem gideriyoruz, korkma olursun HAFTANIN ÜYESİ.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

bilinmez yazdı:
mitmet yazdı:
bilinmez yazdı:
mitmet yazdı:
Kardeşim beni tanıyanlar tanı ben her bana vuranın ismini notmu alıcam köşkü savaşçıyı özlemiştim kabaya girdim bana ağır attığında 7300 ü gördü asıl böyle HAFTANIN ÜYESİ rollerine kendisi kaptırmayın konunun sahibide beni çok yakından tanır. Hangi konuda boş yazdığımı gördün gerektiği yerde eleştirimi yaparım gerektiğinde savunurum senin gibi yağcı değilim. Mesajla paramı kasılıyormuş. Bine kadar mesajım silinde ama 1 tek kötülüyücü bir söz yazmadım. Bana uyarı verdiler bei tehdit ettiler onun fotusunu koydum küfür resim diye uyarı verdi adam. Sanki ben kendime 7300 vuruyorum dedim orda adamın isminemi dikkat edicem 40 yılda bir giriyoruz bi özlem gideriyoruz, korkma olursun HAFTANIN ÜYESİ.
cevap yazmıyorum, umursamıyorum, umursarsam ban alacağımı biliyorum ve susuyorum..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen andomeda1907 »

ikili tartışmaya çevirmeyelim arkadaşalr
savaşçıyla benim rekorum(kritk)6500'dü:DDDüstümün ezikliğine bağlıyorum

NOT:İmzanda savaşçın görünmüyor diyenler olabilir 2 ay oluyor arkadaşa verdim...
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

evet lutfen tartısma olmasın konuda :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Üstünüzü Full Kritik döşeyin
Savaşçılar Yücelen halit Full giysin :D
Kullanıcı avatarı
andomeda1907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen andomeda1907 »

Aslında şifacılar üstlerini full cevo diziyorsa bazıları savaşçılarda kritik dizse acaba oda uygun olurmu :?:
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
Resim

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

andomeda1907 yazdı:Aslında şifacılar üstlerini full cevo diziyorsa bazıları savaşçılarda kritik dizse acaba oda uygun olurmu :?:
iyileştirmen 0 iken düz 2500 kritik 6000 bastığımı biliyorum.savaşçı da böyle bişi olamaz ama.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

mitmet yazdı:
andomeda1907 yazdı:Aslında şifacılar üstlerini full cevo diziyorsa bazıları savaşçılarda kritik dizse acaba oda uygun olurmu :?:
iyileştirmen 0 iken düz 2500 kritik 6000 bastığımı biliyorum.savaşçı da böyle bişi olamaz ama.
benim iyileştirme 140ken sadece m2 şifa 8500 şifa bastığımı hatırlıyorum mito :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Canceazi yazdı:
mitmet yazdı:
benim iyileştirme 140ken sadece m2 şifa 8500 şifa bastığımı hatırlıyorum mito :D
tamam gel bi ara madalyanı vereyim

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kilitli

“Savaşçı” sayfasına dön