bu cevabı bekliyordum zaten. prim yapmak için her konuya girip uydurma sözler yazmabilinmez yazdı:unuttum valla bi ara girim dedim kabaoldum 4 kere filan vurdu hepsi 7200 filandı elinde kafa vardı yanlış hatırlamıyorsam.mitmet yazdı:tamam o oyuncunun nickini söyler misin ?bilinmez yazdı:kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok
Kritik! [7426]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kritik! [7426]
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kardeşim beni tanıyanlar tanı ben her bana vuranın ismini notmu alıcam köşkü savaşçıyı özlemiştim kabaya girdim bana ağır attığında 7300 ü gördü asıl böyle HAFTANIN ÜYESİ rollerine kendisi kaptırmayın konunun sahibide beni çok yakından tanır. Hangi konuda boş yazdığımı gördün gerektiği yerde eleştirimi yaparım gerektiğinde savunurum senin gibi yağcı değilim. Mesajla paramı kasılıyormuş. Bine kadar mesajım silinde ama 1 tek kötülüyücü bir söz yazmadım. Bana uyarı verdiler bei tehdit ettiler onun fotusunu koydum küfür resim diye uyarı verdi adam. Sanki ben kendime 7300 vuruyorum dedim orda adamın isminemi dikkat edicem 40 yılda bir giriyoruz bi özlem gideriyoruz, korkma olursun HAFTANIN ÜYESİ.mitmet yazdı:bu cevabı bekliyordum zaten. prim yapmak için her konuya girip uydurma sözler yazmabilinmez yazdı:unuttum valla bi ara girim dedim kabaoldum 4 kere filan vurdu hepsi 7200 filandı elinde kafa vardı yanlış hatırlamıyorsam.mitmet yazdı:tamam o oyuncunun nickini söyler misin ?bilinmez yazdı:kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
cevap yazmıyorum, umursamıyorum, umursarsam ban alacağımı biliyorum ve susuyorum..bilinmez yazdı:Kardeşim beni tanıyanlar tanı ben her bana vuranın ismini notmu alıcam köşkü savaşçıyı özlemiştim kabaya girdim bana ağır attığında 7300 ü gördü asıl böyle HAFTANIN ÜYESİ rollerine kendisi kaptırmayın konunun sahibide beni çok yakından tanır. Hangi konuda boş yazdığımı gördün gerektiği yerde eleştirimi yaparım gerektiğinde savunurum senin gibi yağcı değilim. Mesajla paramı kasılıyormuş. Bine kadar mesajım silinde ama 1 tek kötülüyücü bir söz yazmadım. Bana uyarı verdiler bei tehdit ettiler onun fotusunu koydum küfür resim diye uyarı verdi adam. Sanki ben kendime 7300 vuruyorum dedim orda adamın isminemi dikkat edicem 40 yılda bir giriyoruz bi özlem gideriyoruz, korkma olursun HAFTANIN ÜYESİ.mitmet yazdı:bu cevabı bekliyordum zaten. prim yapmak için her konuya girip uydurma sözler yazmabilinmez yazdı:unuttum valla bi ara girim dedim kabaoldum 4 kere filan vurdu hepsi 7200 filandı elinde kafa vardı yanlış hatırlamıyorsam.mitmet yazdı:tamam o oyuncunun nickini söyler misin ?bilinmez yazdı:kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- andomeda1907
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ikili tartışmaya çevirmeyelim arkadaşalr
savaşçıyla benim rekorum(kritk)6500'dü:DDDüstümün ezikliğine bağlıyorum
NOT:İmzanda savaşçın görünmüyor diyenler olabilir 2 ay oluyor arkadaşa verdim...
savaşçıyla benim rekorum(kritk)6500'dü:DDDüstümün ezikliğine bağlıyorum
NOT:İmzanda savaşçın görünmüyor diyenler olabilir 2 ay oluyor arkadaşa verdim...
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
evet lutfen tartısma olmasın konuda 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- andomeda1907
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Aslında şifacılar üstlerini full cevo diziyorsa bazıları savaşçılarda kritik dizse acaba oda uygun olurmu :?:
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
iyileştirmen 0 iken düz 2500 kritik 6000 bastığımı biliyorum.savaşçı da böyle bişi olamaz ama.andomeda1907 yazdı:Aslında şifacılar üstlerini full cevo diziyorsa bazıları savaşçılarda kritik dizse acaba oda uygun olurmu :?:

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
benim iyileştirme 140ken sadece m2 şifa 8500 şifa bastığımı hatırlıyorum mitomitmet yazdı:iyileştirmen 0 iken düz 2500 kritik 6000 bastığımı biliyorum.savaşçı da böyle bişi olamaz ama.andomeda1907 yazdı:Aslında şifacılar üstlerini full cevo diziyorsa bazıları savaşçılarda kritik dizse acaba oda uygun olurmu :?:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
tamam gel bi ara madalyanı vereyimCanceazi yazdı:benim iyileştirme 140ken sadece m2 şifa 8500 şifa bastığımı hatırlıyorum mitomitmet yazdı:iyileştirmen 0 iken düz 2500 kritik 6000 bastığımı biliyorum.savaşçı da böyle bişi olamaz ama.andomeda1907 yazdı:Aslında şifacılar üstlerini full cevo diziyorsa bazıları savaşçılarda kritik dizse acaba oda uygun olurmu :?:

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!