Sizlere Soruyorum ? [anket]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sizlere Soruyorum ? [anket]

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Ben ve benim gibi arkadaşlar yanlış bir sözcük siyasi bir sözcük kullandığı için Oyunda 999gün ceza alabiliyoruz ve AFFEDİLMİYORUZ .kendilerinide BİZ AFFETMİYORUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peki .BU sancak savaşlarıyla ilgili yanlış bir bildiri yayınlayan yönetici ve ekibi Kendine ne ceza versin ?

1. Kendine yakışanı yapıp herkesten özür dileyip bu olaydan sorumlu olanlar görevi bıraksınlar ?

2.hiç bir şey olmamış gibi devam etsinler ?
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
xDewiLx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Sizlere Soruyorum ? [anket]

Mesaj gönderen xDewiLx »

tam destek +1
Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Estergonxreis »

ya arkadaş herkes hata yapar dimi en azından deselerki arkadaşlar bilinçsizce düşünmeden hediye olarak bu isim değiştirme kodunu uygun gördük ama baktık sonra hesap bizi aşıyor herkesten özür dileriz hediye olarak bunları biz karşılayamıyoruz kapasitemiz yetmiyor desinler bizde bir iki mırıldanır mevzuyu kapatırdık ama insanları bu şekilde keriz yerine koymaları kötü oldu sağlık olsun :? :?
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

NİYE BEN 999 GÜN BAN ALDIM SADECE KONUŞMALARIM İÇİN Bİ ÖZÜRLE AFFEDİLMEDİM BENDE BUNLARI AFFETMİYORUM HAKSIZMIYIM ? :idea: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Çıkıp doğruyu itiraf etsinler benim için yeterli.Diyecekleri şu.En başta kazanan herkese verecektik çok geldi yarıya düşürdük baktık hala çok isim değiştirmeli paketlerden alan yok biz de bu yola başvurduk.Kusura bakmayın.Bunu yazsalardı emin olun sırf dürüstlüklerinden dolayı bu kadar olay yaşanmazdı.Yanlış mıyım?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön