Ben ve benim gibi arkadaşlar yanlış bir sözcük siyasi bir sözcük kullandığı için Oyunda 999gün ceza alabiliyoruz ve AFFEDİLMİYORUZ .kendilerinide BİZ AFFETMİYORUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peki .BU sancak savaşlarıyla ilgili yanlış bir bildiri yayınlayan yönetici ve ekibi Kendine ne ceza versin ?
1. Kendine yakışanı yapıp herkesten özür dileyip bu olaydan sorumlu olanlar görevi bıraksınlar ?
2.hiç bir şey olmamış gibi devam etsinler ?
Sizlere Soruyorum ? [anket]
Sizlere Soruyorum ? [anket]
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sizlere Soruyorum ? [anket]
ya arkadaş herkes hata yapar dimi en azından deselerki arkadaşlar bilinçsizce düşünmeden hediye olarak bu isim değiştirme kodunu uygun gördük ama baktık sonra hesap bizi aşıyor herkesten özür dileriz hediye olarak bunları biz karşılayamıyoruz kapasitemiz yetmiyor desinler bizde bir iki mırıldanır mevzuyu kapatırdık ama insanları bu şekilde keriz yerine koymaları kötü oldu sağlık olsun :? :?
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

NİYE BEN 999 GÜN BAN ALDIM SADECE KONUŞMALARIM İÇİN Bİ ÖZÜRLE AFFEDİLMEDİM BENDE BUNLARI AFFETMİYORUM HAKSIZMIYIM ? :idea: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Çıkıp doğruyu itiraf etsinler benim için yeterli.Diyecekleri şu.En başta kazanan herkese verecektik çok geldi yarıya düşürdük baktık hala çok isim değiştirmeli paketlerden alan yok biz de bu yola başvurduk.Kusura bakmayın.Bunu yazsalardı emin olun sırf dürüstlüklerinden dolayı bu kadar olay yaşanmazdı.Yanlış mıyım?