STYLX sevmeyenler camiasına güzel bir hediye
STYLX sevmeyenler camiasına güzel bir hediye
Merhaba arkadaşlar... Evet STYLX adına konusuyorum.. Yaklaşık 1 haftadan beri çakma karakterler açıp bizlerden şifre w.b özel bilgilerimizi istedi.. Evet malesefki başımıza geldi StylxMystic isimli karakter su anda o serefsizin elinde.. Bu olay bundan sonra artık mahkemeye kadar uzayacağına sizlere söz veriyorum... Karakteri geri verse bile üstüne para teklif etse bile ben ettim siz affedim dese bile malesefki sonuna kadar devam edeceğim.. OKul kuyormus babam kızar banane, İşe gidiyorum mahkemeye nasıl geleyim banane bu saaten sonra malesefki fazla umursamam hoş olmaz.. Bu şekilde bir konu açmamak istemiştim ama sonuclarını yazıcagım bir konu başlığı olsun diye bu sayfada yer almasını istedim.. Herkese iyi oyunlar...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: STYLX sevmeyenler camiasına güzel bir hediye
StylxStyl yazdı:Merhaba arkadaşlar... Evet STYLX adına konusuyorum.. Yaklaşık 1 haftadan beri çakma karakterler açıp bizlerden şifre w.b özel bilgilerimizi istedi.. Evet malesefki başımıza geldi StylxMystic isimli karakter su anda o serefsizin elinde.. Bu olay bundan sonra artık mahkemeye kadar uzayacağına sizlere söz veriyorum... Karakteri geri verse bile üstüne para teklif etse bile ben ettim siz affedim dese bile malesefki sonuna kadar devam edeceğim.. OKul kuyormus babam kızar banane, İşe gidiyorum mahkemeye nasıl geleyim banane bu saaten sonra malesefki fazla umursamam hoş olmaz.. Bu şekilde bir konu açmamak istemiştim ama sonuclarını yazıcagım bir konu başlığı olsun diye bu sayfada yer almasını istedim.. Herkese iyi oyunlar...
Sadece STYLxlerinmi
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Godfrey lonca üyelerinin de çakma karakterleri açılmakta son günler.
Godfreyxspider isimli karakterimin 1 seviye Godfreyxspıder isimli karakter de benim elimde olduğundan bir sorun yok.
Karakterlerinizin çakmalarını kendiniz açıp önlemini böyle alabilirsiniz.
Arkadaş listenize ekleyip kontrol etmeniz bile yeterlidir.
Ayrıca mahkemenin birşey yapacağını sanmıyorum sonuçta kullanıcı adı ve şifre kendi isteğiyle verilmiş.
Godfreyxspider isimli karakterimin 1 seviye Godfreyxspıder isimli karakter de benim elimde olduğundan bir sorun yok.
Karakterlerinizin çakmalarını kendiniz açıp önlemini böyle alabilirsiniz.
Arkadaş listenize ekleyip kontrol etmeniz bile yeterlidir.
Ayrıca mahkemenin birşey yapacağını sanmıyorum sonuçta kullanıcı adı ve şifre kendi isteğiyle verilmiş.
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Her kime ne yapildiysa bu nasil bir marketen bir sey calmaksa buda ayni suc yani insan emegi ile oynamak ne kadar kötü olsada biz icimizde bunlari barindiriyoruz yani bizide gectim yöneticileri ben bu konuda duyarsiz buluyorum mail yoluyorsun cezaya itiraz 7 gün susturuma cezasinin 5 ci günü geliyor cevap komik oyunda cok seye el atmalari gerekli bu hirsizlik olayina özelikle kos koca oyunu yapan buna da bi care bulur sanirim saygilarimla Gecmis Olsun Ozan ...

- Stylxoceans
- Acemi Savaşçı
StylxZorabi yazdı:Her kime ne yapildiysa bu nasil bir marketen bir sey calmaksa buda ayni suc yani insan emegi ile oynamak ne kadar kötü olsada biz icimizde bunlari barindiriyoruz yani bizide gectim yöneticileri ben bu konuda duyarsiz buluyorum mail yoluyorsun cezaya itiraz 7 gün susturuma cezasinin 5 ci günü geliyor cevap komik oyunda cok seye el atmalari gerekli bu hirsizlik olayina özelikle kos koca oyunu yapan buna da bi care bulur sanirim saygilarimla Gecmis Olsun Ozan ...
sağol ceyhun abi

"" Mükemmelmiyim neyim ? ""
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
StylxZorabi yazdı:Her kime ne yapildiysa bu nasil bir marketen bir sey calmaksa buda ayni suc yani insan emegi ile oynamak ne kadar kötü olsada biz icimizde bunlari barindiriyoruz yani bizide gectim yöneticileri ben bu konuda duyarsiz buluyorum mail yoluyorsun cezaya itiraz 7 gün susturuma cezasinin 5 ci günü geliyor cevap komik oyunda cok seye el atmalari gerekli bu hirsizlik olayina özelikle kos koca oyunu yapan buna da bi care bulur sanirim saygilarimla Gecmis Olsun Ozan ...
Kürşat abi oyun yapımcıları diyorsunda oyuncu kendi eliyle şifre veriyorsa yönetici napsın.biliyosun benim de başımdan böyle bişey geçti.attım desteğe mesaj bana cevap bile vermediler.
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Hayal Kahvesi
bana verdiler ama olumsuz yanıt.geçmiş olsunmimarzekeriya yazdı:StylxZorabi yazdı:Her kime ne yapildiysa bu nasil bir marketen bir sey calmaksa buda ayni suc yani insan emegi ile oynamak ne kadar kötü olsada biz icimizde bunlari barindiriyoruz yani bizide gectim yöneticileri ben bu konuda duyarsiz buluyorum mail yoluyorsun cezaya itiraz 7 gün susturuma cezasinin 5 ci günü geliyor cevap komik oyunda cok seye el atmalari gerekli bu hirsizlik olayina özelikle kos koca oyunu yapan buna da bi care bulur sanirim saygilarimla Gecmis Olsun Ozan ...
Kürşat abi oyun yapımcıları diyorsunda oyuncu kendi eliyle şifre veriyorsa yönetici napsın.biliyosun benim de başımdan böyle bişey geçti.attım desteğe mesaj bana cevap bile vermediler.
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__