STYLX sevmeyenler camiasına güzel bir hediye

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

STYLX sevmeyenler camiasına güzel bir hediye

Mesaj gönderen StylxStyl »

Merhaba arkadaşlar... Evet STYLX adına konusuyorum.. Yaklaşık 1 haftadan beri çakma karakterler açıp bizlerden şifre w.b özel bilgilerimizi istedi.. Evet malesefki başımıza geldi StylxMystic isimli karakter su anda o serefsizin elinde.. Bu olay bundan sonra artık mahkemeye kadar uzayacağına sizlere söz veriyorum... Karakteri geri verse bile üstüne para teklif etse bile ben ettim siz affedim dese bile malesefki sonuna kadar devam edeceğim.. OKul kuyormus babam kızar banane, İşe gidiyorum mahkemeye nasıl geleyim banane bu saaten sonra malesefki fazla umursamam hoş olmaz.. Bu şekilde bir konu açmamak istemiştim ama sonuclarını yazıcagım bir konu başlığı olsun diye bu sayfada yer almasını istedim.. Herkese iyi oyunlar...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları

Re: STYLX sevmeyenler camiasına güzel bir hediye

Mesaj gönderen eseslisemi »

StylxStyl yazdı:Merhaba arkadaşlar... Evet STYLX adına konusuyorum.. Yaklaşık 1 haftadan beri çakma karakterler açıp bizlerden şifre w.b özel bilgilerimizi istedi.. Evet malesefki başımıza geldi StylxMystic isimli karakter su anda o serefsizin elinde.. Bu olay bundan sonra artık mahkemeye kadar uzayacağına sizlere söz veriyorum... Karakteri geri verse bile üstüne para teklif etse bile ben ettim siz affedim dese bile malesefki sonuna kadar devam edeceğim.. OKul kuyormus babam kızar banane, İşe gidiyorum mahkemeye nasıl geleyim banane bu saaten sonra malesefki fazla umursamam hoş olmaz.. Bu şekilde bir konu açmamak istemiştim ama sonuclarını yazıcagım bir konu başlığı olsun diye bu sayfada yer almasını istedim.. Herkese iyi oyunlar...

Sadece STYLxlerinmi :D Börteçinexlerinde Açıldı Ve Benden Şifre Istenıldı
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Godfrey lonca üyelerinin de çakma karakterleri açılmakta son günler.
Godfreyxspider isimli karakterimin 1 seviye Godfreyxspıder isimli karakter de benim elimde olduğundan bir sorun yok.
Karakterlerinizin çakmalarını kendiniz açıp önlemini böyle alabilirsiniz.
Arkadaş listenize ekleyip kontrol etmeniz bile yeterlidir.
Ayrıca mahkemenin birşey yapacağını sanmıyorum sonuçta kullanıcı adı ve şifre kendi isteğiyle verilmiş.
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Her kime ne yapildiysa bu nasil bir marketen bir sey calmaksa buda ayni suc yani insan emegi ile oynamak ne kadar kötü olsada biz icimizde bunlari barindiriyoruz yani bizide gectim yöneticileri ben bu konuda duyarsiz buluyorum mail yoluyorsun cezaya itiraz 7 gün susturuma cezasinin 5 ci günü geliyor cevap komik oyunda cok seye el atmalari gerekli bu hirsizlik olayina özelikle kos koca oyunu yapan buna da bi care bulur sanirim saygilarimla Gecmis Olsun Ozan ...
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Stylxoceans
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Stylxoceans »

StylxZorabi yazdı:Her kime ne yapildiysa bu nasil bir marketen bir sey calmaksa buda ayni suc yani insan emegi ile oynamak ne kadar kötü olsada biz icimizde bunlari barindiriyoruz yani bizide gectim yöneticileri ben bu konuda duyarsiz buluyorum mail yoluyorsun cezaya itiraz 7 gün susturuma cezasinin 5 ci günü geliyor cevap komik oyunda cok seye el atmalari gerekli bu hirsizlik olayina özelikle kos koca oyunu yapan buna da bi care bulur sanirim saygilarimla Gecmis Olsun Ozan ...

sağol ceyhun abi
Resim
"" Mükemmelmiyim neyim ? ""
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

StylxZorabi yazdı:Her kime ne yapildiysa bu nasil bir marketen bir sey calmaksa buda ayni suc yani insan emegi ile oynamak ne kadar kötü olsada biz icimizde bunlari barindiriyoruz yani bizide gectim yöneticileri ben bu konuda duyarsiz buluyorum mail yoluyorsun cezaya itiraz 7 gün susturuma cezasinin 5 ci günü geliyor cevap komik oyunda cok seye el atmalari gerekli bu hirsizlik olayina özelikle kos koca oyunu yapan buna da bi care bulur sanirim saygilarimla Gecmis Olsun Ozan ...

Kürşat abi oyun yapımcıları diyorsunda oyuncu kendi eliyle şifre veriyorsa yönetici napsın.biliyosun benim de başımdan böyle bişey geçti.attım desteğe mesaj bana cevap bile vermediler.
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

mimarzekeriya yazdı:

Kürşat abi oyun yapımcıları diyorsunda oyuncu kendi eliyle şifre veriyorsa yönetici napsın.biliyosun benim de başımdan böyle bişey geçti.attım desteğe mesaj bana cevap bile vermediler.
bana verdiler ama olumsuz yanıt.geçmiş olsun :(
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Stylxgeel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Stylxgeel »

http://www.hukukcu.com/bilimsel/kitapla ... uclari.htm

Güzel epey güzel haberlerle uyandım..
Resim
''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__

“Genel Sohbet” sayfasına dön