Merhabalar,Sparow yazdı:zaten savaşcılar çöp oldu ınsallah durumu dengelı bı hale getırebılırler
Kardesim sunu belirtmek isterim,5 tane hicmi yakın arkadasın yok
İyi forumlar...
Merhabalar,Sparow yazdı:zaten savaşcılar çöp oldu ınsallah durumu dengelı bı hale getırebılırler
Ben zaten o bölgeye sadece büyüler gidecek demiyorum sadece direnç ve skil vuruşlarının denildiği gibi olmayacağını belirtmek istedimIIxDRaCuLaxII yazdı:Bu oraya sadece büyücülerin gireceği anlamınada gelmez ama savaşçılarada iş düşebilir bekleyelim ve görelimAtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...![]()
Saygılarmla :!:
Ama direnç ve skill vuruşları hakkında kesin bi kanıtın yok değil mi :?:AtaxHiSaRLi yazdı:Ben zaten o bölgeye sadece büyüler gidecek demiyorum sadece direnç ve skil vuruşlarının denildiği gibi olmayacağını belirtmek istedimIIxDRaCuLaxII yazdı:Bu oraya sadece büyücülerin gireceği anlamınada gelmez ama savaşçılarada iş düşebilir bekleyelim ve görelimAtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...![]()
Saygılarmla :!:
Aydoldu'ya katılıyorum.Asıl sen yanlış düşünüyorsun.Oraya element dirençleri 1000 fiziksel hasar veren zırh puanı düşük bir büyücü yaratık koyduklarında buna karşı en iyi sınıf savaşçı olacaktırAtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
Şuan hiç kimsenin elinde kesin bi kanıt yokIIxDRaCuLaxII yazdı:Ama direnç ve skill vuruşları hakkında kesin bi kanıtın yok değil mi :?:AtaxHiSaRLi yazdı:Ben zaten o bölgeye sadece büyüler gidecek demiyorum sadece direnç ve skil vuruşlarının denildiği gibi olmayacağını belirtmek istedimIIxDRaCuLaxII yazdı:Bu oraya sadece büyücülerin gireceği anlamınada gelmez ama savaşçılarada iş düşebilir bekleyelim ve görelimAtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...![]()
Saygılarmla :!:![]()
Bunu en iyi bölge geldiğinde öğrenebiliriz ancak ben bu kanaatte düşünüyorum.Afrodisyak yazdı:Aydoldu'ya katılıyorum.Asıl sen yanlış düşünüyorsun.Oraya element dirençleri 1000 fiziksel hasar veren zırh puanı düşük bir büyücü yaratık koyduklarında buna karşı en iyi sınıf savaşçı olacaktırAtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...Çünkü büyücünün zırhı düşük olduğu için yaratığın fiziksel büyüsü büyücünün belkide canını yarıya yarıya düşürecek ?
Kısacası savaşçı oyunun kalbi.
İyi forumlar
gene büyücüler ön planda olucak savascılar çöp e çıktı bi kereSparow yazdı:zaten savaşcılar çöp oldu ınsallah durumu dengelı bı hale getırebılırler
teşekkürler banada öle geldiFlip yazdı:Arkadaşlar çoğumuzun merak ettiğin bişi var
Çemberli taş ve Canavarların Dirençleri şimdi bir resim eklicem ve umarım herşeyi anlatır.
Bu resimde Çemberli taşın Elektiriğe direnci olduğunu gösteriyor Elektiriğe direnci olan Yaratıkların elementede Direnci vardır
o Yüzden Savaşçılar ne işe yarıcak ne yapıcak onlar demeyin Fiziksel hasarlar ve Max hasarlar işliye bilir
Sadece bilgilendirmeye çalıştım Her türlü Seviyeli Yoruma açığım Sadece bu benim Fikrim Biraz düşündüğünüzde mantıklı geliyor inanın.