Çemberli Taş ve Dirençleri

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Re: Çemberli Taş ve Dirençleri

Mesaj gönderen mccaglar »

Sparow yazdı:zaten savaşcılar çöp oldu ınsallah durumu dengelı bı hale getırebılırler
Merhabalar,

Kardesim sunu belirtmek isterim,5 tane hicmi yakın arkadasın yok ;) Yani savaşcı cöp felan olmadı...Öyle deyip kendinizi tatmin etmeye calısıyorsunuz bence...

İyi forumlar...
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

banada çemberlitaşı yüzük düşmüştü fevzi setim hazır ;) :mrgreen:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Merhabalar,teşkilattan geldim bu kanala gördüm ve yorum yazmak istiyoru;
Şimdi junon ve kenan elektrik vuran şef yaratıklar var fakat onların bize elektrik hayli yüksek vurduğu gibi bizimde onlara hayli yüksek elektrik atmamız kafalarda çemberlitaş ile ilgili sorular bırakmıyormu??
Junon aynı zamanda meteorit atıyor fakat ben birkaçkez meteoritle vurduğumda junon sarsılmaz açmadan yaklaşık 4000 civarı vurdum meteoritim 1026 olduğu üzere yani burdan şunu çıkartabiliriz her boss ve usta yaratıklar vurdukları efsun kadar aldıkları efsun hasarı eşit değildir(dirençli yaratıkla karakterin vuruş farkı)...
Teşekkürler.
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
AtaxHiSaRLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AtaxHiSaRLi »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
AtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
Bu oraya sadece büyücülerin gireceği anlamınada gelmez ama savaşçılarada iş düşebilir bekleyelim ve görelim ;)

Saygılarmla :!:
Ben zaten o bölgeye sadece büyüler gidecek demiyorum sadece direnç ve skil vuruşlarının denildiği gibi olmayacağını belirtmek istedim ;)
Resim

AtaxHiSaRLı

Resim

Hayat bir Nefes kadar uzun, bir o kadarda kisadir...
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

AtaxHiSaRLi yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:
AtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
Bu oraya sadece büyücülerin gireceği anlamınada gelmez ama savaşçılarada iş düşebilir bekleyelim ve görelim ;)

Ben zaten o bölgeye sadece büyüler gidecek demiyorum sadece direnç ve skil vuruşlarının denildiği gibi olmayacağını belirtmek istedim ;)
Ama direnç ve skill vuruşları hakkında kesin bi kanıtın yok değil mi :?: ;)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Rzakeskinn
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Rzakeskinn »

Hasar olarak elektrik kullanan arkadaşların kararlarınnı gözden geçirmelerini tavsiye ederim dikkat edilmeli ki yeraltındaki bir levl biçarelere bile elektrik işlemiyor... Bu sebeple Gb makina denilern yaratıklara elektrik hasarının pek işlemeyeceği kanaatindeyim... Sonuçta metalden oluşan bir yapı ile karşı karşıya kalacagız. Bu sebeple metallerin direncinin çok az olduğu FİZİKSEL in burada en değerli item olacagı buzun ise değerinin aynı kalacagı ögrüşündeyim.... Ayrıca oradaki makinaların hasar güçlerinin çok fazla olması sebebi ile savaşçılarda solucan veya zırh değeri veren itemlerin önem kazanacagı ve element solucan item dizmelerinin onların faydasına olacağı görüşündeyim.. Büyü ve şifa değeri yüksek ancak yine savaşçı karakterlerin öneminin artacagı bir bölge olacak. Kararı veya yorumu yine siz yapacaksınız.. iyi forumlar
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Aydoldu'ya katılıyorum.Asıl sen yanlış düşünüyorsun.Oraya element dirençleri 1000 fiziksel hasar veren zırh puanı düşük bir büyücü yaratık koyduklarında buna karşı en iyi sınıf savaşçı olacaktır ;) Çünkü büyücünün zırhı düşük olduğu için yaratığın fiziksel büyüsü büyücünün belkide canını yarıya yarıya düşürecek ?
Kısacası savaşçı oyunun kalbi.
İyi forumlar
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
AtaxHiSaRLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AtaxHiSaRLi »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
AtaxHiSaRLi yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:

Ama direnç ve skill vuruşları hakkında kesin bi kanıtın yok değil mi :?: ;)
Şuan hiç kimsenin elinde kesin bi kanıt yok
Afrodisyak yazdı:
Aydoldu'ya katılıyorum.Asıl sen yanlış düşünüyorsun.Oraya element dirençleri 1000 fiziksel hasar veren zırh puanı düşük bir büyücü yaratık koyduklarında buna karşı en iyi sınıf savaşçı olacaktır ;) Çünkü büyücünün zırhı düşük olduğu için yaratığın fiziksel büyüsü büyücünün belkide canını yarıya yarıya düşürecek ?
Kısacası savaşçı oyunun kalbi.
İyi forumlar
Bunu en iyi bölge geldiğinde öğrenebiliriz ancak ben bu kanaatte düşünüyorum.
Resim

AtaxHiSaRLı

Resim

Hayat bir Nefes kadar uzun, bir o kadarda kisadir...
Kullanıcı avatarı
846can
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 846can »

Sparow yazdı:zaten savaşcılar çöp oldu ınsallah durumu dengelı bı hale getırebılırler
gene büyücüler ön planda olucak savascılar çöp e çıktı bi kere
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat !!! Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

Flip yazdı:Arkadaşlar çoğumuzun merak ettiğin bişi var
Çemberli taş ve Canavarların Dirençleri şimdi bir resim eklicem ve umarım herşeyi anlatır.
Resim

Bu resimde Çemberli taşın Elektiriğe direnci olduğunu gösteriyor Elektiriğe direnci olan Yaratıkların elementede Direnci vardır
o Yüzden Savaşçılar ne işe yarıcak ne yapıcak onlar demeyin Fiziksel hasarlar ve Max hasarlar işliye bilir
Sadece bilgilendirmeye çalıştım Her türlü Seviyeli Yoruma açığım Sadece bu benim Fikrim Biraz düşündüğünüzde mantıklı geliyor inanın.
teşekkürler banada öle geldi
Manyakk [49]

“Genel Sohbet” sayfasına dön