Evet bu oyunda herşeyle karşılaştım ama bu şekilde insanı enayi yerine koyan bi durum bu kadar aşikar su yüzüne çıkmamıştı bu ne demektir yok yanlış anlama oldu yok yanlış telafuz oldu yok orası büyük yok burası küçük arkadaşlar bu oyunu 10 yaşında çocuklar oynamıyor sadece aklınız yerindemi kandırmaya çalıştığınız insanlar mesela ben 32 yaşındayım sen beni kandıramazsınki nasıl bir duyuru yapılmış vallahi komedi filmi gibi artı açıklama yapıyorsun ama arada oluşan tezatın farkında değilsin ne demişsiniz
sunuculadaki en iyi savaşçıları seçip ödül vericez en çok giren ve savaş kazanan gibi gibi iyide oyuncuyu içeri alırken bu alma olayını sistem belirlemiyormuydu kaç gün oldu ben hala sancak savaşına giremedim mesela o zaman ben sistem kurbanıyım yada benim loncamdan arkadaşlarım girdi 3ünde savaş kazanıldı bu sonuçta gm in arkadaşa ödül olarak iksir verirken dediği kelime isim kodlarınız sancak savaşlarından sonra verilecektir yani bugüne kadar bu hatanın farkına varamadınızmı
ilk en fazla 2 isim değişltirme kodu alınabilir dendi hata oldu :mrgreen: 1 e düştü
sonra yok efendim siz malsınız bizim dediğimiz anlamadınız aslında biz en iyiye vericez yazdınız tabi biz ikv seven bir oyuncu olarak mal konumunda olduğumuz için bunada bişey yapamıycaz
itiraz etsen konu kilit üstelesen forum hesabı banlı vs vs yani biz eşşek oldukça semer vuranımız çok olur
Size çok teşekkür ederiz bizi eşşek gözüyle gördüğünüz için nasılsa bu kerizler oyunu oynamaya devam edicek dimi bravo yapmayın arkadaşlar bi etkinlik ALLLAH rızası için yapmayın bırakın ikv bu haliyle kalsın sizden gelecek iyilik belediyeden gelsin
ben daha bişey yazmak istemiyorum kazandığımızı zannettiğimiz isim kodlarımızda sizin olsun biz enayi yerine koyulduğumuzla kalalım alın misketlerimiz sizin olsun :evil: :evil:
Misketlerim sizin olsun )))))))))))))
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Misketlerim sizin olsun )))))))))))))
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- xPROFx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Misketlerim sizin olsun )))))))))))))
adamlar harbiden yöneticilik yapıyor ama haklarını yemeyelim
tam anlamıyla politikacı oldular 
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta
Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
Gölge Haramileri
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Katılıyorum abi... bu konuyuda kitlerler.Estergonxreis yazdı:Evet bu oyunda herşeyle karşılaştım ama bu şekilde insanı enayi yerine koyan bi durum bu kadar aşikar su yüzüne çıkmamıştı bu ne demektir yok yanlış anlama oldu yok yanlış telafuz oldu yok orası büyük yok burası küçük arkadaşlar bu oyunu 10 yaşında çocuklar oynamıyor sadece aklınız yerindemi kandırmaya çalıştığınız insanlar mesela ben 32 yaşındayım sen beni kandıramazsınki nasıl bir duyuru yapılmış vallahi komedi filmi gibi artı açıklama yapıyorsun ama arada oluşan tezatın farkında değilsin ne demişsiniz
sunuculadaki en iyi savaşçıları seçip ödül vericez en çok giren ve savaş kazanan gibi gibi iyide oyuncuyu içeri alırken bu alma olayını sistem belirlemiyormuydu kaç gün oldu ben hala sancak savaşına giremedim mesela o zaman ben sistem kurbanıyım yada benim loncamdan arkadaşlarım girdi 3ünde savaş kazanıldı bu sonuçta gm in arkadaşa ödül olarak iksir verirken dediği kelime isim kodlarınız sancak savaşlarından sonra verilecektir yani bugüne kadar bu hatanın farkına varamadınızmı
ilk en fazla 2 isim değişltirme kodu alınabilir dendi hata oldu :mrgreen: 1 e düştü
sonra yok efendim siz malsınız bizim dediğimiz anlamadınız aslında biz en iyiye vericez yazdınız tabi biz ikv seven bir oyuncu olarak mal konumunda olduğumuz için bunada bişey yapamıycaz
itiraz etsen konu kilit üstelesen forum hesabı banlı vs vs yani biz eşşek oldukça semer vuranımız çok olur
Size çok teşekkür ederiz bizi eşşek gözüyle gördüğünüz için nasılsa bu kerizler oyunu oynamaya devam edicek dimi bravo yapmayın arkadaşlar bi etkinlik ALLLAH rızası için yapmayın bırakın ikv bu haliyle kalsın sizden gelecek iyilik belediyeden gelsin
ben daha bişey yazmak istemiyorum kazandığımızı zannettiğimiz isim kodlarımızda sizin olsun biz enayi yerine koyulduğumuzla kalalım alın misketlerimiz sizin olsun :evil: :evil:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Nirvanxruthless
- İri Fare Avcısı
Estergonxreis yazdı:Evet bu oyunda herşeyle karşılaştım ama bu şekilde insanı enayi yerine koyan bi durum bu kadar aşikar su yüzüne çıkmamıştı bu ne demektir yok yanlış anlama oldu yok yanlış telafuz oldu yok orası büyük yok burası küçük arkadaşlar bu oyunu 10 yaşında çocuklar oynamıyor sadece aklınız yerindemi kandırmaya çalıştığınız insanlar mesela ben 32 yaşındayım sen beni kandıramazsınki nasıl bir duyuru yapılmış vallahi komedi filmi gibi artı açıklama yapıyorsun ama arada oluşan tezatın farkında değilsin ne demişsiniz

Doğru söze ne hacet..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
Her sunucu için, etkinlik kapsamında en çok katılım gösterip, en çok galibiyetin de sahibi olan oyuncularımızdan “1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacı” olmak üzere, final müsabakasında boy gösterecek olup isim değiştirme hakkının da sahibi olacaklardır.
böyle saçmalıkmı olur DDDDD en çok katılım gösteren diyor en çok katılım göstermek ne demek ne anlama geliyor her gün hazır kıtamı beklemek demek yoksa gün bakımından en çok savaşa girenmi demek hergün sancak savaşına gireim belki diyip meteorda bekleyen ve sistem tarafından içeri alınmayan ne olacak DDD he nasıl olucak en çok katılım gösterme işi bu birincisi :mrgreen: :mrgreen:
en çok galibiyeti olan oyuncularımızdan diyor burda en çok galibiyet derken klan ayırımı var sanırım en çok galip gelen klan demek istedin galiba yoksa orada tek kişinin en çok galip gelmesi diye bişey söz konusu olamaz dimi ????
ALLAH (cc) rızası için lütfen etkinlik yapmayın bırakın biz böle amaçsız bir ikvyle mutlu olalım
böyle saçmalıkmı olur DDDDD en çok katılım gösteren diyor en çok katılım göstermek ne demek ne anlama geliyor her gün hazır kıtamı beklemek demek yoksa gün bakımından en çok savaşa girenmi demek hergün sancak savaşına gireim belki diyip meteorda bekleyen ve sistem tarafından içeri alınmayan ne olacak DDD he nasıl olucak en çok katılım gösterme işi bu birincisi :mrgreen: :mrgreen:
en çok galibiyeti olan oyuncularımızdan diyor burda en çok galibiyet derken klan ayırımı var sanırım en çok galip gelen klan demek istedin galiba yoksa orada tek kişinin en çok galip gelmesi diye bişey söz konusu olamaz dimi ????
ALLAH (cc) rızası için lütfen etkinlik yapmayın bırakın biz böle amaçsız bir ikvyle mutlu olalım
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- xPROFx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
hiç belli olmaz ucu açık
2gün sonra vs yaptırcaz kazanan 1 kişi kazanacak da diyebilirler 
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
Gölge Haramileri
Gölge Haramileri
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Allah için yönetimin ağzı iyi laf yapıyor edabiyatı kuvvetli ama bir dediğindende 10 tane anlam çıkarılımı be kardeşim adam gibi yazı yazmıyorki anlayalım ya da işlerine gelmiyor
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
nerde eski yönetim
abura ya laf ederdik eskiden onun gözünü seveyim
abura ya laf ederdik eskiden onun gözünü seveyim
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok.