Misketlerim sizin olsun )))))))))))))

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Misketlerim sizin olsun )))))))))))))

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Evet bu oyunda herşeyle karşılaştım ama bu şekilde insanı enayi yerine koyan bi durum bu kadar aşikar su yüzüne çıkmamıştı bu ne demektir yok yanlış anlama oldu yok yanlış telafuz oldu yok orası büyük yok burası küçük arkadaşlar bu oyunu 10 yaşında çocuklar oynamıyor sadece aklınız yerindemi kandırmaya çalıştığınız insanlar mesela ben 32 yaşındayım sen beni kandıramazsınki nasıl bir duyuru yapılmış vallahi komedi filmi gibi artı açıklama yapıyorsun ama arada oluşan tezatın farkında değilsin ne demişsiniz

sunuculadaki en iyi savaşçıları seçip ödül vericez en çok giren ve savaş kazanan gibi gibi iyide oyuncuyu içeri alırken bu alma olayını sistem belirlemiyormuydu kaç gün oldu ben hala sancak savaşına giremedim mesela o zaman ben sistem kurbanıyım yada benim loncamdan arkadaşlarım girdi 3ünde savaş kazanıldı bu sonuçta gm in arkadaşa ödül olarak iksir verirken dediği kelime isim kodlarınız sancak savaşlarından sonra verilecektir yani bugüne kadar bu hatanın farkına varamadınızmı

ilk en fazla 2 isim değişltirme kodu alınabilir dendi hata oldu :mrgreen: 1 e düştü

sonra yok efendim siz malsınız bizim dediğimiz anlamadınız aslında biz en iyiye vericez yazdınız tabi biz ikv seven bir oyuncu olarak mal konumunda olduğumuz için bunada bişey yapamıycaz

itiraz etsen konu kilit üstelesen forum hesabı banlı vs vs yani biz eşşek oldukça semer vuranımız çok olur

Size çok teşekkür ederiz bizi eşşek gözüyle gördüğünüz için nasılsa bu kerizler oyunu oynamaya devam edicek dimi bravo yapmayın arkadaşlar bi etkinlik ALLLAH rızası için yapmayın bırakın ikv bu haliyle kalsın sizden gelecek iyilik belediyeden gelsin

ben daha bişey yazmak istemiyorum kazandığımızı zannettiğimiz isim kodlarımızda sizin olsun biz enayi yerine koyulduğumuzla kalalım alın misketlerimiz sizin olsun :evil: :evil:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
xPROFx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Misketlerim sizin olsun )))))))))))))

Mesaj gönderen xPROFx »

adamlar harbiden yöneticilik yapıyor ama haklarını yemeyelim :) tam anlamıyla politikacı oldular :)
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Estergonxreis yazdı:Evet bu oyunda herşeyle karşılaştım ama bu şekilde insanı enayi yerine koyan bi durum bu kadar aşikar su yüzüne çıkmamıştı bu ne demektir yok yanlış anlama oldu yok yanlış telafuz oldu yok orası büyük yok burası küçük arkadaşlar bu oyunu 10 yaşında çocuklar oynamıyor sadece aklınız yerindemi kandırmaya çalıştığınız insanlar mesela ben 32 yaşındayım sen beni kandıramazsınki nasıl bir duyuru yapılmış vallahi komedi filmi gibi artı açıklama yapıyorsun ama arada oluşan tezatın farkında değilsin ne demişsiniz

sunuculadaki en iyi savaşçıları seçip ödül vericez en çok giren ve savaş kazanan gibi gibi iyide oyuncuyu içeri alırken bu alma olayını sistem belirlemiyormuydu kaç gün oldu ben hala sancak savaşına giremedim mesela o zaman ben sistem kurbanıyım yada benim loncamdan arkadaşlarım girdi 3ünde savaş kazanıldı bu sonuçta gm in arkadaşa ödül olarak iksir verirken dediği kelime isim kodlarınız sancak savaşlarından sonra verilecektir yani bugüne kadar bu hatanın farkına varamadınızmı

ilk en fazla 2 isim değişltirme kodu alınabilir dendi hata oldu :mrgreen: 1 e düştü

sonra yok efendim siz malsınız bizim dediğimiz anlamadınız aslında biz en iyiye vericez yazdınız tabi biz ikv seven bir oyuncu olarak mal konumunda olduğumuz için bunada bişey yapamıycaz

itiraz etsen konu kilit üstelesen forum hesabı banlı vs vs yani biz eşşek oldukça semer vuranımız çok olur

Size çok teşekkür ederiz bizi eşşek gözüyle gördüğünüz için nasılsa bu kerizler oyunu oynamaya devam edicek dimi bravo yapmayın arkadaşlar bi etkinlik ALLLAH rızası için yapmayın bırakın ikv bu haliyle kalsın sizden gelecek iyilik belediyeden gelsin

ben daha bişey yazmak istemiyorum kazandığımızı zannettiğimiz isim kodlarımızda sizin olsun biz enayi yerine koyulduğumuzla kalalım alın misketlerimiz sizin olsun :evil: :evil:
Katılıyorum abi... bu konuyuda kitlerler. :D Ödlek ve hep aynı cevabı tekrarlıyan papağanlara selam olsun...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Nirvanxruthless »

Estergonxreis yazdı:Evet bu oyunda herşeyle karşılaştım ama bu şekilde insanı enayi yerine koyan bi durum bu kadar aşikar su yüzüne çıkmamıştı bu ne demektir yok yanlış anlama oldu yok yanlış telafuz oldu yok orası büyük yok burası küçük arkadaşlar bu oyunu 10 yaşında çocuklar oynamıyor sadece aklınız yerindemi kandırmaya çalıştığınız insanlar mesela ben 32 yaşındayım sen beni kandıramazsınki nasıl bir duyuru yapılmış vallahi komedi filmi gibi artı açıklama yapıyorsun ama arada oluşan tezatın farkında değilsin ne demişsiniz

Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Doğru söze ne hacet..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Her sunucu için, etkinlik kapsamında en çok katılım gösterip, en çok galibiyetin de sahibi olan oyuncularımızdan “1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacı” olmak üzere, final müsabakasında boy gösterecek olup isim değiştirme hakkının da sahibi olacaklardır.

böyle saçmalıkmı olur DDDDD en çok katılım gösteren diyor en çok katılım göstermek ne demek ne anlama geliyor her gün hazır kıtamı beklemek demek yoksa gün bakımından en çok savaşa girenmi demek hergün sancak savaşına gireim belki diyip meteorda bekleyen ve sistem tarafından içeri alınmayan ne olacak DDD he nasıl olucak en çok katılım gösterme işi bu birincisi :mrgreen: :mrgreen:

en çok galibiyeti olan oyuncularımızdan diyor burda en çok galibiyet derken klan ayırımı var sanırım en çok galip gelen klan demek istedin galiba yoksa orada tek kişinin en çok galip gelmesi diye bişey söz konusu olamaz dimi ????

ALLAH (cc) rızası için lütfen etkinlik yapmayın bırakın biz böle amaçsız bir ikvyle mutlu olalım
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
xPROFx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xPROFx »

hiç belli olmaz ucu açık :D 2gün sonra vs yaptırcaz kazanan 1 kişi kazanacak da diyebilirler :)
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Allah için yönetimin ağzı iyi laf yapıyor edabiyatı kuvvetli ama bir dediğindende 10 tane anlam çıkarılımı be kardeşim adam gibi yazı yazmıyorki anlayalım ya da işlerine gelmiyor

EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vanpir »

nerde eski yönetim
abura ya laf ederdik eskiden onun gözünü seveyim
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Wikileaks
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Wikileaks »

Sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok.

“Genel Sohbet” sayfasına dön