Böyle saçmalayan insanlar yüzünden oyun bu halde degilmi. Aysu sana 3 kasa maden yansıtacam alabilecek gücün varmı ?
Sınırsız maden stogum var hepsini alabileceksen durmam satarım sana.Sen hayal dünyasında yasamaya devam et bakalım nereye kdr gidecek o para suyunu cekecek. Ama lakın sende oyunun acıgından yararlandıysan orası ayrı Bono kopyaladıysan.Bunca insanın Emegini calanlardansan serefszilik yapıp övünenelerdensen.Yanlıs anlasılmasın ben sana yapıyorsun demiyorum örnek veriyorum.
maden piyasası yüksek olması lazım:)
Re: maden piyasası yüksek olması lazım:)
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Ya oyun açıkları oyun açıkları bulursam veya bulduysam kusura bakma salak değilim kullanırım sen bulursan sende kullanırsın bana yazı olarak efendilik lutfunda bulunma sende ak kaşık değilsin oyun açığı bulamayıpta salak salak yorum yapanlara sinir oluyorum oyun açığı varsa sende kullanırsın bende kullanırım.Oyun açığını bulamadım die salak muamelesi görmek istenmediğinden olabilir belki bulan zeki abilerine ablalarına hitapta ve eleştrirde bulunuyorsun. Kulu çarımı açığa vermemek için oyun bilgimi vermiyorum sen iki kasan madenle artislik yapma senide satın alırım nokta
Zaten yavaş yavaş alıyorum maden piyasasıbu kadar artması ve elinizde sadece para olmasını ben istedim şimdi ise öyle.
Oyun açığı bulursam İKV desteğe mail atarım İKV hepimiz için var demi.
Beni Satın alabilmen icin baya büyük olman lazım Seviyeme gelmen lazım ndini ne zannediyosun ben hergün snn gibilerle yüzlerce kez karsılasıyorum demmek sende oyun acıgı buldun kullandın yani emek hırsızlıgı yaptın hadi bakalım istedigin saat dk gün bulusalım bakalım kac mataryelimi alıyosun gücün yetmezz havada atmıyorum sana ders veriyorum büyüde gel tmm.Ben sizin gibi mileltin emegini calmıyorum sen kendini cokk büyük görüyosun insan sıfatında karektersiz birisin.Sen beni satın alabilmen icin ilk önce 3 dk insan bigi görün insan ol sonra gel karısmda konus tmm.
BÜYÜDE GELLLL ADAM OL EFENDİ OL BÜYÜKLERİNE SAYGI GÖSTER İNSAN OLMAYI BİLL AYIK OL NOKTAA
BÜYÜDE GELLLL ADAM OL EFENDİ OL BÜYÜKLERİNE SAYGI GÖSTER İNSAN OLMAYI BİLL AYIK OL NOKTAA
En son Kulu tarafından 08 Şub 2011 15:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Senin ne kdr paran olursa olsun ben günlük snn paranın yarısı kdr alısveris yapıyorum. :arrow: :arrow: :arrow: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Oyun açığı kullanan sensin heralde sınırsız uçuyorsunda neyine güveniyorsun Artis hayır şu bu demiyorsun sınırsız uçuyorsun sınırsız uçanları yönetim ne yaptı elinden çarları aldı seninde almasın ?Kulu yazdı:Senin ne kdr paran olursa olsun ben günlük snn paranın yarısı kdr alısveris yapıyorum. :arrow: :arrow: :arrow: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Buyursun Emekten baska birsey bulabiliyorlasa 4 5 carımda herseyimi alsınlar ben 4 SENEMİ VERDİM SNN GİBİ 1 SENLİK PLAYER DEGİLİM Eger bi haksızlık bi emek hırsızlıgı bulurlarsa buyursunlar ben kendi ellerimle veriyim carlarımı.Tanıyan arkadaslarıma sor cevremdekilere veya Ben sabahlara kadar maden basından kalkmadım günlerimi harcadım okdar stoga boru degil yani EMEK
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

4 sene değil 10 sene de oynasan bi sınırın olur sınırsız olamassın ama sen yorumlarda sınırsız havası edası veriyorsun çarlarının incelenmesinde yarar var.
bu hala konuşuyor mu yaww
bu kadar istikrarlı fake üyelik de ilk defa gördüm
büyüksün reyis
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Varmı itirazın ucarım sınırsız diyorum hala gelde ne kdr paran varsa sana 3 kadıtını veriyim sen adam olmayı ögrende ögle gel bn paramla malınmla burada hava atmak icin yazmıyorum senin sacma yorumlarını susturmak icin böyle konusuyorum göster ne kdr paran var COK KONUSUYORSUN BİRAZ İCRAAT GÖSTER BAKALIM GERCEK KİMLİGİNİ ACIKLA KİMSİN SEN
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA