tek üzüldüğüm eceli,asabı,ejderi üretemeyenlerdir.Bence siz sunucu değiştirin yol yakınken. bundan sonra da zor üretirler yeni güncellemede tam bana uygun piyasa istediğim gibi şekilleniyor teşekkürler yönetim puhahahaahah
maden piyasası yüksek olması lazım:)
maden piyasası yüksek olması lazım:)
Maden piyasası yüksek olması lazım herkesin değişik bi görüşü olur Benim görüşümde bu.
tek üzüldüğüm eceli,asabı,ejderi üretemeyenlerdir.Bence siz sunucu değiştirin yol yakınken. bundan sonra da zor üretirler yeni güncellemede tam bana uygun piyasa istediğim gibi şekilleniyor teşekkürler yönetim puhahahaahah
son olarak her türlü materyal alınır yeterki yansıtın 
Re: maden piyasası yüksek olması lazım:)
ergen misin ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Ne alakası var benim görüşüm amacım bu o kadar.Fikir çılgınca mı geldi 
rapper yazdı:ergen misin ?
Çılgıncadan ziyade saçmaaysu11 yazdı:Ne alakası var benim görüşüm amacım bu o kadar.Fikir çılgınca mı geldi
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Buda senin görüşün saygı duyuyorum ama sende benim fikrime saygı duy yoksa forumda her yorumunun altına saçma yazarım :=)rapper yazdı:Çılgıncadan ziyade saçmaaysu11 yazdı:Ne alakası var benim görüşüm amacım bu o kadar.Fikir çılgınca mı geldi
rapper yazdı:ergen misin ?
daha ergenliğe bile girmemiş bu
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Görüşüne saygı duymadığımı söylemedim , görüşün hakkında görüşümü söyledim sende benim görüşüme saygılı olaysu11 yazdı:Buda senin görüşün saygı duyuyorum ama sende benim fikrime saygı duy yoksa forumda her yorumunun altına saçma yazarım :=)rapper yazdı:Çılgıncadan ziyade saçmaaysu11 yazdı:Ne alakası var benim görüşüm amacım bu o kadar.Fikir çılgınca mı geldi
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Saçma! 
neyse yeter bu kadar bir iki kelime yazım dedim rahat yok iyi forumlar.
sanadaaysu11 yazdı:Saçma!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~