Mevlüt Dinç Amcanın Charı :)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mevlüt Dinç Amcanın Charı :)
ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ
Şimdi Oyun Dünyasında Genel Olarak Şöyle Bir kavram Var Bildiğim kadarıyla Görmedimki Kendisi Kodlayıp Kullanıma Sunduğu Oynayan Bir Oyun Sahibi Bunu Ben pek Görmedim zaten Görememde mantıksal Olarak Bu Dogru BUnun Sebebide Oyun Yapımcısının Kendi Yaptıgı Oyundaki Hataları Görmek İstememesidir hangi Ressam Resimde Yaptıgı hatayı resmi Bitirdikten Sonra Görmek İsterki Olayı Birde Bu Yönden Düşünün Bu Yüzden Oyunda DEV Ve GM Ler Var Adam Yaptı Sefayı Sürüyor Cefayı DEV Ve GM Ler Çekiyor 
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Mevlüt bey sanırım bu yazılanları görse epey gülcektir. Bazen inasının kendi isteiği dışında sevenleri böle konuşur işte.
Şimdi cefamı çekiyor sefamı sürüyor bilmem lakin arkadaşa katılıyorum bitmiş resim misali bide şöyle düşünüyorum.
Hani Single Player olup zorluğu görünce hileyle bir kaç saate bittirdiğimiz oyunlar var kodları elimizde olur bitirdikten sonrada bi keyif vermez artık.
Mevlüt beyin durumunu böyle gayri zor.Güçsüz çarla girse bi alem zor zaten programcıların pek vakti olmaz. Güçlü giirincede keyif en fazla 20 daka sürer. ))
Bir aşçı farzedelim tadına bakıyor en güzel yemeği yapıyor ama yemiyor ee buda güzel sağolsun.
Aslında diğer Gm ler gibi girip sağda solda tanrı rolü oynamamasına da ciden saygı duyuyorum.Bu özelikte varsın bir tek ona has olsun buna değer.
iyi akşamlar efendim.
Şimdi cefamı çekiyor sefamı sürüyor bilmem lakin arkadaşa katılıyorum bitmiş resim misali bide şöyle düşünüyorum.
Hani Single Player olup zorluğu görünce hileyle bir kaç saate bittirdiğimiz oyunlar var kodları elimizde olur bitirdikten sonrada bi keyif vermez artık.
Mevlüt beyin durumunu böyle gayri zor.Güçsüz çarla girse bi alem zor zaten programcıların pek vakti olmaz. Güçlü giirincede keyif en fazla 20 daka sürer. ))
Bir aşçı farzedelim tadına bakıyor en güzel yemeği yapıyor ama yemiyor ee buda güzel sağolsun.
Aslında diğer Gm ler gibi girip sağda solda tanrı rolü oynamamasına da ciden saygı duyuyorum.Bu özelikte varsın bir tek ona has olsun buna değer.
iyi akşamlar efendim.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
kuccukhusam1 yazdı:Zwartan(50) İsimli Karakterin Sahibi MevlütDinç [GameMaster]

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Mevlüt ABi Oyunda Olsa Oyun Bu Hale Gelmezdi Kendisi Eşsiz Bir İnsandır
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Kendisinin çocugu Var sen ne diyorsun