Mevlüt Dinç Amcanın Charı :)
Mevlüt Dinç Amcanın Charı :)
Beyler bildigimiz gibi İkv kurucu Mevlut Dinc, Suana Kadar Hic kimse Oyunda Mevlut Dinci oyunda görmedi Acaba Mevlut Dinc İkv oynuyormu
Re: Mevlüt Dinç Amcanın Charı :)
Bildiğim kadarıyla Eminönü sunucusunda Mdinç diye bır carla oynuyor
Bir Aralar Çok Eskiden Görmüştüm
MevDinç'ti Galiba Karakterinin Adı.
MevDinç'ti Galiba Karakterinin Adı.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Ben bir repartajını izledim yaptığım oyunları oynamıyorum diyodu.Ama kim bilir belki oyun içinde ne olup bittiyini görmek için oyuna giriyodur.

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
oynamıyorum desede ezik bi çar oluşturup nerde ne oluyo bakıyodur.yada bi görünmezlik şifresi filan vardır gezıyodur ortalıkta.XxXxGaZixXxX yazdı:Ben bir repartajını izledim yaptığım oyunları oynamıyorum diyodu.Ama kim bilir belki oyun içinde ne olup bittiyini görmek için oyuna giriyodur.
- WoLvErInEx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
ne görünmezliği ya xD koptum girmesine gerek yokki oyunda kaçtane gm var onlar idare ediyor .ibrahimking yazdı:oynamıyorum desede ezik bi çar oluşturup nerde ne oluyo bakıyodur.yada bi görünmezlik şifresi filan vardır gezıyodur ortalıkta.XxXxGaZixXxX yazdı:Ben bir repartajını izledim yaptığım oyunları oynamıyorum diyodu.Ama kim bilir belki oyun içinde ne olup bittiyini görmek için oyuna giriyodur.
- TempesTR
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
ibrahimking yazdı:oynamıyorum desede ezik bi çar oluşturup nerde ne oluyo bakıyodur.yada bi görünmezlik şifresi filan vardır gezıyodur ortalıkta.XxXxGaZixXxX yazdı:Ben bir repartajını izledim yaptığım oyunları oynamıyorum diyodu.Ama kim bilir belki oyun içinde ne olup bittiyini görmek için oyuna giriyodur.
Böyle bişey olsa GM diye bir şeye gerek kalmaz
xTEMPESTx [Mevlana Asa]
wecLes [Ejder Asa]
Kıyamet Şovalyeleri
wecLes [Ejder Asa]
Kıyamet Şovalyeleri
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Kim bilir belki oynuyordur.Oynasada bu nasıl bir oyun ne haksızlıklar var eniyisi ben buna yatırım yapmayayım I can fotbala yapıyım diyordur
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- kertenkele
- Demirci Çırağı
eğer öyleyse halimiz duman en son 2008'de online oldu o çarkuccukhusam1 yazdı:Zwartan(50) İsimli Karakterin Sahibi MevlütDinç [GameMaster]