Vallaha heLaL oLsun Bunu yapabiLene..."
Re: Vallaha heLaL oLsun Bunu yapabiLene..."
Ah Bea kardeşim keşke Dedigin Gibi OLsa ama Zaten Telefon No KayıtLı Ve şu Bir Gerçek Ki bunu Yapan Kardeşim Dedigim Adam Yaptıgı PLanı Burda AnLatSam KarDeşLerinizi DAha Düzgün Seçmeye Calışırsınız Yapacak Bişey Yok eYw Derim Yoluma BakaRım HeLaL olsun o kardeşimede Kendini bu kadar Düşürdügün için
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Geçmiş olsun bu oyundaki en kötü olay çarın, emeklerinin çalınmasıdır bilirim
yeni karakter açmayı düşünürsen oyunda olduğum sürece yardımda bulunurum tek pm yeter arkadaş.
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
oyunda olacagım her zaman ki ilk defa başıma gelen bişey degil bu 2 yıl sonra ilk defa başıma geldi hırsızlar 2 katlı binayı yıkarlar gerekirse ben 5 katlı apartman dikerim ki bidaha binayı yıkmaya geldiklerinde altında ezilsinler
- Kabusxhayalett
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardas senin çar sürekli birilerine şifre vermediğin halde soyulup çalınıyorsa senin pc de keylogger vardır aynısı banada oldu benimde çarlarımı çok çaldı kendisi hala tılsım sunucusunda (Adı lazım değil baş harfi A )
yaşar kardas sen git bi bilgisayarına format attır birdaha birşey olmaz kimseyede kardeşim ağabeyim bacım dediğin kişilere dahii şifreni üyelik bilgilerini verme ama önce git bi o pc ne format attır.

єƒѕαηєℓєя öℓмєz ѕα∂є¢є şєкιℓ ∂єğιşтιяιя
pc ye formatla alakası yok üyeligim sobee ydi pc my net felan olsa key logger oldugu zaman direk her şeyi ele geçiriyorlar ama hesabım sobee oldugu için telefon hattıma sahip olmaları şart ve bu arkadaş beni öyle bir oyuna getirdi ki hattı alabilmek için şeytanın aklına gelmez böyle bir plan key logger fln olması imkansız pc de ayda 1 kere format atarım zaten en güncel virüs programlarını kullanıyorum şifre seviyem en üst seviyelerde kendi şifremi kendim ezbere bilmezdim not defterinden kopyala yapıştır yapardım telefonunu pin kodunu 8 haneli koydum kayboldugunda ona güveniyordum ama gel gör ki turkcell 5 dk içinde veriyormuş başka bir telfondan aradıgında her türlü numarayla işlen yapabilcegin işin ama az kaldı kanıtları bi toplayım sanal bilişim suçlarından arkadaşım adına mahkemeye baş vurucam sürünsün oralarda
- Jayxsean
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun aynı olay benim de başıma geldi ve oyunu bıraktım.Kimseye güvenmemek gerek.Bunu bu oyunda çok iyi anladım.Herşeye rağmen kendinden emin olman da çok güzel bişey.Benim 3 4 senelik carım soyuldu üstüne bde karakterlerin hepsi silindi.Seninki kadar sağlam değildi belki ama birçok hatırası vardı bende.Kısacası helal olsun yani bu kadar soyulmayı ben bile kaldıramazdımXxinfazxx yazdı:Hesabı Kimin Caldıgını Çok iyi biLiYorum Geçen Gün Çarların içinde OLdugu Hattım yAni Eski Hattım bozuLdu Yenisini cıkardım Kullanmadıgım haLde Sırf üyelik şifremi degiştirmek için ama kendini akıllı sanan arkadaşın bi tanesi benden telefonumu istedi eski hattım yani hesabın kayıtlı oldugu hattım telefonun arkasındaydı bende verdim telefono aldıgım hiç bişey yoktu eve geldim ve hattın olmadıgını fark ettim arkadaşımdır kardeşimdir dedim ama helal olsun kardeşlikte dostluk ta menfaat üzerine kurulmuş diycek bişey bulamıyorum yönetimde irtibata dahi geçmedim akşam konuşacam carları verirrlerse verirler vermezlerse calan oynasın dünya fani ölüm ani gün gelir hesaplaşırış yani hiç problem degil benim için oyunu felan taktıgım yok bana yapılanları gördükten sonra ne arkadaş sevecek kalp kaldı ne birisine güvenecek zerre kadar güven çivisi cıkmış dünyanın
Ya Rabb! Bela-yı aşk ile kıl aşina beni
Bir dem bela-yı aşktan etme cüda beni
Jayxxsean
BTL***BaYaN TeBeSSüM
Bir dem bela-yı aşktan etme cüda beni
Jayxxsean
BTL***BaYaN TeBeSSüM