Vallaha heLaL oLsun Bunu yapabiLene..."

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Vallaha heLaL oLsun Bunu yapabiLene..."

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

ArkadaşLaR bilindigi üzere TıLsım sunucusu açıldıgından beri burdayım bir çok defa hesapLaRım soyuLdu 1.bucuk sene önce HesapLarımın hepsini mY net'Te güvenlik acıkları var diye Sobee Ye Taşıdım Ve inaNıRmısın 1 bucuk YıLdır koydugum şifreLeRi biLe kendim biLmiyoRum Not DeftERinden kopyaLa yapışTıR yapaRak GiRiyoRum Ama Gel Gör ki Bu hıRsız Bana Nasıl TaktıySa Hesabımın şifResi 3x0q6l7y4si9z5v Benzeri Bişey OLduqu HaLde Bnm Bu şifrebi BuLuyoR Hesabım'daki Bütün KarakteRlerimi AktarıyoR Burdan Bu yazDıgım Yazıyı GörüYoRsa eGeR hesapLarımı Calan Kitap'sız öyLe cocuKLar gibi Ne sana Nede diL dökeRim Keyfine Bak oyunDa Benim HesapLarıMLa Gez doLaş Her zaman OLduqu Gibi BuRdaki MutLuluguNda 3 Gün Sürer Eger DeliKanLı Adamsan Harbiden O karakterlerin içindeki Her şEyi Cope At Sil o KarakterLeRi Siz CaLarsınız Ben Yaparım zorunuza Gitti Tabi 2 yILda 8 tane şahEser ürEtip Ortada Gezmem...DiyCek Lafım Yok kimseYe Kim CaLdıySa ÖNCE ALLAH'a SonRa KenDi VİCDAN^ına HavaLe ETTim ... Kimse oyunDa BN carLarı ALana KADAR XXİNFAZXX XXINFAZXX EXECUTİNG YAŞARR KAraKteRLeriyLE MuhaTap oLMaSınn Herkezin dikkAtiNe...
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Vallaha heLaL oLsun Bunu yapabiLene..."

Mesaj gönderen xxKaNSeRoJeNxx »

Yaşar cok buyuk gecmıs olsun ya harbıden cok sasırdım vay anasını sıkma sen canını biz burdayız cok doru konusmussun kardesım :O
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Resim
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxKaNSeRoJeNxx »

cidden yazıklar olsun ya ben o emek hırsızlarının ta...... ama gerı gelır çarlar karakter kurtarmayla sanırım yaşarım :S
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Resim
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

sorun ne carlar nede oyun mehmet carınında oyunun da dedirtecen şimdi benim zoruma giden ben bu hırsızın zoruna gideck ne yaptımda 2 yıldır yapmadıgını bırakmadı cok göze batmıyacan 8 10 tane şah eser üretip gezersen meydanda birilerinin zoruna gidiyor demek ki ama yıkılmadım hala burdayım gidersemde adam degilim o carlar gelsin gelmesin bu karaktersizlere inat burda olacam bunu böyle bilsinler
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Adamın ar damarı çatlamış :D
Geçmiş olsun kardeş...
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

birilerinin bu kadar zoruna gidecegini bilsem 8 tane şah eser üretipte meydanda gezmezdim ama nerden bileyim dedim ya siz calarsınız ben yaparım sız yıkarsınız ben ayaga kaldırırım 9.şaheser yolda kapak olucak buda size o caldıgın executing adlı büyücüye üretecem hemde gördükce kafanızı duvarlara vurasınız :D
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sypratan »

Öncelikle geçmiş olsun
Hesabın sobee deyse
Charını aktarmaları için yukarıda üye adı kısmına (e-mail/tel) yazdığınız e-mail adresine veya telefonunuza mesaj gelmesi lazım siz bu mesajı onaylamadığınız sürece kimse charlarınızı aktaramaz
Şahsen benimde charım çalınmıştı sobee hesabında çalan kişi şifreyi değiştirmiş ama yukarıdaki e-mail adresi benim olduğundan aktarmayı başarmıştım
Sizde uye adı kısmına yazmış olduğunuz telefon numarasına ve ya email adresine bakın

Sobee de üye adı kısmına yazdığınız hesap

Telefon numarası ise
Son zamanlarda Telefonunuzu kimin kurcaladığını hatırlamaya çalışın

E-mail adresi ise
E-mail adresinizin şifresini kimin bildiğini hatırlamaya çalışın

Tekrardan söylüyorum eğer charlarınız aktarılmışsa
ve Sobee üyeliğindeyse
yukarıda üye adı kısmına yazdığınız E-mail adresi veya Telefon numarasına aktivasyon mesajı gelmesi lazım
Bu mesajı biri onaylamadan char aktarılmaz

Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Hesabı Kimin Caldıgını Çok iyi biLiYorum Geçen Gün Çarların içinde OLdugu Hattım yAni Eski Hattım bozuLdu Yenisini cıkardım Kullanmadıgım haLde Sırf üyelik şifremi degiştirmek için ama kendini akıllı sanan arkadaşın bi tanesi benden telefonumu istedi eski hattım yani hesabın kayıtlı oldugu hattım telefonun arkasındaydı bende verdim telefono aldıgım hiç bişey yoktu eve geldim ve hattın olmadıgını fark ettim arkadaşımdır kardeşimdir dedim ama helal olsun kardeşlikte dostluk ta menfaat üzerine kurulmuş diycek bişey bulamıyorum yönetimde irtibata dahi geçmedim akşam konuşacam carları verirrlerse verirler vermezlerse calan oynasın dünya fani ölüm ani gün gelir hesaplaşırış yani hiç problem degil benim için oyunu felan taktıgım yok bana yapılanları gördükten sonra ne arkadaş sevecek kalp kaldı ne birisine güvenecek zerre kadar güven çivisi cıkmış dünyanın
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Yaşar çok geçmiş olsun kardeşim ya üzüldüm :( :( :( burağınkilere bişey olmadı değilmi ?
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sypratan »

İyi oldu bak bunu öğrendiğimiz
Şimdi o arkadaşında büyük ihtimal İKV oynuyodur ve senin charlarının ismini biliyordur
Eski hattın onda olduğuna göre şifreni bilmesine gerek yok aktarımdan onaylıyor kendi hesabına aktarıyor
Sende nasıl çalındı diye kara kara düşünüyorsun
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka

“Genel Sohbet” sayfasına dön