İkv'ye Neden Başladınız ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cesurbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv'ye Neden Başladınız ?

Mesaj gönderen cesurbey »

Xxxfethiyelixxx yazdı:Hep cemocanın yüzünden.Ahhh iso ahhh yaktın beni :)
Tabi işin şakası.Çok sağlam dostların yanında bi o kadarda gereksiz insanlarla tanışmak durumunda bulundum.İnsanlığın portresi desem ikv için yalan olmaz.Tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma selam olsun.Öbürlerine de aşk olsun :)
millete suç atma :D
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Resim

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
Kullanıcı avatarı
88erdem88
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 88erdem88 »

Bende bir arkadaşımın verdiği bir tavsiyeyle başladım. :)
Sarızembek
Sarıızembek
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

mynette maillerime bakıyodm o zmnlar mail olayı daha çoktu gene mailime bakarken gözüme çarptı ufak bi pencerede gördüm ne bu hea die bi indireym dedim bi indirdim o günden beri bu oyun hayatımda.oyuna başladığımda henuz askere bile gitmemiştm şuan askere gittim geldim işimi buldum yaşım oldu 24 hala oynuyorum Beta die tabir edilen dönemide gören kişilerdenim tabi o zmn beta cart curt bilmiyodk ama :) başladık devam ediyoruz meslegimden dolayı giremiyorum oyuna bi süre daha giremiycem ama ondan sonra umarım hep burdaym..Saygılarımla..
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
CANFEZA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen CANFEZA »

oKUL temposundan sınav stresinden kurtulmak vede eglenmek amacla baslamıstım.ogündür bu gündür oynuyoruz. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yolyorgunu »

bundan 3-4 sene önceydı sanırım buyuk kuzen boş zamanlarında bu oyuna gırerdı bende merak ettım arada sırada onun carlara gırerek başlamış oldum şimdi ise kendı carlarımla devam edıyorum .

İYİ FORUMLAR
ResimResim

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

Sevgili ağabeyim MiPeK'in teşviği ile oyuna başlamıştım. Oda mynet tanıtımlarından görmüş. İlk sürümünden beri oynuyorum.

İnatçı Zehirler ;)
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Hospitalist
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hospitalist »

Bundan 3 sene önceydi...

Benim ilk online oyunumdur ikv.Birgun demo oyun sitelerinde dolasiyordum ve nereye girdiysem istanbul kıyamet vakti die bi reklam göördum indiriyim dedim oyuna girdim ve saf saf dolasıyordum ne yapacagimi bilmiyordum cunku ustum cıplakti. Camiye girp cıkıyordum orda yaslı gözluklu bi amca gördum yanına gittim amca bana hey evladım buraya gel dedi gittim aslında biraz korkuyordum bana dediki git j.aliyle konus ben j.ali nin yerini bilmiyordum 2 gun j.ali yi aradım ve sonunda bayragın altında buldum.Obana dedi cuzdanımı evde unuttum git annemden al gittim aldım vs vs vs...
Derken sonunda 9 lvl olmustum ve Fareleri artık kolay kesiyordum ve birgun kertenkele keserken birisi bana pm attı.
İşte o Kişi buyuk üstadimm bana oyunu sevdiren kişi: EşrefPaşaHospital... Bana görevlerimde yardım etti oyunu öretti ve
bana dediki sen arz olucak sın ve boylece basladım 3 yıldız devam ediyorum Fakat basta arz olmama ramen lodos um su anda Alican abi lodos oldugum icin Özur dilerim senden ....

Hospitalist
Fretello
Kadabra
Hospitalist
Kullanıcı avatarı
durakmenzil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen durakmenzil »

Mynet sitesinde görmüştüm türk oyunu diye başladım o gün bu gündür oynuyorum ama bir türlü bırakamadım az kaldı inş ;)
Atasını bilmeyen it peşinden koşar
Kullanıcı avatarı
TheCaKKaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TheCaKKaL »

ben ıstanbul kıyamet vaktı onlıne'yı 3.5, 4 sene olmustur heralde emınönu Acıldıgından berı oynuyorum ıste oyunda ozamanlar en fazla 50 kısı vardı. cok ıyı hatırlıyorum börtıcene CAPTAIN atx onlar ben 20 lwl ı kasarken börtıcene 14 lwl Captaın atx 24 lwl dı :D yanı epey bı oldu GM olarak ta Abura MaDTURK [DEDE]'ler vardı Alt Devrıyelerde Arıf ve zembekoglu [TORUN] ları bılıyorum Ama cok saygın bı ortam vardı kımse klana gırmeyı terettut etmezdı MEV MEteor palası olan yenerdı :D bı ITIRAFTA buluncam bende ITEMSIZ palayı takardım sıft hava olsun dıye :D

He soruna Gelınce ben bu oyunu BETa dönemınde bır ınternet Cafe'de gördum arkdaşlar Davet ettı ben bu ne bıcım oyun dedım ozamanlar GÖzum GTA lıberycty oynuyorum :D nese basladık ;

YHA yemın edıyorum PHILOTES' denılen su ucubeyı kesmek ıcın 2 grup gıderdık kuklacıyı kesmek ıcın 3, 4 ADam toplardık .... YANI o gunlerın HATIRASI' buyuktur Lutfen Ezmeye Cabalamayın YÖnetımı bıraz sucladım ,

BETA arkdaşlarımızı yuceltıcene onları görmezden gelıp 15 Lıra karsılıgında ortada bıraktılar ...

Unutmayın kı EMINÖNU' tum sunucuların ANASI'dır.. Bız o ANaNın ılk EvLaTlarıyız, yanı ABI Formundayız.

XxKrOniCxX
ASİDELİKANLI
ReŞaDiYeLee
ArpHeoS
ALFAQ
TrAnSforMeaRs
BaNDerKaN
SaNaLTÜRK
BoSPHorOuS
BASSpHorOus
Kullanıcı avatarı
TheCaKKaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TheCaKKaL »

Beta DEVRINI kapatan arkdaşlara SÖluyorum Sıze ARMAGAN EDICEM Bı Muzik var MANGA --- KAPKAÇ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön