millete suç atmaXxxfethiyelixxx yazdı:Hep cemocanın yüzünden.Ahhh iso ahhh yaktın beni
Tabi işin şakası.Çok sağlam dostların yanında bi o kadarda gereksiz insanlarla tanışmak durumunda bulundum.İnsanlığın portresi desem ikv için yalan olmaz.Tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma selam olsun.Öbürlerine de aşk olsun
İkv'ye Neden Başladınız ?
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv'ye Neden Başladınız ?
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
Bende bir arkadaşımın verdiği bir tavsiyeyle başladım.
Sarızembek
Sarıızembek
Sarıızembek
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
mynette maillerime bakıyodm o zmnlar mail olayı daha çoktu gene mailime bakarken gözüme çarptı ufak bi pencerede gördüm ne bu hea die bi indireym dedim bi indirdim o günden beri bu oyun hayatımda.oyuna başladığımda henuz askere bile gitmemiştm şuan askere gittim geldim işimi buldum yaşım oldu 24 hala oynuyorum Beta die tabir edilen dönemide gören kişilerdenim tabi o zmn beta cart curt bilmiyodk ama
başladık devam ediyoruz meslegimden dolayı giremiyorum oyuna bi süre daha giremiycem ama ondan sonra umarım hep burdaym..Saygılarımla..
-
- Sahaf Yardımcısı
oKUL temposundan sınav stresinden kurtulmak vede eglenmek amacla baslamıstım.ogündür bu gündür oynuyoruz. :mrgreen:
- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı
bundan 3-4 sene önceydı sanırım buyuk kuzen boş zamanlarında bu oyuna gırerdı bende merak ettım arada sırada onun carlara gırerek başlamış oldum şimdi ise kendı carlarımla devam edıyorum .
İYİ FORUMLAR
İYİ FORUMLAR

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Sevgili ağabeyim MiPeK'in teşviği ile oyuna başlamıştım. Oda mynet tanıtımlarından görmüş. İlk sürümünden beri oynuyorum.
İnatçı Zehirler
İnatçı Zehirler
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Hospitalist
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Bundan 3 sene önceydi...
Benim ilk online oyunumdur ikv.Birgun demo oyun sitelerinde dolasiyordum ve nereye girdiysem istanbul kıyamet vakti die bi reklam göördum indiriyim dedim oyuna girdim ve saf saf dolasıyordum ne yapacagimi bilmiyordum cunku ustum cıplakti. Camiye girp cıkıyordum orda yaslı gözluklu bi amca gördum yanına gittim amca bana hey evladım buraya gel dedi gittim aslında biraz korkuyordum bana dediki git j.aliyle konus ben j.ali nin yerini bilmiyordum 2 gun j.ali yi aradım ve sonunda bayragın altında buldum.Obana dedi cuzdanımı evde unuttum git annemden al gittim aldım vs vs vs...
Derken sonunda 9 lvl olmustum ve Fareleri artık kolay kesiyordum ve birgun kertenkele keserken birisi bana pm attı.
İşte o Kişi buyuk üstadimm bana oyunu sevdiren kişi: EşrefPaşaHospital... Bana görevlerimde yardım etti oyunu öretti ve
bana dediki sen arz olucak sın ve boylece basladım 3 yıldız devam ediyorum Fakat basta arz olmama ramen lodos um su anda Alican abi lodos oldugum icin Özur dilerim senden ....
Hospitalist
Fretello
Kadabra
Benim ilk online oyunumdur ikv.Birgun demo oyun sitelerinde dolasiyordum ve nereye girdiysem istanbul kıyamet vakti die bi reklam göördum indiriyim dedim oyuna girdim ve saf saf dolasıyordum ne yapacagimi bilmiyordum cunku ustum cıplakti. Camiye girp cıkıyordum orda yaslı gözluklu bi amca gördum yanına gittim amca bana hey evladım buraya gel dedi gittim aslında biraz korkuyordum bana dediki git j.aliyle konus ben j.ali nin yerini bilmiyordum 2 gun j.ali yi aradım ve sonunda bayragın altında buldum.Obana dedi cuzdanımı evde unuttum git annemden al gittim aldım vs vs vs...
Derken sonunda 9 lvl olmustum ve Fareleri artık kolay kesiyordum ve birgun kertenkele keserken birisi bana pm attı.
İşte o Kişi buyuk üstadimm bana oyunu sevdiren kişi: EşrefPaşaHospital... Bana görevlerimde yardım etti oyunu öretti ve
bana dediki sen arz olucak sın ve boylece basladım 3 yıldız devam ediyorum Fakat basta arz olmama ramen lodos um su anda Alican abi lodos oldugum icin Özur dilerim senden ....
Hospitalist
Fretello
Kadabra
Hospitalist
- durakmenzil
- Cin Avcısı
Mynet sitesinde görmüştüm türk oyunu diye başladım o gün bu gündür oynuyorum ama bir türlü bırakamadım az kaldı inş 
Atasını bilmeyen it peşinden koşar
ben ıstanbul kıyamet vaktı onlıne'yı 3.5, 4 sene olmustur heralde emınönu Acıldıgından berı oynuyorum ıste oyunda ozamanlar en fazla 50 kısı vardı. cok ıyı hatırlıyorum börtıcene CAPTAIN atx onlar ben 20 lwl ı kasarken börtıcene 14 lwl Captaın atx 24 lwl dı
yanı epey bı oldu GM olarak ta Abura MaDTURK [DEDE]'ler vardı Alt Devrıyelerde Arıf ve zembekoglu [TORUN] ları bılıyorum Ama cok saygın bı ortam vardı kımse klana gırmeyı terettut etmezdı MEV MEteor palası olan yenerdı
bı ITIRAFTA buluncam bende ITEMSIZ palayı takardım sıft hava olsun dıye 
He soruna Gelınce ben bu oyunu BETa dönemınde bır ınternet Cafe'de gördum arkdaşlar Davet ettı ben bu ne bıcım oyun dedım ozamanlar GÖzum GTA lıberycty oynuyorum
nese basladık ;
YHA yemın edıyorum PHILOTES' denılen su ucubeyı kesmek ıcın 2 grup gıderdık kuklacıyı kesmek ıcın 3, 4 ADam toplardık .... YANI o gunlerın HATIRASI' buyuktur Lutfen Ezmeye Cabalamayın YÖnetımı bıraz sucladım ,
BETA arkdaşlarımızı yuceltıcene onları görmezden gelıp 15 Lıra karsılıgında ortada bıraktılar ...
Unutmayın kı EMINÖNU' tum sunucuların ANASI'dır.. Bız o ANaNın ılk EvLaTlarıyız, yanı ABI Formundayız.
XxKrOniCxX
ASİDELİKANLI
ReŞaDiYeLee
ArpHeoS
ALFAQ
TrAnSforMeaRs
BaNDerKaN
SaNaLTÜRK
BoSPHorOuS
BASSpHorOus
He soruna Gelınce ben bu oyunu BETa dönemınde bır ınternet Cafe'de gördum arkdaşlar Davet ettı ben bu ne bıcım oyun dedım ozamanlar GÖzum GTA lıberycty oynuyorum
YHA yemın edıyorum PHILOTES' denılen su ucubeyı kesmek ıcın 2 grup gıderdık kuklacıyı kesmek ıcın 3, 4 ADam toplardık .... YANI o gunlerın HATIRASI' buyuktur Lutfen Ezmeye Cabalamayın YÖnetımı bıraz sucladım ,
BETA arkdaşlarımızı yuceltıcene onları görmezden gelıp 15 Lıra karsılıgında ortada bıraktılar ...
Unutmayın kı EMINÖNU' tum sunucuların ANASI'dır.. Bız o ANaNın ılk EvLaTlarıyız, yanı ABI Formundayız.
XxKrOniCxX
ASİDELİKANLI
ReŞaDiYeLee
ArpHeoS
ALFAQ
TrAnSforMeaRs
BaNDerKaN
SaNaLTÜRK
BoSPHorOuS
BASSpHorOus
Beta DEVRINI kapatan arkdaşlara SÖluyorum Sıze ARMAGAN EDICEM Bı Muzik var MANGA --- KAPKAÇ...