kardeşim o zwartanın sahibi Özgür Soner olması lazım mevlüt abi bir ara MOMT olarak sonrada gördüğüm kadarıyla Mevdinç olarak oynamıştıkertenkele yazdı:kuccukhusam1 yazdı:Zwartan(50) İsimli Karakterin Sahibi MevlütDinç [GameMaster]
Mevlüt Dinç Amcanın Charı :)
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Re: Mevlüt Dinç Amcanın Charı :)
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
[quote="]kafemeze[/quote]
kardeşim o zwartanın sahibi Özgür Soner olması lazım mevlüt abi bir ara MOMT olarak sonrada gördüğüm kadarıyla Mevdinç olarak oynamıştı[/quote]
o nasıl imza çok beğendim xd
kardeşim o zwartanın sahibi Özgür Soner olması lazım mevlüt abi bir ara MOMT olarak sonrada gördüğüm kadarıyla Mevdinç olarak oynamıştı[/quote]
o nasıl imza çok beğendim xd
Zwartan, Gorgar farklı kişilerdir.justine yazdı:Yanlış bilgi...kuccukhusam1 yazdı:Zwartan(50) İsimli Karakterin Sahibi MevlütDinç [GameMaster]
Zwartan dediğiniz adam oyunun tabiri caizse kralı..Ancak Mevlüt Dinç değil..
Ayrıyaten Zwartan = Gorgar diye biliyorum..
ZWARTAN bu oyunun yöneticisydi ve genç bi insandı . . mevlüt dinç niye oynasın bu oyunu . ayrıca konu başlıgına bak mevlüt dinç amcanın charı yıkıl kilit vurmayın baba konuyu tamamen kapatın :mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Mevlüt Dinci oyunda gördüm o zaman yeraltı gelmemişti gelmesine sanırsam sayılı günler vardı MevDinç diye bi char vardı karakteri kendisinede çok benziyordu ilkten sahte hesap falan sandım değildi arkadaş listesine eklenmiyordu ama çok hızlıydı üzerinde Sobee nin hızı olduğu açık ve net belliydi levelini merak edenler için leveli 39 idi üzeri kurt kürkü itemler vardı normal sıradan bır karakterdi .
- atmacaoglu
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Özgür abi ile M.Dinç'i durmadan karıştırıyorsunuz 
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
fevzı bey dıyen sallıyoKaraXHayalet yazdı:Bilemiyorsunuz sallamayın bari yav biri zwartan diyo biri fevzibey diyor mevlüt dinç oyunu hiç bir karakterle oynamıyor zaten bunu bir roportajda belirtmişti
oyun yapımcılarının çoğu kendi yaptıkları oyunu oynamazlar.Oynayamazlar.Günlük ortlama 16 saat kadar sizde program v.s gelişrirme ile uğraşırsanız vakit bulamasınız.Kanımca Mevlüt beyinde oyuna girmemesi bu nedendendir.
Zaten çoğu yazımda savunduğum bir olay var.
Derimki günde en fazla 2 saat oyun geri kalan zamanınızda bişeyler üretin.Anlayacğınız herkesin 3 5 saten uzun oturan oyuncular gibi boş zamanları veya boşa harcıyacak zamanları yok. ))
Bak ınız normal 3 5 saate hiç bişey üretmeden sadece oyundan başını kaldıramayanlar varçÖte yandan günün tahminimce 3 5 saatiyle İkv ye geri kalanla piyasaya yeni çıkcak olan oyunları geliştiren Mevlüt bey gibi üretken vatandaşlarımız var.
Oyuna neden girmiyor diye oyuna davet etmeyin yaavff adamın işi gücü varr ))
Zaten çoğu yazımda savunduğum bir olay var.
Derimki günde en fazla 2 saat oyun geri kalan zamanınızda bişeyler üretin.Anlayacğınız herkesin 3 5 saten uzun oturan oyuncular gibi boş zamanları veya boşa harcıyacak zamanları yok. ))
Bak ınız normal 3 5 saate hiç bişey üretmeden sadece oyundan başını kaldıramayanlar varçÖte yandan günün tahminimce 3 5 saatiyle İkv ye geri kalanla piyasaya yeni çıkcak olan oyunları geliştiren Mevlüt bey gibi üretken vatandaşlarımız var.
Oyuna neden girmiyor diye oyuna davet etmeyin yaavff adamın işi gücü varr ))
Mevlüt amca gelde bi açıkla ya millet türlü türlü şey sölyüyor .d
Ad:Shansasyonel
Seviye:49
Karakter:Savaşcı
Klan:ARZ
YÜKSEL TÜRK YÜKSEL ,SENİN İÇİN YÜKSELMENİN SINIRI YOKTUR!
Seviye:49
Karakter:Savaşcı
Klan:ARZ
YÜKSEL TÜRK YÜKSEL ,SENİN İÇİN YÜKSELMENİN SINIRI YOKTUR!
İkv nin özel sürüm kutu fuar ına gitmiştim bakırköyde orda hepsiyle tanıştım Zwartan farklı gorgar farklı fevzibey itemine ismini veren fevzi abi farklı erdoğan farklı atx farklı bide ali abi vardı galiba oyunun grafikeri ayrıca mevlüt dinç oyunu oynamıyor diye biliyorum 
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES