Benim paraya madene ihtiyacım yok oyundan memnun degılsenız memnun olacağınız bir oyun oynamanızı öneriyorum tabi sizin kararınız artık son güncelleme böyle yeni bir güncelleme gelceğini sanmıyorum iyi formlar.thefaruk yazdı:oyunda meden ayrı bir sorun ama yöneticilerde yok ben hiç göremiyorum derdimize dermen olmuyorlarki bne sanahak vereyim kardeş ben şahsen maden süresini kısalması yönünde düşüncem sen meden çekmediğin için komutanda beklemek daha çok işine geliyor
maden sürelerinin uzatılmasi
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: maden sürelerinin uzatılmasi

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
sen kendinde bu hakkı nereden buluyorsun tsk bakiyorumda gmler bazilarinin seyini kaldirmis ama sana diyeyim yeri zamani gelirse indirmesinide biliris ha bu oyunda oynuyorsak bunu elestirmeye hakkimiz yokmu sen gibi yalakalar goturuyor malii bizde kös kös bakiyorus hani item dusecekmi yok plus paket al yok ne al ama dedigim gbi senin gibileri kaldiriyolar aslinda sen gibiler bu dunyada yeri yok bu yalavaclikdan vazgec tsk loncasininda adini kotuye cikarma hepsi sen gibi yalavaç degil eminim buna
uLTrAsLaNnGs yazdı:Siz hiç bir şeyden memlun olmayan kısımsınız, sizler için bu kadar kafa patlatıyo yönetim ekibi bir şeyden de memlun kalın...thefaruk yazdı:bütün herkes oyunda sogumaya basladi ne olacak halimizz
sen yonetimden attilar simdide tekrar yalakalik yaparak donmeye çalisiyorsun yurube aslan yalaka yalavaç
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Dünkü cocuk olduğun ne kadar belli be kardeşim bizi Tanıyan bilir tanımayan sacma sapan kendi capında eğlenmeye calışır kendisini haklıya cıkartır Coluk cocuk gibi konular acıp durmayın beğenmiyorsanız anladınız siz.shan yazdı:sen kendinde bu hakkı nereden buluyorsun tsk bakiyorumda gmler bazilarinin seyini kaldirmis ama sana diyeyim yeri zamani gelirse indirmesinide biliris ha bu oyunda oynuyorsak bunu elestirmeye hakkimiz yokmu sen gibi yalakalar goturuyor malii bizde kös kös bakiyorus hani item dusecekmi yok plus paket al yok ne al ama dedigim gbi senin gibileri kaldiriyolar aslinda sen gibiler bu dunyada yeri yok bu yalavaclikdan vazgec tsk loncasininda adini kotuye cikarma hepsi sen gibi yalavaç degil eminim buna

Yönetim size para vericem
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Fazla konuşup yaşını belli etme Her lafa atlama adamların konularını kirletme Coluk cocukla vakit harcayamayızshan yazdı:sen kendinde bu hakkı nereden buluyorsun tsk bakiyorumda gmler bazilarinin seyini kaldirmis ama sana diyeyim yeri zamani gelirse indirmesinide biliris ha bu oyunda oynuyorsak bunu elestirmeye hakkimiz yokmu sen gibi yalakalar goturuyor malii bizde kös kös bakiyorus hani item dusecekmi yok plus paket al yok ne al ama dedigim gbi senin gibileri kaldiriyolar aslinda sen gibiler bu dunyada yeri yok bu yalavaclikdan vazgec tsk loncasininda adini kotuye cikarma hepsi sen gibi yalavaç degil eminim buna

-
- FareAdam Düşmanı
bi daha dostlarıma laf etme oyundaki karakter adını söyle bendede şahaser yok ama haksız yere bilip bilmeden birini karalamıyorum sadece zevkini çıkar bu ilk ve son uyarım kimsen oyunu dar ederim haberin olashan yazdı:sen kendinde bu hakkı nereden buluyorsun tsk bakiyorumda gmler bazilarinin seyini kaldirmis ama sana diyeyim yeri zamani gelirse indirmesinide biliris ha bu oyunda oynuyorsak bunu elestirmeye hakkimiz yokmu sen gibi yalakalar goturuyor malii bizde kös kös bakiyorus hani item dusecekmi yok plus paket al yok ne al ama dedigim gbi senin gibileri kaldiriyolar aslinda sen gibiler bu dunyada yeri yok bu yalavaclikdan vazgec tsk loncasininda adini kotuye cikarma hepsi sen gibi yalavaç degil eminim buna

Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
eyw oğuzum salla gitsin Belliki arkadaş pişman olmuş bizede büyüklük düşer...

bir şeyi çok merak ediyorum klavye başına oturab erkek oluyor kendini bişey sanıyor esiyor gürlüyor oyunu dar ediyor lan olum senin ciyerin kaç para la bana de hele allhın malı bir daha bu formas yazma terbiyesiz yıkıl karşimdanTayfaxoguz yazdı:bi daha dostlarıma laf etme oyundaki karakter adını söyle bendede şahaser yok ama haksız yere bilip bilmeden birini karalamıyorum sadece zevkini çıkar bu ilk ve son uyarım kimsen oyunu dar ederim haberin olashan yazdı:sen kendinde bu hakkı nereden buluyorsun tsk bakiyorumda gmler bazilarinin seyini kaldirmis ama sana diyeyim yeri zamani gelirse indirmesinide biliris ha bu oyunda oynuyorsak bunu elestirmeye hakkimiz yokmu sen gibi yalakalar goturuyor malii bizde kös kös bakiyorus hani item dusecekmi yok plus paket al yok ne al ama dedigim gbi senin gibileri kaldiriyolar aslinda sen gibiler bu dunyada yeri yok bu yalavaclikdan vazgec tsk loncasininda adini kotuye cikarma hepsi sen gibi yalavaç degil eminim buna
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
şu konuyu kilitleyebilirmisiniz elimizden bir kaza cıkmadan...

tabi senin vurduklarınla bir mezarlık doldu diyerini yer arıyorlar senin adın kolpacinomuTskxgenelkrmay yazdı:şu konuyu kilitleyebilirmisiniz elimizden bir kaza cıkmadan...