Konu zaten Forum kuralları 11. madde gereğince kapatılması muhtemel konulardandır. Forum denetmeni arkadaşımız konunun daha kötü yerlere ulaşmaması adına gereğini yapmıştır.
Bknz: 11. Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır. Yazılan mesajlara ekleme yapmak için Düzenle seçeneğini kullanılmalıdır. "Düzenle" seçeneği mesaj gönderildikten sonra 5 dakika boyunca kullanılabilir durumda olacaktır.
Melankolik yazdı:Hatırlatmak isterim ki siz de bizim gibi bir oyuncusunuz hatta bir çoğunuz oyunda ezik diye tabir edilen tiplerdensiniz(item açısından falan) bunun bilincine varmanızı kendinizi büyük görmemenizi öneririm.
Sizlere oyuncu olduğumuzu sürekli hatırlatan bizleriz bir denetmenin karakteri efsunlu eşya taşımıyorsa o kişinin sizin için nekadar çok çalıştığının göstergesi olduğunu düşünüyorum.
İyi Forumlar.
Bu durumda 11. madde gereği bu konununda kilitlenmesi muhtemel bir sonuç. Belirtilmek istenen konunun kapatılması değil bir şahsın
KONU KİLİT diyere emir vermesi altına bir yöneticinin ona göz kırparak konuyu kapaması bundan sonra bizde bu usluplamı yaklaşmalıyız size , netice olarak bu karakteri savunduğunuz aşikar olarak bilinen birşey herneyse gün döner hesap döner selametle
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
Maddeler bizlerin huzuru için uygulanır zaten konu kişisel tartışmaya doğru yol almaktadır o halede bu maddeyide eklemeliyiz.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Bende Bu Güne Kadar Birçok Forumda Moderatör-Yönetici Olarak Görev Aldım..
Teknik Forumlarda Kurallar Vardır.
Örn:Bir Kişi Aynı Konuyu Tekrar Tekrar Açtığında Konuların Sİlinmesi,Kişilere Kışkırtıcı Söz Söylenmesi vb,vs
Bu Yüzden Forum Yönetyicilerin Yapacak Bişiyi Yok.Onları Bir Çalışan Olarak Düşünmek Daha İyi Olabilir.
Sonuçta Onlarda Belli Bir Kurala Göre Hareket Ediyor.Ayrıca O Göz Kırpmalara da Gelince O Göz Kırpmalar Konunun
Şeklini Bile Belileyebiliyor.Ki Zaten Öyle.
Sancak sunucusu haricinde yorum yapan arkadaşlarıma sağduyularından dolayı teşekkür ederim, Melankolik, Keyfalan vs. karakterler, oyun ve forum üzerinde çıkarlarına ters düşenleri malesef karalamaya yönelik tavırlar sergilemekte, dürüstlük bakımından ulaşamadığı kişilere de sürekli iftira atmakta ve hakaret etmektedirler.
Konu özünden çıkarak kişisel tartışma konusuna döndüğü için yönetime rapor ettim, konuyu açan kişi bendim Titxreis adlı forum üyeliğim 1 Ay uzaklaştırıldığından dolayı bu üyeliğimden konunun kilitlenmesini talep ettim.
Yöneticinin burada yaptığı forum kurallarına uygundur, konuyu açan ve uygunsuz yorum yapan kardeşlerimin bu tür konular açmadan önce ( bidahaki sefere ) forum kurallarını tekrar tekrar gözden geçirmesini tavsiye ediyorum.
Delikurt yazdı:Sancak sunucusu haricinde yorum yapan arkadaşlarıma sağduyularından dolayı teşekkür ederim, Melankolik, Keyfalan vs. karakterler, oyun ve forum üzerinde çıkarlarına ters düşenleri malesef karalamaya yönelik tavırlar sergilemekte, dürüstlük bakımından ulaşamadığı kişilere de sürekli iftira atmakta ve hakaret etmektedirler.
Konu özünden çıkarak kişisel tartışma konusuna döndüğü için yönetime rapor ettim, konuyu açan kişi bendim Titxreis adlı forum üyeliğim 1 Ay uzaklaştırıldığından dolayı bu üyeliğimden konunun kilitlenmesini talep ettim.
Yöneticinin burada yaptığı forum kurallarına uygundur, konuyu açan ve uygunsuz yorum yapan kardeşlerimin bu tür konular açmadan önce ( bidahaki sefere ) forum kurallarını tekrar tekrar gözden geçirmesini tavsiye ediyorum.
Etekli saçma sapan konuşma senin sancak sunucusunda ne mal olduğunu cümle alem biliyor o emirler verdiğin yönetime söyle bi anket yapsın bakalım sancakta halin ne oluyor istenmediğini kendinde biliyorsun bütün sunucu senden nefret ediyor aksini ispatla oyunu bırakırım... bu kapakda sana yeter... al bunuda rapor et neden acaba her gün farklı kişiler adına konular açıp senin çapsızlığın hakkında konuşuyor hiç düşündünmü neden bu bana yada bi başkasına yapılmıyor şimdi aşağıda havlamaya devam he bide oraya sancak sunucusu hariç demişsin sende biliyorsun sancak sunucusunda bi tek sevenin olmadığını
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."