Zoruna gitmiş heralde bir forum yöneticisinin hiçbir kural ihlali yapmadığım halde konuyu yok etmiş
Biliyordum zaten böyle olacağını tedbirli davrandım kopyalayayım tekrar
Üst düzey yöneticilere sesleniyorum bu forum yöneticilerinin yaptığı iş, iş değil.
Bu güne kadar hiç bir forum yöneticisinin bir oyuncunun sözünü alıntı yaparak konuyu kilitlediğini görmedim.
Aralarında çok özel bir bağ olmalı heralde?
Bkz;
Ayrıyeten bazı forum yöneticileri göz kırpmalı mırpmalı artistane yorumlar yapıyorlar ona da çok gülüyorum
Kendilerini çok üstün görüyorlar heralde?
Hatırlatmak isterim ki siz de bizim gibi bir oyuncusunuz hatta bir çoğunuz oyunda ezik diye tabir edilen tiplerdensiniz(item açısından falan) bunun bilincine varmanızı kendinizi büyük görmemenizi öneririm.
Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar konuya yorum bıraksın.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
Şimdi ne alakası var artistane nerde gördün yorum milleti isyana teşvik ediyorsun sana anlattım zaten özelden yöneticiler robot gibi olmasın aksine bizim içimizden gibi davransınlar senin sorunun başka bence yani bu seviyeyi getirmek istemezdim ama hala devam ediyorsun
KONU KİLİT diyen arkadaş eğer konuyu açan kişiyse KONU KİLİT yazdığında konunun kapanması doğrudur ancak ..
O mesajı konuyu açan kişi yazmamışsa dediğin herşey doğru
Melankolik yazdı:Zoruna gitmiş heralde bir forum yöneticisinin hiçbir kural ihlali yapmadığım halde konuyu yok etmiş
Biliyordum zaten böyle olacağını tedbirli davrandım kopyalayayım tekrar
Üst düzey yöneticilere sesleniyorum bu forum yöneticilerinin yaptığı iş, iş değil.
Bu güne kadar hiç bir forum yöneticisinin bir oyuncunun sözünü alıntı yaparak konuyu kilitlediğini görmedim.
Aralarında çok özel bir bağ olmalı heralde?
Bkz;
Ayrıyeten bazı forum yöneticileri göz kırpmalı mırpmalı artistane yorumlar yapıyorlar ona da çok gülüyorum
Kendilerini çok üstün görüyorlar heralde?
Hatırlatmak isterim ki siz de bizim gibi bir oyuncusunuz hatta bir çoğunuz oyunda ezik diye tabir edilen tiplerdensiniz(item açısından falan) bunun bilincine varmanızı kendinizi büyük görmemenizi öneririm.
Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar konuya yorum bıraksın.
Yeterince açık yazmılmış çanak tutan yonetici istemiyoruz burada bizim sayemizde varsınız herkes haddini bilsin...
Ayrıca şu yukarda yönetici yalakası olanlarada iki çift lafım var ..
Herşeyin bir adabı bir uslubu vardır siz başka nerde gördünüz KONU KİLİT yazılıpta konunun kitlendiğini.Tekrar belirtiyorum usluba göre yazılan kendi konularınızı kapattırabilirsiniz ama burda bir EMİR cümlesi söz konusu tabi bunu anlayabilecek kapasitede iseniz.
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
Konu zaten Forum kuralları 11. madde gereğince kapatılması muhtemel konulardandır. Forum denetmeni arkadaşımız konunun daha kötü yerlere ulaşmaması adına gereğini yapmıştır.
Bknz: 11. Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır. Yazılan mesajlara ekleme yapmak için Düzenle seçeneğini kullanılmalıdır. "Düzenle" seçeneği mesaj gönderildikten sonra 5 dakika boyunca kullanılabilir durumda olacaktır.
Melankolik yazdı:Hatırlatmak isterim ki siz de bizim gibi bir oyuncusunuz hatta bir çoğunuz oyunda ezik diye tabir edilen tiplerdensiniz(item açısından falan) bunun bilincine varmanızı kendinizi büyük görmemenizi öneririm.
Sizlere oyuncu olduğumuzu sürekli hatırlatan bizleriz bir denetmenin karakteri efsunlu eşya taşımıyorsa o kişinin sizin için nekadar çok çalıştığının göstergesi olduğunu düşünüyorum.