ÖDÜL İÇİN LODOS OLAN ARKADAŞLAR.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KEYFALAN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ÖDÜL İÇİN LODOS OLAN ARKADAŞLAR.

Mesaj gönderen KEYFALAN »

Titxbasak yazdı:Yazanların 1 tanesi bile TİT lerden zarar görmemiştir, sadece düşünce kapasitesi ve yetişme tarzından dolayı, arkadaşlarını savunma dürtüsüyle hareket eden çocuklardır.

Her zaman ki gibi farklı hesaplardan kendini savunma cabasında =)
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."

AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Regedit »

Titxbasak yazdı:Yazanların 1 tanesi bile TİT lerden zarar görmemiştir, sadece düşünce kapasitesi ve yetişme tarzından dolayı, arkadaşlarını savunma dürtüsüyle hareket eden çocuklardır.
Seni (Sizi) Eleştiren insanlara böyle hakaret etme hakkını kimden alıyorsun Tangut ? Eğer eleştirilmeye tahammülün(üz) yoksa yazmayacaksın karalamayacaksın sağa sola. Eğerki Yazıyorsan birşeyler Sana cevap verenlere bu sekilde cevap veremezsin. Ahmakca Hareket Ediyorsun. Millete Sağa Sola Çocuk diyorsun Ama Çocuklar bile Senin yaptığın salak hareketleri yapmaz T[İçerik Silinmiştir]

Selametle...

1 gün uzaklaştırıldınız.

TATLISU
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Evet doğrudur. Şimdiye kadar bir tane Tit'den zarar görmedim.Fakat sana insanları yargılama onları düşüncelerini ölçme ve onlara üstü kapalı hakaret etme hakkını kim veriyor merak ettim.Kimseye o loncada bu loncada diye farklı gözle bakmam herkez benim gözümde tek başına bir bireydir.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxaybala »

Reis kime neyi anlatmaya çalışıyorsun anlamazlar boşa dil dökme....
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı avatarı
Ataxborabeyy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ataxborabeyy »

Herzamanki gibi tartışma ortamı yaratmayı başardın :D :D :D
Bu oyunda tek senmi varsın ?arz olandan sanane lodos olandan sanane Sancagın muhtarımısın ? ;)
Gülmekten kırıldım bir alemsin,Arz bulunmuyor haklısın senin burada yapacagın tek şey var al loncanı Arz ol 3 kişi 3 kişidir :D :D :D
Angut Kuşu

Gün gelir akrep, yelkovanın da dolaşır ayakları,
Saatler de bir gün susar, kesilir elbet tik- tak’ları.
Benim, senin gibi uğrunda olmasa da kimsem ölecek
Angut Kuşu; bu dizeleri gelecek nesiller de görecek.
Kullanıcı avatarı
Titxtuana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Titxtuana »

Ataxborabeyy yazdı:Herzamanki gibi tartışma ortamı yaratmayı başardın :D :D :D
Bu oyunda tek senmi varsın ?arz olandan sanane lodos olandan sanane Sancagın muhtarımısın ? ;)
Gülmekten kırıldım bir alemsin,Arz bulunmuyor haklısın senin burada yapacagın tek şey var al loncanı Arz ol 3 kişi 3 kişidir :D :D :D
Biz dönek değiliz senin gibi... Lodos doğduk lodos olarak devam edeceğiz. Lonca lonca, klan klan dolaşanlar düşünsün. Ayrıca TİT Üye listesini bir gözden geçir kaç kişiyiz öğren.
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena
Resim
Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.
bayron
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bayron »

konu lodos arz beni ilgilendirmiyor ama ikinci yazdığın konu yazısı güzeldi lakin boşver be yaşımızı başımızı almış insanlarız o sözlerin bu oyunda yeri yok oyun coçuk dolu yazarak kendine güldürme bende senin gibi baya kendimi kaptırmıştım sanal bi alemi gercek bi hayat gibi yaşamaya başlamıştım ama şimdi kendime gülüyorum SENKRON
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Delikurt »

bayron yazdı:konu lodos arz beni ilgilendirmiyor ama ikinci yazdığın konu yazısı güzeldi lakin boşver be yaşımızı başımızı almış insanlarız o sözlerin bu oyunda yeri yok oyun coçuk dolu yazarak kendine güldürme bende senin gibi baya kendimi kaptırmıştım sanal bi alemi gercek bi hayat gibi yaşamaya başlamıştım ama şimdi kendime gülüyorum SENKRON
Malesef böyle yetişmedim ben, boşveremiyorum sonuç itibariyle Ülkemiz bu gençlere emanet, bunları sen eğitmezsen ben eğitmezsem kim eğitecek ? Yarın birgün başka milletlerin boyunduruğu altına girecekler, sırf güçlünün yanında olmak adına... O yüzden sonuna kadar mücadeleme devam edeceğim. İyi forumlar.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen quenT061 »

erdinc yazdı:Merhabalar,
Belirtmek istediğiniz konu 'ROW Loncası' ise farklı bir sebebi vardır. Güçlü karakterlerin bulunduğu Arz Klanı'nından ayrılması başka bir konudandır,bilginize..

Karagumruk
GueNT
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Delikurt yazdı:
bayron yazdı:konu lodos arz beni ilgilendirmiyor ama ikinci yazdığın konu yazısı güzeldi lakin boşver be yaşımızı başımızı almış insanlarız o sözlerin bu oyunda yeri yok oyun coçuk dolu yazarak kendine güldürme bende senin gibi baya kendimi kaptırmıştım sanal bi alemi gercek bi hayat gibi yaşamaya başlamıştım ama şimdi kendime gülüyorum SENKRON
Malesef böyle yetişmedim ben, boşveremiyorum sonuç itibariyle Ülkemiz bu gençlere emanet, bunları sen eğitmezsen ben eğitmezsem kim eğitecek ? Yarın birgün başka milletlerin boyunduruğu altına girecekler, sırf güçlünün yanında olmak adına... O yüzden sonuna kadar mücadeleme devam edeceğim. İyi forumlar.

:D :D :D :D :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön