ÖDÜL İÇİN LODOS OLAN ARKADAŞLAR.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ÖDÜL İÇİN LODOS OLAN ARKADAŞLAR.

Mesaj gönderen Titxreis »

Merhaba;
Değerli Arz klanı mensubu arkadaşlar. Ödüllü Klan Savaşı Etkinliği' ne güçlü olan klan ( Lodos ) dan katılmak tabiki en doğal hakkınız, lakin bildiğiniz üzre Sunucumuzda Arz Klanında pek fazla oyuncu yok, gruplar ilk 2 gün çok kolay bir biçimde toplandı ( Arz sayısı yeterliydi ) fakat sizlerde ( Bir lonca komple arz klanından çıkıp lodos oldu :? ) ödül için Lodos oldunuz ve etkinlik için yeterli sayıda Arz oyuncu bulunamadı, grupsuz Arzları dahi içeri almak zorunda kaldı yönetim, sizlerden ricam ödül vs. için klanınızdan vazgeçmeyin ki oyunun tadı çıksın, biraz daha gayret eder ve disiplinli olmayı dener ve çalışırsanız birgün sizlerde Lodos' ları yenebilirsiniz, önümüzde 10 gün gibi uzunca bir süre var. Şimdiden başarılar diler, nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmeyeceğinizi temenni ederim.

İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Re: ÖDÜL İÇİN LODOS OLAN ARKADAŞLAR.

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Burası bir oyun ne taraf güçlü olursa herkez o tarafdan olmak ister.Gerçek hayattada bu böledir.
Doğanın kanunu bu fakat bu oyunda herkez gibi sende bir playersın ve kimseye ne yapacağını söleyemezsin.Oyuna başladığımdan beri Lodosum ama gerekirse arz olmasınıda bilirim ve neden geçtiğimide kimseye açıklamak zorunda değilim.
Lodos olan kişilerde sana veya bana başkasına açıklama yapmak zorunda değiller.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Muriscoyagmao yazdı:Burası bir oyun ne taraf güçlü olursa herkez o tarafdan olmak ister.Gerçek hayattada bu böledir.
Doğanın kanunu bu fakat bu oyunda herkez gibi sende bir playersın ve kimseye ne yapacağını söleyemezsin.Oyuna başladığımdan beri Lodosum ama gerekirse arz olmasınıda bilirim ve neden geçtiğimide kimseye açıklamak zorunda değilim.
Öncelikle emrivaki bir cümle kurmadım, sadece oyunda Arz ve Lodos klanlarını tercih edip, loncalarımızı yada karakterlerimizi bu şekilde geliştirdik ve bunu gerek forumda gerekse oyunda beyan ettik, taraf olduk ve o tarafa gönül verdik, yeri geldi ( Sanal da olsa ) Handan Hanım, İsmet Bey, sohbetleri yaptık yani oyundaki sanal liderlerimizi savunduk... Lakin yorumuna çok üzüldüm... İşte malesef günümüz gençliğinin düşünce yapısı bu, yansıtmış olduğun düşünce tarzı, sizleri iyiye doğruya değil, çıkarcılığa, haklının değil güçlünün yanında olmaya, menfaatiniz için prensiplerinizden ve değerlerinizden ödün vermeye, kısacası " Kimin arabasına binerse onun türküsünü çığırmak" anlamına geliyor...

Bknz. Uludağ Sözlük : GÜÇLÜNÜN YANINDA OLMAK
insan kendini zayıf ve yalnız hisseseden bir varlıktır. çeşitli korkuları vardır. hele bir de eğitim düzeyi düşükse sığınacak bir liman arar durur hayatı boyunca. bu da insanda güçlünün yanında olma dürtüsünü tetikler.

Bu şekilde yaşamak insanı bir süre sonra doğrudan uzaklaştırır. çünkü güç her zaman haklı değildir. güc kendini korumak, geliştirmek için her yolu mübah görmeye başlar. evet insan gücün egemenliği altında rahat yaşar ama yavaş yavaş insan olmanın erdemlerini kaybeder.

Not: Yukarıda yazmış olduğun kelime beni gerçekten üzdü, Türkçe' mize sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır, kurduğun cümle Türkçe olmasına karşın içinde "Player" ( İngilizce ) kelimesi geçmesi son derece düşündürücüdür, bizlerdeki yabancı hayranlığı, ejnebi merakı yerine, biraz milliyetçilik kavramını geliştirebilseydik şuan bir Türk gencinin yarı Türkçe yarı yabancı dil cümleler kurması yerine, bir İngiliz' e " I'm playing ( I"m oynuyorum Rappelz ) Rappelz " dedirtebilir, Türkçe' mizin Dünya dili olmasını sağlayabilirdik.

İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen erdinc »

Merhabalar,
Belirtmek istediğiniz konu 'ROW Loncası' ise farklı bir sebebi vardır. Güçlü karakterlerin bulunduğu Arz Klanı'nından ayrılması başka bir konudandır,bilginize..

Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

Titxreis yazdı:Merhaba;
Değerli Arz klanı mensubu arkadaşlar. Ödüllü Klan Savaşı Etkinliği' ne güçlü olan klan ( Lodos ) dan katılmak tabiki en doğal hakkınız, lakin bildiğiniz üzre Sunucumuzda Arz Klanında pek fazla oyuncu yok, gruplar ilk 2 gün çok kolay bir biçimde toplandı ( Arz sayısı yeterliydi ) fakat sizlerde ( Bir lonca komple arz klanından çıkıp lodos oldu :? ) ödül için Lodos oldunuz ve etkinlik için yeterli sayıda Arz oyuncu bulunamadı, grupsuz Arzları dahi içeri almak zorunda kaldı yönetim, sizlerden ricam ödül vs. için klanınızdan vazgeçmeyin ki oyunun tadı çıksın, biraz daha gayret eder ve disiplinli olmayı dener ve çalışırsanız birgün sizlerde Lodos' ları yenebilirsiniz, önümüzde 10 gün gibi uzunca bir süre var. Şimdiden başarılar diler, nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmeyeceğinizi temenni ederim.

İyi forumlar.
Arkadaş sen bu sunucuda yokkende ben lodos'tum boş muhabbetleri çok seviyosun ama bi cevapda ben yazim sana , Rowx loncasının neden lodos klanına giridğini bir çok kişi biliyor eğer sen bilmiyorsan bu konuda seni suçlicak değiliz ama git önce bi öğren neden lodos olduğumuzu ve ödüller için lodos olmuş olsak etkinlik saatinde tam takım orda oluruz emin ol.
Şahsen ben daha 1 kere bile katılmadım ödüllü etkinliğe , katılan arkadaşalrımız da vardır olabilirde kimse kimseye katılma diyemez herkese iyi form'lar...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hanzala »

Kendi lonca konum ve bazı özel konular hariç pek sık katılmak istemiyorum tartışmalara hatta konuşmalara da ancak ne hikmetse her türlü tartışmada özellikle boş olanlarda seni görüyorum. Sunucu da uzun zamandır bulunan ve seni görenlerin yüzdesine vurup sorsan bu adamı nasıl bilirsiniz parmağı ile gösterince yarısından fazlası hayırlı biri olarak anmayacaklardır bundan eminim ben sıkıldım foruma girince her konuda seni gereksiz tartışmalarını savunmalarını görmekten, bezdim senin içinde bulunup da herkesi ateşleyip amaçsızca millete oyunda sataşmandan cidden yeterli artık biraz durul çekil kenara klan kanalını yada forum u açınca yine titx diyerek başlayan tartışmalardan herkesi bıktırdın
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Muriscoyagmao yazdı:Burası bir oyun ne taraf güçlü olursa herkez o tarafdan olmak ister.Gerçek hayattada bu böledir.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Regedit »

Kendisi Gibi Boş Bir Konu.

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Hanzala yazdı:Kendi lonca konum ve bazı özel konular hariç pek sık katılmak istemiyorum tartışmalara hatta konuşmalara da ancak ne hikmetse her türlü tartışmada özellikle boş olanlarda seni görüyorum. Sunucu da uzun zamandır bulunan ve seni görenlerin yüzdesine vurup sorsan bu adamı nasıl bilirsiniz parmağı ile gösterince yarısından fazlası hayırlı biri olarak anmayacaklardır bundan eminim ben sıkıldım foruma girince her konuda seni gereksiz tartışmalarını savunmalarını görmekten, bezdim senin içinde bulunup da herkesi ateşleyip amaçsızca millete oyunda sataşmandan cidden yeterli artık biraz durul çekil kenara klan kanalını yada forum u açınca yine titx diyerek başlayan tartışmalardan herkesi bıktırdın
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Titxbasak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Titxbasak »

Yazanların 1 tanesi bile TİT lerden zarar görmemiştir, sadece düşünce kapasitesi ve yetişme tarzından dolayı, arkadaşlarını savunma dürtüsüyle hareket eden çocuklardır.
TİTXAyBüKe - Titxbaşak
Resim
Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. Gazi M.Kemal ATATÜRK
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön