maden sürelerinin uzatılmasi

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: maden sürelerinin uzatılmasi

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

Yoo ben aksine oyuna daha da sarıldım ikinci şahesserimi üretmek için...
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
LauReAtE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: T R Akıncılar

Mesaj gönderen LauReAtE »

Öncelıkle İyi forumlaR Yönetim BenCe bu OlAyı Hiç TEst EtmeDen Düzenlemiş diye düşünüyorum
YöneTim Gelsın Oyunu OYnasın Demekten Geri kalmak Ta ıStemıorum
Biz Klan kastık sabahlara kadar Yenı saheserlerı uretebılmek ıcın Ve amacımıza Ulaştık Biz Her Madenı para Ile aldık O zman herkezın SAheser uretmesı ıcın madenlerı Hazır Dı YoneTım E soylendı Kadım Kesılmıor Yönetım Den Bır YetkıLi BİR Arkadasımız Bız Buna Karısamayız Kesın Dendı ve maden olan Arkadaslar Gm Lerın bu Sözune Bakaraktan MAdenlerını Elınden Cıkardılar Ve zmnla Kadım kesıldı Bu sEfer de Madenler FıyaTları Fızan oldu Pekı Yonetıme sunu Belırtmek IStıyorum Madem Bu KAdar Basıttı De Neden Kadım I Gucsuz Yapmadınız Neden Saheserler De 16 5 er 5 er Maden IStedınız Madem IStıyordunuz Bunları Userlerden neden O ZMan Yapmadınız 12 Maden öbegini Simdi Herkez Elınde Varını Yogunu SAttı Saheser uretebılmek ıcın MAden Cekenler Köşelık Oldu 1 m Luk Maden 20 m Yapıldı neden bu olaya 1 durun demedınız De Zamanında Herkez Her SEye Rahmen Parmagını Dısıne Takıp EMek Verıp Saheserlerı Üretti Benım zoRuma gider 7 saheserım var Ve Bunları Uretmek Icın 3 m klan param Gitti O Zamn Bız Bunları YaparKen SAlakTık Neden 20 m Mavı Ye 15 m Irıdyuma verdık ? o zmn Yapsaydınız En Basından Sımdı Herkez yolu Yarılamıs Itemler Uretılmıs mıllet e giren Girmıs Kusura Bakma Yönetim SAcmalamıssınız Benım Dusuncem Bu BuyuRsun YöneTim SorulaRa Cvp vERsin

İyi Forumlar
XLauReaTeX IDaRBeLiMaTKaPI PaTaTeSoĞaN NoWomenNoCry
`GEPETTO´ Değilim ki Her Odunu Adam Edeyim..!

IDaRBeLiMaTKaPI

XLauReaTeX

NoWomanNoCry
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen thefaruk »

LauReAtE yazdı:Öncelıkle İyi forumlaR Yönetim BenCe bu OlAyı Hiç TEst EtmeDen Düzenlemiş diye düşünüyorum
YöneTim Gelsın Oyunu OYnasın Demekten Geri kalmak Ta ıStemıorum
Biz Klan kastık sabahlara kadar Yenı saheserlerı uretebılmek ıcın Ve amacımıza Ulaştık Biz Her Madenı para Ile aldık O zman herkezın SAheser uretmesı ıcın madenlerı Hazır Dı YoneTım E soylendı Kadım Kesılmıor Yönetım Den Bır YetkıLi BİR Arkadasımız Bız Buna Karısamayız Kesın Dendı ve maden olan Arkadaslar Gm Lerın bu Sözune Bakaraktan MAdenlerını Elınden Cıkardılar Ve zmnla Kadım kesıldı Bu sEfer de Madenler FıyaTları Fızan oldu Pekı Yonetıme sunu Belırtmek IStıyorum Madem Bu KAdar Basıttı De Neden Kadım I Gucsuz Yapmadınız Neden Saheserler De 16 5 er 5 er Maden IStedınız Madem IStıyordunuz Bunları Userlerden neden O ZMan Yapmadınız 12 Maden öbegini Simdi Herkez Elınde Varını Yogunu SAttı Saheser uretebılmek ıcın MAden Cekenler Köşelık Oldu 1 m Luk Maden 20 m Yapıldı neden bu olaya 1 durun demedınız De Zamanında Herkez Her SEye Rahmen Parmagını Dısıne Takıp EMek Verıp Saheserlerı Üretti Benım zoRuma gider 7 saheserım var Ve Bunları Uretmek Icın 3 m klan param Gitti O Zamn Bız Bunları YaparKen SAlakTık Neden 20 m Mavı Ye 15 m Irıdyuma verdık ? o zmn Yapsaydınız En Basından Sımdı Herkez yolu Yarılamıs Itemler Uretılmıs mıllet e giren Girmıs Kusura Bakma Yönetim SAcmalamıssınız Benım Dusuncem Bu BuyuRsun YöneTim SorulaRa Cvp vERsin

İyi Forumlar
XLauReaTeX IDaRBeLiMaTKaPI PaTaTeSoĞaN NoWomenNoCry
haklısısn kardeş maden çekmeyenler yorum yapıyorlar ve tebrik ediyorlar tuzları kuru
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

Arkadaşlar benim maksatım sorun çıkarmak falan deil mademki maden çogaldı maden çıkış süreleri 3 dek olsun yada 5 dk olsun 10 tane maden var ama çıkış süresi 20 dk başında bekleyenlerin uykusu geliyor ..Maden çekmeyen arkadaşlarda yortum yapıyor tebrikler çok güzel olmuş falan filan bende isterimki bütün arkadaşlarınız saheserle dölaşsın
Kullanıcı avatarı
LauReAtE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: T R Akıncılar

Mesaj gönderen LauReAtE »

39 lvl de iken Dantol Dıs Uretımıne 18 Tohum Istıyordu Pekı O zmn da Maden Basında 20 kısı Beklemıyormu Sanıyordunuz Yönetim ACık pembe Amatıst I ıyı Hatırlayın Tum Item Uretımlerınde 3 er en azarından ıstenıyordu pekı Bunları Cekerken Mıllet Kavgamı etmedı pekı Böyle Bır Sacma ıs yapacaktınız Neden En basından SAcmalamadınız EMEGE SAYGI Dıyen YÖnetime Seslenıyorum O KadAr SAheser ureten Lerın Emeklerı Ne Olacak Hadi Buyrun Yönetim CEvp verın Bize YaDa Gelın Kendınız Oynayın
`GEPETTO´ Değilim ki Her Odunu Adam Edeyim..!

IDaRBeLiMaTKaPI

XLauReaTeX

NoWomanNoCry
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

LauReAtE yazdı:39 lvl de iken Dantol Dıs Uretımıne 18 Tohum Istıyordu Pekı O zmn da Maden Basında 20 kısı Beklemıyormu Sanıyordunuz Yönetim ACık pembe Amatıst I ıyı Hatırlayın Tum Item Uretımlerınde 3 er en azarından ıstenıyordu pekı Bunları Cekerken Mıllet Kavgamı etmedı pekı Böyle Bır Sacma ıs yapacaktınız Neden En basından SAcmalamadınız EMEGE SAYGI Dıyen YÖnetime Seslenıyorum O KadAr SAheser ureten Lerın Emeklerı Ne Olacak Hadi Buyrun Yönetim CEvp verın Bize YaDa Gelın Kendınız Oynayın
öncelikle kardeşim ilgi ve alakana çok teşekürler bende senin gibi düşünüyorum destegini esirgeme lütfen
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

Merhabalar;

Madenlerin 20 dk olması cok kötü ama madenlerin de sayısının artması gereken cevabı vermelerinde yetiyor bence fazla uzatmayın ilerde anlayacaksınız maden başında 5 dk oturcağınıza ayak üstü 3-4 maden bulursunuz hem Mob keserek item kasarsınız hem maden cekerek para kazanırsınız Yönetime fazla yüklenmeyin Yeni bölge iiçin uğraşıyolar Maden hakkında baya mail aldıklarından böle bir uygulama yapıldı iyi formlar...
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

Sancak savaşınıda Gizli yapsalar o gün olanları alsalar güzel olcak Oyun lagtan oynanmıyo o saatte alıyonuz iceri icerdekiler rahat dışarı hic bakmıyorsunuz grub bolgelerı lagtan gecılmıyor Sancak savaşıyla ilgili Mail bakarsanız sevinirim...
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası

oyunda meden ayrı bir sorun ama yöneticilerde yok ben hiç göremiyorum derdimize dermen olmuyorlarki bne sanahak vereyim kardeş ben şahsen maden süresini kısalması yönünde düşüncem sen meden çekmediğin için komutanda beklemek daha çok işine geliyor
Kullanıcı avatarı
uLTrAsLaNnGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: DuMaNnN

Mesaj gönderen uLTrAsLaNnGs »

thefaruk yazdı:bütün herkes oyunda sogumaya basladi ne olacak halimizz
Siz hiç bir şeyden memlun olmayan kısımsınız, sizler için bu kadar kafa patlatıyo yönetim ekibi bir şeyden de memlun kalın...

“Genel Sohbet” sayfasına dön