Deathxregion hakkında gerçekler.
Re: Deathxregion hakkında gerçekler.
senturk haklısın kardeş uzatmaya gerek yok. emrullah boşa enejimi harcamıcam beni kim nasıl biliyorsa bilsin umrumda da değil kimsede de hakkım yok. birşeyleri elde etmek isteğimde yok istersem 2 haftada tüm o dediklerini dizer,üretirim ama artık oyuna vakit ayırmaya değmez çünkü geleceğimi çöpe atamam senin gibi ama sen 1 oyun için tüm hayatını çöpe atıyorsun haberin yok.umarım en yakın zamanda bu pembe hayallerden uzaklaşırsın
Titiano sTeFaN
- ReBeLLioNs
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Madem oyun dışındaki gerçek hayata bu kadar bağlısın,artık ne oyun hakkında ne de oyuncular hakkında bu denli konuşmalar yapma.Herkes kendi kararını doğru yönde verebilecek,bunu düşünebilecek kapasitede.Gereksiz konularla birkaç kişinin adını çıkarmaya ve oyundaki birçok insanın aklını karıştırmaya çalışma.
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
NIKOLAI*
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Nurullah ( Deathxkorn ) Sen insan olsan arkadaşının emek sarfettıgı madenlerini çalmazdın sonra geri verdin diye suçunu affettıkmı sanıyosun . İsanın çarınıda sen soydun . Bnm kıde soyuldu dıye bahaneler uydurdun . sen Adam olsan senın için emek veren kişilere ihanet etmezdin ... şmdi ne yuzle gelıyorsunda burdakı ınsanlara çamur atıyosun hahaha güldürme beni ... !

Deathxmagnetic...Blackthrine...
- Deathxandrei
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Öncelikle böyle bir konuyu 6 ay sonra gündeme getirmen üzüntü verici.Neyin peşindesin anlamış değilim.Sen kimsin ki Kendin yaptıgın adiliği,ihaneti baskasına mâl etmeyi çalışıyorsun.O malzemeleri senin çaldıgın zaten belli ilker ve ben biliyordum mesaj bile attım ama sen ben çalmadım diyerek masum ayağına yattın sineye çektim sırf loncanın insafiyeti için.Senin gercek yüzünü mertin olayından sonra ögrendim.Bu lonca her kusuru örter ama İHANETİ asla!Bizim korkacak bir şeyimiz yok!Düşündüğümüz tek şey oyunu sevgi,saygı cevresinde oynamak.Bir daha ne karşımıza çık nede bizden birinin!!
Konuya baska yorumlarda bulunmaması dileğiyle!!KİLİT
Konuya baska yorumlarda bulunmaması dileğiyle!!KİLİT
~DeathxAnDRei~