Deathxregion hakkında gerçekler.
Deathxregion hakkında gerçekler.
Öncelikle kendimi tanıtarak konuma başlamak istiyorum.Adım Nurullah.Deathxkorn,deathxstrider,robzombıe,Korn,titano,sTeFaN, karekterlerinin sahibiyim.Uzatmadan direkt konuya girmek istiyorum bu yazı hem bir serzeniş hemde bir kişiye stem(reqion).Deathx loncasına gırelı 1 bilemedim 1,5yıl oldu mortal ve sedoo almışlardı.gayet memnundular.sonra Emrullah da loncaya gelmek istedi bende ilettim oda geldi Deathx loncasına .bir aralar ailevi sıkıntılardan dolayı karekterlerimi sildim emrullah küplere binmişti.neyse olan oldu.2.kez deathxkorn adında bir karekter actım 1.5 gün gibi bir sürede 46 yaptım.daha sonra karekterım soyuldu.aynı zamanda isanınkıde soyulmustu.Deathxandreı .neyse... Sonra emrullah ashab üretmek karsılıgında karekterı ortak kullanıcaz şifresini degısmıceksın dedi.onayladım.bir zaman böyle gitti.sonra benden habersiz ıtemlerımı almaya basladı sanki kendininmiş gibi ama ben bir m2 şifa gözlüğpü 18 m ye alınca kıyametı kopardı.bayağı bir dırdırdan sonra karekterı kendı hesabıma aktar dedi.aktardım.zaten artık umrumda degıl hayatı oyun olmuş boşa vaktini harcıyor her zaman demişimdir herşeye gerektıgı kadar zaman ayırın diye.ama sen kimsinki bana karısıyorsun diye sızlanıyordu.amacım sadece ilerde rahat etmesini saglamaktı.işin aslı budur arkadaşlar bunu bir şikayet olarak algılamayın iyi niyeti suistimal eden insanlar tabi cıkacaktır.sağlık olsun. ayrıca bilmek isteyenler için yaşı 19 falan değil 15 dir. iyi forumlar
Titiano sTeFaN
Re: Deathxregion hakkında gerçekler.
deathxkorn karekterının adını DeathxREGIon olarak değişmiştir. ve ashabı isanın malzemerıyle uretmıstır.
Titiano sTeFaN
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
nurullah seni hiç böyle bilmezdim bazı gerçekleri tekrardan yüzüne vurmak istemiyorum yazdıklarına dikkat et!
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Emrullah hakkında yalan yanlış şeyler söyleyip milletin kafasını bulandırmaya hiç hakkın yok onun 19 yaşında olgun bir birey olduğunu tanıyan herkes biliyor bu kadar yazıyı yazacağın zaman zarfında aynaya bakıp kendi yanlışlarını arasan daha faydalı bir iş yapmış olurdun..!
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Ailevi nedenlerden dolayı karakterini sildin peki karakterin içindeki eşyalar kimindi Bunuda söylüyormusun Sen siliceksin ve bn sesimi çıkarmayacam öylemi Nurullah senin ne it oldugunu bn dahil oalrak herkes anladı artık bos bos yazılar yazarak kendini avutmaya çalısma.asabı kendim ürettim.bn senin gibi emek hırsızlıgı yapmıyorum bni tanıyan çok iyi tanır koçum varsa bi problemin görüşelim yüz yüze...
Deathxreqion ...
belki biraz ağır olcak ama oyun oynayanlarda akıl olsaydı zaten bu oyunu oynamazlardı.gerektiğinden çok fazla vakit ayırıyorsun.ayrıca emrullahı savunan mert sence madenlerın neden aldım diceksinki sende hırsızsın ıvır zıvır.emrullahın amacı milleti kullanarak 3 farklı karektere şaheser üretmek büyücüsünede ejder üretcekti ama madenlerini kendim geri verdim normalde emrullah ejder üreticekti sonrada ben ürettim dicekti. emrullah içindeki itemler benim diyorsun hangi itemler arsenıklı solucan*ceket ve gronland karacın (İsanın) olan itemlermi yoksa benim defalarca sıgınak yapıp dusurdum ıbnı sına cevrıye ıtemler mi. anlıyamadımda 3-5 itemin karekterin lafını yapcak değilim bu zamandan sonra.ama 1 oyun için bu kadar düşmeye değmezdi sen kendin karar verdin.bundan sonra bensiz bir hayat yaşa.yolun açık olsun
Titiano sTeFaN
ayrıca içindeki madenler benimdi demişsin eski silinen karekter için sen benim ashabıma yardım ettin ben senin eceline tüm malzemelere olmasada ama sen görmek istediğini görüyosun bakalım 1 oyun için ne kadar küçülebilcen zaman göstericek.
Titiano sTeFaN
Nurullah anlaşılan o ki senin ipini gevşek bırakmısım bn.Bni kötülemeye çalısıyorsun şuan bn senin derdini anlıyorum senin oldugun duruma bn düşmem hiç merak etme.Sana İnsanlık yapıp şifremizi verdik sen her girişinde çara çalıp çırptın ardından defalarca özürdiledin bi daha yapmıcam Emrullah özür dilerim affet diye Yalan sa yalan desinler bunu vyselle onur gayet iyi biliyor.Bu olay 1 kerede degil yüz defa tekrarlandı ve sonunda loncadan atıldın.Kendine yediremeyince bana çamur atmaya çalısıyorsun şuan.Mertin madenlerini çaldın aradım geri verdiye Mertin madenlerini napim bn çok istesem kendim alırdım zaten...Nyse daha fazla uzatmak istemiyorum bu bu konu için son yorumum olacak Bende kimsenin itemi madene parası yoktur.İsanın çarınıda sn çaldın bunu herkes biliyor onuda bana atmaya çalısıyorsun Bn İsanın şifresini dahi bilmiyordum .Bişeyleri elde edemedin diye için içini yiyor tabi seni gayet iyi anlıyorum Bundan sonra ki yorumlarını gel yüzüme söyle böyle olmaz senin derdine bn derman olucam hiç merak etme sen...
Deathxreqion ...
Bnsiz bi hayat yasa demişsin senin varlıgın yada yoklugun bnim için bişey ifade etmiyor.
Deathxreqion ...
Tartışmaya dönüşen konular kilitlenecektir.
Death'lar arasında böyle çekişmelerin olduğunu görmek üzücü.. :?

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...