İlla reklammı yapalım ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: İlla reklammı yapalım ?

Mesaj gönderen adresbu »

xxcezaxx yazdı:Öncelikle bilmeden yorum yapanlara söylüyorum belirlenmiş bir etkinlikdi o Handan . Grubumuzu kurduk ve tam hatırlamıyorum bi 30 kişi civarında gittik . 5 can yaptık ve muhafızların tekrar kalkması halinde hepimiz öldük. Yani rasgele gelinenler değildir . Bilgilendiriyim...
Eminsin yanı ceza o handan ölmedı 2 canda kalmış Fotosu vardı yayınladık Fazla ilqi qörmedı ve sımdı yenıden koydun.... Yalan ßarı atma..
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

O handanda siz yoktunuz ki ne zırvalıyosunuz ve lonca beta ile hiç bir işe kalkışmam benim grubum yeterlidir bana.
O gün oraya kadar gittiğimizi biz reklam yapmadık diye bazıları böyle şişti.
O gün orda olanlar kimlerin o grupta olduğunu iyi biliyor.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

xxcezaxx yazdı:O handanda siz yoktunuz ki ne zırvalıyosunuz ve lonca beta ile hiç bir işe kalkışmam benim grubum yeterlidir bana.
O gün oraya kadar gittiğimizi biz reklam yapmadık diye bazıları böyle şişti.
O gün orda olanlar kimlerin o grupta olduğunu iyi biliyor.
Merhaßalar

ßenim Normal halım şişme gißi ßir sorunum yok halen aynı kılomdayım :D ve o handan kesımını çok iyi ßılıyorum handan ı kesmek planlı ßırsey degıldı ßırsey oldu hadı handan keselım denıldı ve herkes gitti yalan degıl ßende gittim ama sonradan madene geçtım ama planmış ßir kesım degıl uyutacak kımse yok karsında Sayın CEZA..!

iyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Güzel kardeşim şişen derken seni kastedmedim neden üzerine alınıyorsun hiç anlamış değilim. O gün Emoookardeşi (Erdi) kardeşimizin doğum günüydü. Bizde bir gün öncesinden Handan'a gitmeye karar vermiştik ve gittik.Neden bir tartışma haline getiriyorsunuz ve yaygara yapmaya çalışıyorsunuz hiç anlamadım. Ve o sıradan bir kesim olsa ne olur olmasa ne olur ? Hem lonca beta olarak bizlerle husumetlisiniz hem bizlerle Handan'a geldi iseniz sorun uzakta değildir.

İyi forumlar. Konunun tartışmasının devam etmemesi temennim ile.
XXCEZAXX

“Genel Sohbet” sayfasına dön