Eminsin yanı ceza o handan ölmedı 2 canda kalmış Fotosu vardı yayınladık Fazla ilqi qörmedı ve sımdı yenıden koydun.... Yalan ßarı atma..xxcezaxx yazdı:Öncelikle bilmeden yorum yapanlara söylüyorum belirlenmiş bir etkinlikdi o Handan . Grubumuzu kurduk ve tam hatırlamıyorum bi 30 kişi civarında gittik . 5 can yaptık ve muhafızların tekrar kalkması halinde hepimiz öldük. Yani rasgele gelinenler değildir . Bilgilendiriyim...
İlla reklammı yapalım ?
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: İlla reklammı yapalım ?
O handanda siz yoktunuz ki ne zırvalıyosunuz ve lonca beta ile hiç bir işe kalkışmam benim grubum yeterlidir bana.
O gün oraya kadar gittiğimizi biz reklam yapmadık diye bazıları böyle şişti.
O gün orda olanlar kimlerin o grupta olduğunu iyi biliyor.
XXCEZAXX
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhaßalarxxcezaxx yazdı:O handanda siz yoktunuz ki ne zırvalıyosunuz ve lonca beta ile hiç bir işe kalkışmam benim grubum yeterlidir bana.
ßenim Normal halım şişme gißi ßir sorunum yok halen aynı kılomdayım
iyi Forumlar
Güzel kardeşim şişen derken seni kastedmedim neden üzerine alınıyorsun hiç anlamış değilim. O gün Emoookardeşi (Erdi) kardeşimizin doğum günüydü. Bizde bir gün öncesinden Handan'a gitmeye karar vermiştik ve gittik.Neden bir tartışma haline getiriyorsunuz ve yaygara yapmaya çalışıyorsunuz hiç anlamadım. Ve o sıradan bir kesim olsa ne olur olmasa ne olur ? Hem lonca beta olarak bizlerle husumetlisiniz hem bizlerle Handan'a geldi iseniz sorun uzakta değildir.
İyi forumlar. Konunun tartışmasının devam etmemesi temennim ile.
İyi forumlar. Konunun tartışmasının devam etmemesi temennim ile.
XXCEZAXX