WaFFeNxeLLecTRo Vs IIııxEMİRxııII

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: WaFFeNxeLLecTRo Vs IIııxEMİRxııII

Mesaj gönderen Tryagain »

Şerruh+10.

Galip arkadaşa tebrikler. Meranda bu konular çok fazla açılmaya başladı. Herkes bir hava atma derdinde. Nedir bu ego arkadaşlar ? Güç,hırs,ego.. Kime neyin havasını atıyorsunuz ? Yenilmezim ne demek yahu ? Sen kimsin nesin ??!! Kendinizi yüceltmeye çalışmayın. Allah böbürleneni de egolarının nefsinin ve aklının önüne geçeni de sevmez. Artık Müslümanlık ne kadar kalmışsa içinizde.......(!)
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

Aslında bütün bunlar bi çarı çok kişinin kullanmasından oluyor... kullananlar adam olsa izin almadan boyundan büyük işlere girmese sorun çıkmayacak ama bakın benle şerruh arasındaki meseleyi size özet geçeyim; bu arada ben "abdullah" şerruhla ilk tanışmamız bi wsde oldu 10myonuna ws dedik sora wsye başlamadan dedimki benim yeteklerim ws yeteneği değil 5myonuna atalım dedi tamam neyse atıyoruz wsyi bu öndeyken ben dedim gidim bi makine yapim şu yeteneklerimi düzeltim dedi tamam bakın aramızda anlaştık öyle gittim makineye geldim ve şerruha 5 0 yenildim dedi sen makine yaptın 10msine attık yenilirsen 10m. lan dedim biz başta 5m dedik sora hiç 10m demedik ne alaka makine yaparsam 10sinemi dedik yok. herneyse bu kısa anektotta söylemek istediğim şerruhun istediği lafı istediği gibi anlamasıdır beni yenince hemen bölgeye yazdı bende dedim senden ricam yazma... tak verdim parasını dedi kb yazmıcam allah razı olsun kırmadı beni yazdıklarını kıvırdı ve bidaha yazmadı. hatta ben onun yeteneklerini öğrenmek için ona beleş karizma bile werdim çünkü çok merak ediyodum hem buz hem elektrik hem meteroit hem kons hem zihin atıyodu:D bundan sora benim şerruhla ilişkim sadece sığınak migratta oldu ben malatyada eczacılık okuyorum ve orda asla bu oyuna girmiyorum ortağım emin senle ws atmış o herkesi yendiği dönemlerde sana kılpayı 3-2mi ne yenilmiş yalan yok msj attım dedim onuda yenersen artık merane ispatlamış oluruz kendimizi şimdilik bişi koyma foruma daha sonra bi sürü şerruh varya asıl büyüyü bilen şerruh "murat" diğer şerruhlardan biri demiş ölesine atalım ama kimse duymasın onu 5 0 yenmiş ama sözwerdiği için foto almamış ortağım orada foto alıp koysak tamamdı... bişiler oldu kafası attı hepsini koydu foruma... senle ws atmadan. daha sonra kardeşim kafasına göre ws atmış oradada anlamak istediğin gibi anlamış ceketi almışsın herneyse hakkımı yediysen helal etmiyorum ben yediysemde sen helal etme o konuyu geçtik bu çarı birde kuzenim halil oynuyor onunda senle arası çok iyi mrwolf ün sahibi yani oda diyor şerruhlarla aramızı bozmayalım benim aram iyi hatta azat cevo pantı düşürdüğünde azat yıldızlı pantı sana hediye etmek için beni aradı bende dedim sen düşürdün sen bilirsin... olay bundan ibaret ben ws işini bilmem salak kardeşimde bilmez kuzenim halilde wsyi emin yani ortağım bilir kardeşim nucleus takı seti ve zırh düşürdü ben urfaya gelene kadar yırtındı başına gelecekleri bildiği için:D kendini affettirdi halilde eceli üretilince artık kendi çarında oynar olay bundan ibaret ortağıma dedim bundan sora ws yok çünkü bu konulardan gerçekten bende sıkıldım bıktım yani sadece dedimki havlayan itten kaçmayacaksın okadar kimseye ws teklifi atma birileride artistlenirse geri durma şimdi bu olaylarda bi yalanım varsa söyle murat yorumlarım dışında onlar özneldir...

Vesselam...
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Abdullah,

Ya senin hafızan kötü,Ya için fesat yada kendini çok zeki sanıyorsun...

V.s 'e Başlamadan Önce Sana sordum ne kadarına yapalım diye sende "10msine yapalım.Ama neyse yetenekler V.s Yetenegi degil 5msine yapalım" demiştin. Bende kabul etmiştim.Durum kaç kaçtı hatırlamıyorum sanırım 3,0'dı sen makına yapacagını söyledin ve yaptın. Geldiginde durumu 5,0 yaptım ve sana " makına yaptıgına göre 10msine atmış olduk :) " Dedim bunu ciddi söylemedigimi gayet iyi anlamıştın o zaman ! Hadi anlamadın desek Neden 5m verdin o zaman ?

Demişsin ki, "Bölgeden/Klandan yazdı"
Sen bana "kimseye söyleme kardeş kimsenin haberi olmasın bu V.s'den " dedikten sonra yazmışsam eğer bölge veya klandan en adi ŞEREFSİZİM !
Siz zırh'ı düşürürken sor bakalım kimlerin sayesinde düşürdünüz ? Girdigimiz migratta en az 10 kere çıkmak istedim fakat halil " Murat benim hatırım için çıkma " dedigi için kalmıştım fakat onunda ne mal oldugunu anladım.

Şunuda söyleyim. Emin'i kıl payı 3,2 yendigimi söylüyorsun sorsana bi o skorlar nasıl oldu ;) 2,0 Emin önde iken 3,2 yaptım bence bu hiç kıl payı degildi aksine keyfim nasıl isterse öyle olur skor ;) 2. bir Avans vakası daha oldu 4,0 önde iken 4,5 Yendim. Bunlarda kıl payı degil mi ?
Emin adlı şahıs kendini neden bu kadar yükseklerde görüyor anlamıyorum " Ben yenilmezim " bunu söyleyen bir insanı 3,2 Ve 5,4 gibi " AVANS " Verdigim Skorlarla yendigimi herkes biliyor gecen gün IIxEMİRxII 5,0 WaFFeNxeLLecTRo Böyle bir skordan sonra hala o lafı kullanıyorsa o kişinin ruh saglıgı bozuktur. Birde utanmadan diyor ki Emir adlı charda sen vardın Ulan dengesiz herif herkes senmi türlü türlü katakulli çevirsin.
Hepinizi toplasak 1 adam etmezmişsiniz ben bunu anladım
.
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

şakasına söylesen bi kere söylerdin ısrar ettin bende tartıştım ondan sonra 5m werdim bu biiir

ben sana yazma dedikten sora yazmadın ben bişimi dedim yanlış anladın ben sana yazma diye yazarken sen yazıyordun zaten tam o sırada gitti yazma dedikten sonra yazmadın bu iki...

dediğim gibi ben zırh için sana yağcılık etmedim kuzenimle aranız iyiymiş bu üüüüç...

eğer bidaha ortağımla ws atarsan sakın avans filan verme çünkü bu ıspatlanamaz 5/0 yenmek daha mantıklı bu dööört

ve emir malına gelince fotolar ortada yenmişse beni 5-0 ws atarken koysun 5 kere kestiğinin fotosunu benimle düşmansın diye düşmanımın iftiralarına ortak olluyorsun bilip bilmeden! bu beeeeeş...

Ve son olarak bize adam değilsiniz diyosun ama sen adam olsan bi oyun için harama el uzatmaz; iftira atmazdın!... yukarda rabbim var elbet bu işlerin oradada mahkemesi kurulacak ve şunu bilki sana asla ve asla hakkımı helal etmeyeceğim...
Resim

Resim

Resim

Resim
KuTSaLDaMaCaNa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KuTSaLDaMaCaNa »

Resim

Resim

Resim

Resim

foto atmamı çok istediler alın size foto WaFFeNxeLLecTRo eğer yine ws atmak istersen ben buralardayım ama paran yoksa önce git para kas öyle gel yanıma paran yoksa gel yine ben sana harclık veririm anladın mı ;)

eğer ciddi ciddi ws atacaksak hakemsiz sizle ws atmam arkadaş ne paranız var nede haysiyetiniz. hakemde sizin gibi cıkıyor genelde taraf tutuyor sürekli hakem dedigin KORLEGG gibi olur ;)
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

Resim

Zırh'lılar 3.5 atıyor. EmiR ise kendinden gayet EmiN. :D

Sana da bu yakışır emir ;)
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
swerdert
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen swerdert »

Vs de arkadasa 4 avans verdim.5 de biter diye anlaştık.Koydugu fotolarınsa attıgımız vs yle alakası yok Dedıkı denemek ıstıyorum kardes kendımı dedı . Tamam dedım sonra tek item elektrıkmış ve kaçarak vs atıyordu sonra işte inatlasınca parasına dıye anlaştık bende makıneye gırdım o kestıgı fotolarda ben meteorıt + buzum buzumdan cıkıp meteorıtı kesıyor zaten o koydugu fotoların vs yle alakası yok

Sonrasında savascımdayım ve bana laf yaptı.Seni keserim seni keserim diye. Geldıgımde verdıgı tepki :

Resim

Resim

Evet görüyorsunuz garibanın halini

Evet sonra dedim senınle adam akıllı vs atalım.Tamam dedi.Hakemi seçtik. Ortak karar :MELKOR.

Dedım bari vs de heyecan olsun.Vs hakemınede bu arkadasada orada bulunan kısılerede ( ŞeRRuh, ŞeRRuhh,Posseadon) belırttım kı arkadasa 4 avans verıyorum.5 de biter. Kabul edildi. Ve vs başladı.

Ellectro 1*4 Emır
Ellectro 2*4 Emır
Ellectro 3*4 Emır

Sonra dedı örsüm yok . Örs yapıp gelıyorum . Tamam dedik. Bı baktımkı amanın : D Arkadaş mısırda hakeminde arkadaş listesinde eklıydı ve vs benim lehimde son buldu . MELKOR adlı sahısa meranda guvenmeyen war mıdır ? Yoktur . Ve bakınız MELKOR un klandan yazdıkları :
Resim

http://img510.imageshack.us/img510/1913 ... 154255.jpg

Ancak bu karakter'siz' parayı vermıyorum dıyerek oyundan cıktı tam ben konu acıyordumkı arkadasın konusunu gordum

Benim farkım ortada.Ben yenilmezim.Kimseye karşı iddaam yoktur.Ama sızın paranıza kastınız var ise pmnizi beklerim

Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Madem mısır çarşısına gittigini söylüyorsun onunda fotosunu alsaydın ya ? aa unuttum o senin ufak yalanlarından biriydi dimi. adam seni çatır çatır kesti sen ise zavallı bir mahluk gibi iftira atabiliyorsun ancak ;) bir önerim olacak bir V.s daha atın ? paralar önceden hakeme verilsin ve makına yapmak yasak olsun böylece sende yalan söylemek zorunda kalmazsın ;)
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

MERAN SUNUCUSU KANALLARINDAN GENEL SOHBETTEN ARTIK BİR GİTSENİZ ? YADA BU KONU HAKKINDA BİLGE KAĞAN ŞERRUH ELECTRO VE EMİR TARTIŞMASANIZ ? ;) BIK- TIK ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

SeRRuh yazdı:Madem mısır çarşısına gittigini söylüyorsun onunda fotosunu alsaydın ya ? aa unuttum o senin ufak yalanlarından biriydi dimi. adam seni çatır çatır kesti sen ise zavallı bir mahluk gibi iftira atabiliyorsun ancak ;) bir önerim olacak bir V.s daha atın ? paralar önceden hakeme verilsin ve makına yapmak yasak olsun böylece sende yalan söylemek zorunda kalmazsın ;)

Mıktarı belırleyın pm atın .
Resim

Resim

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön