Hmmm , emindim böyle bir konu açacagından arz klanı fazla yüklendi sana değil mi ?
Vs de arkadasa 4 avans verdim.5 de biter diye anlaştık.Koydugu fotolarınsa attıgımız vs yle alakası yok Dedıkı denemek ıstıyorum kardes kendımı dedı . Tamam dedım sonra tek item elektrıkmış ve kaçarak vs atıyordu sonra işte inatlasınca parasına dıye anlaştık bende makıneye gırdım o kestıgı fotolarda ben meteorıt + buzum buzumdan cıkıp meteorıtı kesıyor zaten o koydugu fotoların vs yle alakası yok
Sonrasında savascımdayım ve bana laf yaptı.Seni keserim seni keserim diye. Geldıgımde verdıgı tepki :
Evet görüyorsunuz garibanın halini
Evet sonra dedim senınle adam akıllı vs atalım.Tamam dedi.Hakemi seçtik. Ortak karar :MELKOR.
Dedım bari vs de heyecan olsun.Vs hakemınede bu arkadasada orada bulunan kısılerede ( ŞeRRuh, ŞeRRuhh,Posseadon) belırttım kı arkadasa 4 avans verıyorum.5 de biter. Kabul edildi. Ve vs başladı.
Sonra dedı örsüm yok . Örs yapıp gelıyorum . Tamam dedik. Bı baktımkı amanın : D Arkadaş mısırda hakeminde arkadaş listesinde eklıydı ve vs benim lehimde son buldu . MELKOR adlı sahısa meranda guvenmeyen war mıdır ? Yoktur . Ve bakınız MELKOR un klandan yazdıkları :
Ancak bu karakter'siz' parayı vermıyorum dıyerek oyundan cıktı tam ben konu acıyordumkı arkadasın konusunu gordum
Benim farkım ortada.Ben yenilmezim.Kimseye karşı iddaam yoktur.Ama sızın paranıza kastınız var ise pmnizi beklerim
Boş İnsanlar Boş Konular.
Bir kere emirin yazdıklarından sonra böyle bi konu açması akla mantıga sıgmaz ki aklı başında olan bir insan evladı bunu yapmaz. Sanırım içinde farklı bir duygu vardı bir kere kesti diye hemen fotolama işlerine girişme olayları yanlış emir veya isim yapmaya çalışyordur. Sana diyecegim bizim üstümüzden isim yapman pek güvenli degil daı unutma o merandan senide arkandaki adamıda silecek kadarım.
WaffenxKeyhüsrev
Meranda İlk Kenan'ı Kesen Büyücü
Meranda İlk Kadimi Kesen Büyücü
Meranda İlk İflis Kesen Büyücü
Meranda 3. 49 Olan Büyücü
Meranda 4. Ejder Üreten Büyücü
Oyunda Tank Büyüyü Getiren Büyücü
Bu wsden sonra tekrar bir ws attık ve 5,0 yine yeni ve yeniden yenmiş bulunmaktayım sonuç mu ? yine aynı parayı vermeden oyundan çıktı. foto atmakla ugrasmıcam inanmayan varsa özel olarak atabilirim.
Ayrıca
4 avans verdim diyor tamamen yalan 1 el bile alamadı benden.
özelde biraz abarttım çünkü onun özel bir huyu var "poh pohlanmak " yapmak istedigim buydu
demişki " ben yenilmezim" yanlış hatırlamıyorsam daha önceden şerruh bunu 4 avans verip 5,4 çivi gibi çakmıştı hemde 100 canla :lol: bende 2 olayım dedim umarım uyanmışsındın...
Bana büyücü karakteri kullanmayı ögreten " ...... " çoooook teşekkür ederim gereksiz insanların ağzının payını altının ortasına yapıştırarak veriyorum...
WaFFeNxeLLecTRo yenildigi wslerde sürekli maraz çıkarmıştır bilmeyen yoktur bu adamı adam yerine koyup ws atmak çok yanlıştı ama 5,0 yendim bu ona yeter...
Wizards yazdı:mehmet hala Mrwolf u mu kullanıyorsun
tebrik ederim. sadece bunun için de değil. sen meran a adımı duyuracağım dedin ve duyurdun da
tebrik ederim.
Burak
Teşekkür ederim buragım Mrwolf u kullanmaya Ellectro nun plusu bıtmıştı bende bı hevesle onu kullanmaya basladım ecel malzemesı topladım bugun uretıyorum ınsallah Sende gelsene yav Merana ozlettın
KuTSaLDaMaCaNa yazdı:Bu wsden sonra tekrar bir ws attık ve 5,0 yine yeni ve yeniden yenmiş bulunmaktayım sonuç mu ? yine aynı parayı vermeden oyundan çıktı. foto atmakla ugrasmıcam inanmayan varsa özel olarak atabilirim.
Ayrıca
4 avans verdim diyor tamamen yalan 1 el bile alamadı benden.
özelde biraz abarttım çünkü onun özel bir huyu var "poh pohlanmak " yapmak istedigim buydu
demişki " ben yenilmezim" yanlış hatırlamıyorsam daha önceden şerruh bunu 4 avans verip 5,4 çivi gibi çakmıştı hemde 100 canla :lol: bende 2 olayım dedim umarım uyanmışsındın...
Bana büyücü karakteri kullanmayı ögreten " ...... " çoooook teşekkür ederim gereksiz insanların ağzının payını altının ortasına yapıştırarak veriyorum...
WaFFeNxeLLecTRo yenildigi wslerde sürekli maraz çıkarmıştır bilmeyen yoktur bu adamı adam yerine koyup ws atmak çok yanlıştı ama 5,0 yendim bu ona yeter...
Ahh aslanım ahh
Zaten üstteki fotoların vs yle alakası yok Bak benim koydugum fotolara MELKOR hakem ve yazdı Para Ellectronundur Emır parayı ver dıye
4 avans vermedıgımı mı ıddaa edıyorsun? Tum meran halkı şahit
Demişssinkı ellectro yenıldıgı vs lerde maraz çıkarmıştır
Çarda kardeşim vardı oda güzel kullanır büyücüyü Sonyx in sahibi.Benden habersız atmış vs yi. ve tek tek tum fotoları ızledım. Vs 4*0 bızım lehımızde ıken vs kuralları dahılınde ŞeRRuh makıneye gırıp gelıyor ve vs 5*4 son buluyor.
Ve kardeşim vs yi Fevzi Cevriye * lı ceketıne atıyor ( o zaman meranda tekdi degeri 120 milyondu ) gözünü kırpmadan ceketı ŞeRRuh a verıyor . Ve ben oyuna geldıgımde durumu ogrenıp şerruhdn ceketı 125 milyona gerı alıyorum hangınız bunu yapar ? Ve şuanda ŞeRRuh vs teklıflerımı kabul etmıyor Fotoda atabılırım
Kımseye karsı bı ıddaam yok . Ben yenilmezim sizde bılıyorsunuz ! Varsa problemı olan mıktar onemlı degıl parayı hazırlasın pm atsın 7/24 oyundayız.
Nedendir bilinmez fakat senden sürekli şunu duyuyorum " charda kardeşim vardı " bu nedir ? Abisini yeniyorum charda kardeşim vardı diyor, kardeşi geciyor chara onu kesiyorum o da charda kardeşim vardı diyor başka birini daha kesiyorum charda ben yoktum diyor ulen sizi paraylamı verdiler bana yenilmeyi hazmedemiyorsunuz küçük boyunuzla oyun mu oynuyorsunuz bana ?
Bak çoçuk,madem 4,0'dan sonra makına yapmışım bir kanıt varmı elinde ? Ben 4,0'da ordaydım ve 5,4 olana kadar hiçbir yere ayrılmadım bunu aslında sende biliyorsun işine gelmedigi için chardaki kardeşin oluyor ve sende rahat rahat iftira atabiliyorsun dimi !. Bu arada 95 ve 100 enerji ile kesilmek her ezigin harcı degildir bunun için tebrik ederim sizi.
Ve şuanda ŞeRRuh vs teklıflerımı kabul etmıyor Fotoda atabılırım
Acaba neden kabul etmiyor bunu kendine sordun mu hiç ? Belki adam yerine koymuyor,belki de yenildigin halde KUTSALDAMACANA'nın dedigi gibi kabullenmeyip maraz çıkardıgın içindir ? bunlar olmasa bile belki, seni zırh düşürmek için kendisine yaranmaya çalıştıgın zamanlarda seni samimi sandıgı içindir ?
Onu bunu bırakalımda madem miktarı bana bıraktın 200m koyda atalım.Gerçi zaman kaybı olacak Emir seni yanımda 5,0 yendi parasını vermedin.Hatta Son V.s'de habersiz başladın yinede adam seni alt etti buna ragmen Taraf tutan "MELKOR" a Sığınıyorsun ya diyecek laf yok :!: Orda bizzat şahıt oldum adam oyundan düştü ve senin yaptıgın gibi bende sürekli pm atıyordum. oyuna girdiginde 1 dk içinde uçakta oldu geldiginde UTANMADAN makına yaptı dediniz(WaFFeNxeLLecTRo,MELKOR) Siz ikiz dingillere ne isterse vericem yeterki ucaktan mısır çarşısına gidip 1 dk dolmadan büyücü karakteri ile geri gelin bakalım iftira atmak kadar kolay olacakmı...
Şunu söylemeden geçmek istemiyorum,
gözünü kırpmadan ceketı ŞeRRuh a verıyor
Vay bea demek gözünü kırpmadan vermiş o yüzden Waffenxtyfn ile 40 dk dil döktük dimi ? ulan Atılan V.snin ceketine olmadıgını söyleyen siz degilmiydiniz bunu kanıtlarsam charı silicem diyen sen degilmiydin ? kanıtladım ve senin gibi bir karaktersiz hala aynı karakter ile oynuyor ne iş ? Sen sadece Gösteriş meraklısı bir çocuksun
Bu arada tebrik ederim Emir,ezici bir galibiyet olmuş