nan get sbsne çalış sen xDStrongxsifa yazdı:abi gel ikimiz keselimkfat4 yazdı:Bazıları bilir. Bunlardan daha önce ben makarasına iflisle vs atıyordum yücelen setim olsaydı ben de denerdımYapılmayacak bişey değil nasıl olsa buz attığında ayağa kaldırmıyor. makinaya girip ful buz direnci yap bir de dirençleri 15 yap sana en fazla 1000 vurur. Yani tek şifacı bile kesebilir. Bunun örneğini ilerki zamanlarda göreceğimden eminim.
4 şifacı iflisi kesebilir mi ?
Re: 4 şifacı iflisi kesebilir mi ?

- kalakenlosma
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Öyle diyorsun ama biz daha birbirimizle geçinemiyoruz...Kimse kimseye güvenmiyor....Char çalanlar...PAra çalanlar ne ararsan bizim sunucuda yani bizim sunucuda ikv nin Teksas'ıchoosensxduygu yazdı:Hersey Zaten diğer Sunucularda Bızımkiler Tırt Zaten..
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşim 4 kişi deil 2 kişi bile keser biri yuceln dieri ful ibnısina zırh olsn hemde rahat keser tabi kudret iksirde olması lazım
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Demkki kesiliomş 
aga nie terslion kesen gördünmü kesiliyosa git kes gördüm paylaşmak istedimPrinceofaniL yazdı:kardeşim 4 kişi deil 2 kişi bile keser biri yuceln dieri ful ibnısina zırh olsn hemde rahat keser tabi kudret iksirde olması lazım

-
- Kadim Hidra Avcısı
MORDuMan yazdı:aga nie terslion kesen gördünmü kesiliyosa git kes gördüm paylaşmak istedimPrinceofaniL yazdı:kardeşim 4 kişi deil 2 kişi bile keser biri yuceln dieri ful ibnısina zırh olsn hemde rahat keser tabi kudret iksirde olması lazım
Galyana geldi bırak terslesin
Vandervaart yazdı:MORDuMan yazdı:aga nie terslion kesen gördünmü kesiliyosa git kes gördüm paylaşmak istedimPrinceofaniL yazdı:kardeşim 4 kişi deil 2 kişi bile keser biri yuceln dieri ful ibnısina zırh olsn hemde rahat keser tabi kudret iksirde olması lazım
Galyana geldi bırak terslesin
farkedermi isyanım hayata xD

-
- Kadim Hidra Avcısı
Fzla isyan etme kaderin intikamı fena olur=)
her zaman içine atmakda olmuyo ama xDVandervaart yazdı:Fzla isyan etme kaderin intikamı fena olur=)

-
- Kadim Hidra Avcısı
At gtsn vücudun eritir onu=)