Bazıları bilir. Bunlardan daha önce ben makarasına iflisle vs atıyordum yücelen setim olsaydı ben de denerdım Yapılmayacak bişey değil nasıl olsa buz attığında ayağa kaldırmıyor. makinaya girip ful buz direnci yap bir de dirençleri 15 yap sana en fazla 1000 vurur. Yani tek şifacı bile kesebilir. Bunun örneğini ilerki zamanlarda göreceğimden eminim.
kfat4 yazdı:Bazıları bilir. Bunlardan daha önce ben makarasına iflisle vs atıyordum yücelen setim olsaydı ben de denerdım Yapılmayacak bişey değil nasıl olsa buz attığında ayağa kaldırmıyor. makinaya girip ful buz direnci yap bir de dirençleri 15 yap sana en fazla 1000 vurur. Yani tek şifacı bile kesebilir. Bunun örneğini ilerki zamanlarda göreceğimden eminim.
Beraber keseriz ismail yücelen set hazırlanıyor bana sanada dızerız beraber keseriz
Son Osmanlı Yandım Reis...
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...
kfat4 yazdı:Bazıları bilir. Bunlardan daha önce ben makarasına iflisle vs atıyordum yücelen setim olsaydı ben de denerdım Yapılmayacak bişey değil nasıl olsa buz attığında ayağa kaldırmıyor. makinaya girip ful buz direnci yap bir de dirençleri 15 yap sana en fazla 1000 vurur. Yani tek şifacı bile kesebilir. Bunun örneğini ilerki zamanlarda göreceğimden eminim.