Yine Yapmayı Becerdiler...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aBreLLia
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Yine Yapmayı Becerdiler...

Mesaj gönderen aBreLLia »

Arkadaslar Kurtpencesi adlı karaktere bir pantalon satacaktım.. Alısverisi açtık. Parayı koydu bende pantalonu koydum. Haliyle butona bastım. Ama nasıl yapıyorsa bilmiyorm. Okadar para bir anda 0 oldu ve benim butonumun etkisi gitmedi. Dolayısıyla adam pantalonu aldı. Ya anlamıyorum hani böyle bir olay olmayacaktı birdaha. Hani kalkmıstı bu hile. Nasıl oluyorda hala yapabiliyorlar bunu. İnanamıyorum bu yönetim şekline ya.. Simde ne olucak ? Konu kilitlenicek. Adam ortalıkta FİNK atıcak. Ve ben mağdur bir şekilde kalıcam.

ARTIK YETER YA ... YETER BU KADAR MAĞDURLUK...
Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Yine Yapmayı Becerdiler...

Mesaj gönderen Tokerx »

kurtpençesinin bana kumardan 200 $$ borçu var daha 8-)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

aBreLLia yazdı:Arkadaslar Kurtpencesi adlı karaktere bir pantalon satacaktım.. Alısverisi açtık. Parayı koydu bende pantalonu koydum. Haliyle butona bastım. Ama nasıl yapıyorsa bilmiyorm. Okadar para bir anda 0 oldu ve benim butonumun etkisi gitmedi. Dolayısıyla adam pantalonu aldı. Ya anlamıyorum hani böyle bir olay olmayacaktı birdaha. Hani kalkmıstı bu hile. Nasıl oluyorda hala yapabiliyorlar bunu. İnanamıyorum bu yönetim şekline ya.. Simde ne olucak ? Konu kilitlenicek. Adam ortalıkta FİNK atıcak. Ve ben mağdur bir şekilde kalıcam.

ARTIK YETER YA ... YETER BU KADAR MAĞDURLUK...
banada başkası yapmıştı öyle biliyorum o numarayı :S

geçmiş olsun
Kullanıcı avatarı
aBreLLia
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen aBreLLia »

Teşekkür ederim. 39 Seviye zamanlarında böyle bir anda değiştirmek vardı. Ama yeni gelen sistemde para azaldıgında veya çogaldıgında benim bastıgım butonun etkisiz hale gelmesi ve benim yeniden basmam gerekiyordu. Ama adamlar nasıl yaptıysa bilmiyorum, yapmıslar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

aBreLLia yazdı:Teşekkür ederim. 39 Seviye zamanlarında böyle bir anda değiştirmek vardı. Ama yeni gelen sistemde para azaldıgında veya çogaldıgında benim bastıgım butonun etkisiz hale gelmesi ve benim yeniden basmam gerekiyordu. Ama adamlar nasıl yaptıysa bilmiyorum, yapmıslar.
şimdiki sistemdede oluyor merak etme önce adamın basmasına özen göster

“Genel Sohbet” sayfasına dön