Arkadaslar Kurtpencesi adlı karaktere bir pantalon satacaktım.. Alısverisi açtık. Parayı koydu bende pantalonu koydum. Haliyle butona bastım. Ama nasıl yapıyorsa bilmiyorm. Okadar para bir anda 0 oldu ve benim butonumun etkisi gitmedi. Dolayısıyla adam pantalonu aldı. Ya anlamıyorum hani böyle bir olay olmayacaktı birdaha. Hani kalkmıstı bu hile. Nasıl oluyorda hala yapabiliyorlar bunu. İnanamıyorum bu yönetim şekline ya.. Simde ne olucak ? Konu kilitlenicek. Adam ortalıkta FİNK atıcak. Ve ben mağdur bir şekilde kalıcam.
ARTIK YETER YA ... YETER BU KADAR MAĞDURLUK...
Yine Yapmayı Becerdiler...
Re: Yine Yapmayı Becerdiler...
kurtpençesinin bana kumardan 200 $$ borçu var daha 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
banada başkası yapmıştı öyle biliyorum o numarayı :SaBreLLia yazdı:Arkadaslar Kurtpencesi adlı karaktere bir pantalon satacaktım.. Alısverisi açtık. Parayı koydu bende pantalonu koydum. Haliyle butona bastım. Ama nasıl yapıyorsa bilmiyorm. Okadar para bir anda 0 oldu ve benim butonumun etkisi gitmedi. Dolayısıyla adam pantalonu aldı. Ya anlamıyorum hani böyle bir olay olmayacaktı birdaha. Hani kalkmıstı bu hile. Nasıl oluyorda hala yapabiliyorlar bunu. İnanamıyorum bu yönetim şekline ya.. Simde ne olucak ? Konu kilitlenicek. Adam ortalıkta FİNK atıcak. Ve ben mağdur bir şekilde kalıcam.
ARTIK YETER YA ... YETER BU KADAR MAĞDURLUK...
geçmiş olsun
Teşekkür ederim. 39 Seviye zamanlarında böyle bir anda değiştirmek vardı. Ama yeni gelen sistemde para azaldıgında veya çogaldıgında benim bastıgım butonun etkisiz hale gelmesi ve benim yeniden basmam gerekiyordu. Ama adamlar nasıl yaptıysa bilmiyorum, yapmıslar.

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
şimdiki sistemdede oluyor merak etme önce adamın basmasına özen gösteraBreLLia yazdı:Teşekkür ederim. 39 Seviye zamanlarında böyle bir anda değiştirmek vardı. Ama yeni gelen sistemde para azaldıgında veya çogaldıgında benim bastıgım butonun etkisiz hale gelmesi ve benim yeniden basmam gerekiyordu. Ama adamlar nasıl yaptıysa bilmiyorum, yapmıslar.