Vakti olan iceri

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Daeron
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Vakti olan iceri

Mesaj gönderen Daeron »

Kişisel tartışmaya dönmüş bir konu, tekrarı olursa konuyu kitlenecektir.

Bilginize
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Beyzade yazdı:Sana sadece sunu yine belirtim Ender sen hic bi zaman bizim degerimizi bilmedin bilemessinde bu saatten sonra. Sen bizim emeklerimizi cigneyip bizi yari yolda birakip gittin. Sana yazdik gel konusalim diye sen yinede bize saygisizlik yaptin gelmeyi birak cevap bile yazmadin. Ama neyse Büyüklük bende kalsin Ben sana bi 49 luk sifaa kasacam icine ashapda üretecem. O bes kurusluk ashabini carinida sana bu sekilde geri vermis olacam. Ben en azindan sunu gördümki sen sokakdaki bi pislik kadar degeri olmayan bi kisilige sahip, karaktersizin terbiyesizin kendisisin. En azindan bunu Veliyede bu sekilde ispatlamisda oldum. Senin yaptigin zamanda ashabi , menekse 5 m di ben sana 50 m lik menekselerle onu yaparim. Yeterki o ac Gözünüz doysun.
Derdim maden ashab mı sanıyorsun??? arkadaşlarımın emeklerini ben bu kadar takıyorum. Sizin beni anlayışla karşılıcaınızı düşündüm ilk başta ama olmadı. Karşılamadınız. Sonuç olarak beni sizi yarıyolda bırakmakla suçladınız.
Bak hala palavra atıyorsun..benim ürettiğim zamanda 5m miydi ?? Sor bakalım Bartuc'a 2 adet menekşeyi 16mden almadım mı?
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Senin bahsettiğin o değerlere ne kadar saygılı olduğunu görebiliyoruz.
Kişilere hakaret ederek eline bir şey geçebileceğini sanman bile değerlere saygını gösterir.
Siz daha karşılıklı tartışmayı beceremeyen gençlersiniz.
Kanınız kaynıyor gençsiniz. Ancak karşındaki her zaman klavyede olmaz bir gün karşına dikilirse neler yapabileceğini de düşünmen gerekir.
Seninle tartışmak isterim ama yeri burası değil.
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

HarunYILMAZ yazdı:Senin bahsettiğin o değerlere ne kadar saygılı olduğunu görebiliyoruz.
Kişilere hakaret ederek eline bir şey geçebileceğini sanman bile değerlere saygını gösterir.
Siz daha karşılıklı tartışmayı beceremeyen gençlersiniz.
Kanınız kaynıyor gençsiniz. Ancak karşındaki her zaman klavyede olmaz bir gün karşına dikilirse neler yapabileceğini de düşünmen gerekir.
Seninle tartışmak isterim ama yeri burası değil.
Tmm gel karşıma gerçekte de...Kimseden korktuğum, klavye erkekliği yaptığım yok ... Kaldı ki hakaret eden ben miyim iyice bi bak savunduğun adamın yorumlarına
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Daeron
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Daeron »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön