Arkadaslar Bundan bi kac ay önce Pardus loncasinda bulunan bu ender adli cocuk surquen carinin sahibidi. Bu Surquen adli carin sahibi bazi tartismalar sonucu carini silme karari aldi cünkü buna Roa loncasindakiler ileri geri konusmus yok bizim sayemizde bucari kasdin bizim sayemizde bu car ünlü oldu vs. saymislar buna rahatda birakmamislar. Ardindan tabi bizde teselli ettik ö.d biz yeni kasariz sana diye ve basladik her isi birakip bunun görevlerine yardim etmeye hatta hic unutmam sabahin körüne kadar bekledim dev komodoyu kesmek icin sabahda 5 de ise gitmem gerektigi halde sabaha kadar bekledik ve görevini yaptik. En sonunda cari 49 yapti ve diger carini sildi hatta forumda bizim lonca sayfasina fotolarini koydu sildigini ispat etmek icin. Ardindan bu cara ashap üretti, tabi bazilarindan kadim pencesi borc alarak lonca ici ufak tefek madenlerle cogu tabi kendi cektigi madenler ve parayla aldigi madenlerle üretti. Ardindan Abilerim kardeslerim sag olun artik bu loncanin sifasi benim bana güvenin dedi bizde tabi sevindik ve kendi islerimiz icin kollari yine sivadik. Aradan yine bi kac hafta sonra bu oyuna girmemeye basladi. Bizde o arada KP kasmaya baslamisdik. Kasdigimiz yerde bu roa loncasida Kp kasiyordu. orda bir gün birisi ismi eclipsemine 30 küsür seviye bi car bunlarin cari kesmis, bizim ersininde bu isime benzer bi cari oldugu icin bunu o yapti dediler. Ardindan biz yine Kp kasdigimiz bi gün bizim kp carina saldirdilar ve kesdiler bende diger bi carima girdim bunlari kesdim ardindan agiz tartismasi küfürlesmeler bende tabi altta kalmadim ve agzima ne geldiyse saydim. Ardindan bi gece bi yazi buraya foruma ender ben oyunu birakiyorum diye. icinede yazmis beya bi not (Çok uzun olmadı aslında bu oyuna başlayalı..Sanırım geçen senenin başlarıydı.Bu süre zarfında birçok iyi insanla karşılaştım,saygı duydum,sevdim,belki sevildim...Bir bunun kadar bana ters düşen adamla karşılaştım,küfür yedim,yeri geldi küfür de ettim..
Bu oyundan önce çok daha sosyal bi insandım ama bisüre sonra bu oyunun insanı esiri ettiğini farkettim..Oyundan başka bişey düşünemez oldum..
Veli abi,şu oyunda en çok saygı duyduğum insan sensin.Ben daha oyunu tanıyamazken sen bana abilik yaptın.Sana haber vermeden bırakmış olmak istemezdim ama söylesem karşı çıkacağını biliyodum
Ersin,her zaman yanımdaydın...Gerek maddi gerek manevi destek sağladın..
Ali abi,Çağatay,Atakan...sizler de maddi manevi desteğinizi esirgemedniz teşekkürler..
Fakat biyerde arada kaldım..Sınıf arkadaşlarımla yeri geldi ters düştük..Yanlış anlaşıldım,yanlış anladım vs vs..
Sizle konuştum siz kendinizce haklıydınız,onlarla konuştum onlar kendilerince haklıydı.
Demek istediğim bi seçim yapmak zorundayım ve artık Reel yaşamı seçiyorum.Sizin kadar iyi insanlarla karşılaşıcağımı zannetmiyordum başlarken..Ama iyi insanlığınız biyerde garipleşti...Sınıf arkadaşlarıma küfür edildi..(Hayattaki belki de en yakınlarım)..Çoğu bi olaya dışardan ve sonradan katıldığım için onlara bi açıklama yapamadım...Ama bişey var ki biz ayrılmayız(En geç hatırladığım ama en unutmamam gereken konu buydu)..Aslında bu düşünceyle geldim yanınıza ama bunların olucağını tahmin bile etmedim..
Uzun lafın kısası şudur ki ben artık olmicam bu sanal alemde..Hepinize başarılar dilerim.Bidaha ne foruma uğrarım ne oyuna...Allaha emanetisiniz...
Charlarım kimin isterse onun olsun..
Enderxangel-PardusxSurqeon.
Bu yazi ile ayrildi oyundan ve bende ona bi not biraktim ( Endercim bunu konuyu gel bi teamspeakde iyice bi görüselim abim. öyle elin oluymus gibi herhangi biriymis gibibirakmak olmaz. sen bizim icin bu sanal oyunda olsa üye yada yönetimde bi kisi degilsin. seni kardesimiz gibi sevdigi´mizi biliyosun. Gel bi aksam teamspeake akilli sekilde bu konuyu konusalim ondan sonra gene sen kendi bildigini yap. Arkadas dediklerine gelirse : o arkadas dediklerin ne iftiralar ne laflar saydi bize sende biliyosun. Tabiki onlar senini icin degerli olabilir ama bakalim onlarda senin kadar seviyormular seni. Bence bu sorunun acik cevabi hayir. Cünkü o arkadas dediklerin seni kiskandi hatta carini Surqueni bile sildirdi. Ama kendileri bi dandik cari bile silemediler. 32 seviyelik bi car ismi yok ersinin carina benziyomus diyo sucladilar. sanki 49 sevilik carla 32 seviyelik carin arasindaki farki ayirt edemediler. simdide sanirim seninle konusdular senin a´klina girdiler. Peki onlar birakiyomu bu oyunu seninle ters düsüyolar diye??? Ben bununda cevabini biliyorum abisi. HAYIR !!! onlar hala oynuyo maksat seni sogutmakdi ve suanda basarmis durumdalar. Sanirim yine ayni laflari demislerdir sen bizim kardesimiz gibisin ama o kisilerle o loncayla oldukca hep kavga ediyoruz falan filan..... bunu demislerdi´r. Neyse uzatmaya gerek yok. Sen herhangi biri degilsin. Gel konusalim akilli bi sekilde düsünelim olmadi sadece kararina en son Saygi duymak kalir bizlere. Sonucda senin gibi temiz düsüncelere sayip saygili bi insan kaybetmek beya zor. Bu oyuna senin gibiler lazim iti serserisi küfürbazi cakali alcagi vs... degil. Aksama gelmeye calis tmm. Saat 20:00 den itibaren burda oluruz hepimiz. Öpdüm gözlerinden Enderim. Hayirli geceler sana. Yukardaki yazimdan sonra bekledimki bi gelsin teamspeak programina adam gibi olanlari anlatsin neyin ters gittigini sonra yine istedigini yapsin sonucda o kadar yardimimizdan sonra bunu hak etmediydik. Ama o yine cevap yazmadi bise demeden ayrildi. Carinida kim alirsa alsin dedigi icin ve bizimde sifaya ihtiyacimiz oldugu icin bizde onu aldik ve kullanmaya basladik. Fundi takilari olsin maraton ayaklari olsun düsürdük bi zirhi eksikdi ardindan biyazi daha geliyor enderden ve diyorki Bu saatten sonra loncadanda ayriliyorum. Ben bu ne anlama geldini anlamis degilim oyunu birakan kisi saten her seyi birakmis olmazmi bu ne yazisiydi simdi loncayida birakiyorum. Neyse Bi mühtet sonra E-Pin olayi cikinca Ben carlarimi geri istiyorum onlarigeri atrarin su teldeki sobee hesabina diye. Bende ona cevap olarak buisin bu kadar kolay olmadigini ben diger carlarimi birakip ona yogunlasdigimi ve o cara saheseleri düsürdügümü ve ayriyettende bu olayi ama yinede teamspeakde konusa bilecemizi söyledim. Bu bey efendi yine tenezzür etmedi ve artik ne amacli bilinmez basladi siz bi car icin bunu yaptiniz sunu yaptiniz diye bizi assalamaya. Sonucda saten o cari bi arkadasi icin istemis saten ama bunu beklezmis bizden diye laflar yapti. Tabi ben bunu duyunca o zaman sana bu cari hic vermem dedim. Tabi bu arada bu ender bey kötü oldugu kisilerle yine kankaolmushatta o roa loncasinada üye olmus. Birbirleri ile kanka olmuslar düsmanlar. Neyse sonucda Biz emek verecegiz o cara gelcek elin adami konacak hazira. Ben tüm iksirimi vaktimi o cara saheser düsürmekle gecirim sonra sen o bize hediye ettigin cari gel geri iste bide arkadasin icin. Ben enayimiyimki tüm emeklerimisana geri verim al ver arkadasina diyim. Tabi buda Roa loncasindakilerde habire laf sokusturmalar laf atmalar hirsiz gibi degimler kullanmaya basladilar bende onlara kesincenenizi gelin alin yaniniza iki yetiskin kisi dinlesinler olanlari konusalim bakalim karar ne olacak dedim ama bunlarin yasi geregi beyinlerimi almiyo desem yada islerinemi gelmiyo desem hic biri hic bir sekilde bu öneriye yanismadi. Ve bugün ise yine laf saldirisina ugradim. Burdan soruyorum sizlere Ben hirsizmi oluyorum. Kim olursa olsun Allah sahittirki arkadasimda olsa adaletli yorum yazin.
Vakti olan iceri
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Vakti olan iceri

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Umut Yolcuları
Re: Vakti olan iceri
ali paşa car verilmiştir ama o carda seninn emeğin coktur gece sabahladım car sahbi oyunu bıraktıktan sonra ben gittim şaheserler düşürdüm diyosun bu car senın hakkındır sonucta kendi vermiştir ama şaheserleri düşürdüğün için senin hakkındır şahsen ben senın konumunda olsam o carı vermezdim...
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı

ÇARIN KİMİN OLDUU ORTADA

VELİ ABİYE HER ZAMAN SAYGIMIZ VAR VE SİZİN NELER YAPTINIZ ORTADA ADAMI ÇİĞNİYORSUNUZ

ÇALDIIN ÇARA NE VERDİİN ORTADA !

ÇARIN ENDERİN OLDUNA DAİR BİR KANIT DAHA
BEN SUSUYORUM FOTOLAR KONUŞSUN!
BU ARADA DEMİŞSİN Kİ ÇARA GİRİP ONLARI KESTİM ÇOK AFADERSİN HANGİ ÇARINLA BENİ KESTİN
FaTiH
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı

ÇARIN KİMİN OLDUU ORTADA

VELİ ABİYE HER ZAMAN SAYGIMIZ VAR VE SİZİN NELER YAPTINIZ ORTADA ADAMI ÇİĞNİYORSUNUZ

ÇALDIIN ÇARA NE VERDİİN ORTADA !

ÇARIN ENDERİN OLDUNA DAİR BİR KANIT DAHA
BEN SUSUYORUM FOTOLAR KONUŞSUN!
BU ARADA DEMİŞSİN Kİ ÇARA GİRİP ONLARI KESTİM ÇOK AFADERSİN HANGİ ÇARINLA BENİ KESTİN
FaTiH
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Çarı sabahlara kadar kasıp 49 yapan ender,Çara ashab üreten Ender,Sana güvenip Çarı veren Ender.Emanete ihanet eden kim peki?
çarın enderin olduğunu kanıtlamaya çalışanlar yazıyı aradan cümleler seçerek okumuş sanırım bi baştan sona okusanız iyi olur.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
Öncelikle olayları yumuşak anlatarak insanları kendi tarına çekmeye , kendini haklı çıkarıp NAMUSLU biri gibi göstermeye çalışma.Karşında bulunan bizler senden daha zekiyiz ve bu yapmaya çalıştığın çocukça ama hırslı hareketini sana yakıştıramadım.Neyse konu bu değil.Sen elindeki Ashabın 2 ganosunun ve 2 menekşesinin her biri için 4 5 er saat uğraşanın kım oldugunu bılmıyorsun anladığım kadarıyla.Ya da o gözlüğünün kp sinin bir kısmı da olsa kim kastığını ya da o pardus charına kasmaya benım de yardım ettiğimi ya da bizim düşman olmuşuz dedğin adamla 24 saatimizn beraber geçtiğini.... yetmediyse sayarım daha rahat ol. Sana güvenen şifresini veren adamın çarını alıp geri vermemek hırsızlık olmuyor mu ? Bi gram hukuk bilgin yok mu senin ey kendini bilmez yaratık. Sürekli küfürler savurman çocukça hareketlerin yetmez gibi bir de hırsızlığında haklıymış gibi konuşmuşsun. Olayın ne lan senin ??? !!!
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Ben o charı senden geri isteiğimde o chara hiçbir şaheser düşmemişti buna eminim.Haklı çıkmak için ucuz palavlalar atmana gerek yok.
Ben o chara emek harcadım diyorsun...Peki ya benim günlerce maden başında beklemelerim ne olucak ashab için?
Ashab üretirken sadece Berattan kadim hidra pençesi ödünç aldım.Charlarımın görevi yapılınca iade edicektim.
Ben sizden hangi madeni aldım üretmek için? Benim sizden maden aldığımı söylüyorsun. Peki Ersinin ejder üretmek için benden aldığı 2 adet mavi topaz ? Veli abiye verdiğim 2 adet şelit ? Bunları söylemek en son isticeğim şeydi aslında...Hatta ersin ilk başta ecel üreticeği zaman ona iridyum vermiştim.O da geri dönmedi ejdere dönünce...Buna ne demeli ?
Şaheser maheser hikaye biliyosun.
Konu dışından olan kimse karışmasın konuya!
Ben o chara emek harcadım diyorsun...Peki ya benim günlerce maden başında beklemelerim ne olucak ashab için?
Ashab üretirken sadece Berattan kadim hidra pençesi ödünç aldım.Charlarımın görevi yapılınca iade edicektim.
Ben sizden hangi madeni aldım üretmek için? Benim sizden maden aldığımı söylüyorsun. Peki Ersinin ejder üretmek için benden aldığı 2 adet mavi topaz ? Veli abiye verdiğim 2 adet şelit ? Bunları söylemek en son isticeğim şeydi aslında...Hatta ersin ilk başta ecel üreticeği zaman ona iridyum vermiştim.O da geri dönmedi ejdere dönünce...Buna ne demeli ?
Şaheser maheser hikaye biliyosun.
Konu dışından olan kimse karışmasın konuya!

Gocuman
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Iyi oku yaziyi sanirim okumadan yorum var burda bana emanet etmiyor kim alirsa onunolsun diyor hediye ediyor cari loncaya. Dikkatli okumanitavsiye ederimCesurlar yazdı:Çarı sabahlara kadar kasıp 49 yapan ender,Çara ashab üreten Ender,Sana güvenip Çarı veren Ender.Emanete ihanet eden kim peki?

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
1. SEN KİMSİNElitConan yazdı:çarın enderin olduğunu kanıtlamaya çalışanlar yazıyı aradan cümleler seçerek okumuş sanırım bi baştan sona okusanız iyi olur.
2.ÇAR TABİKİ ENDERİNDİR YAZISINDAN NE ANLIYORSUN
FaTiH